Gebeliğe Hazırlık Ocakta aşılama yapılacaklar(2021)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hic moralini bozma aşılama tutma ihtimali yüzde 15 20 arası zaten her goyusleri ağiran hamile olsaydı eyer burda ki herkes kalırdı kişiden kişiye değisiyor belki vardır umudunu kaybetme benim yumurtlama gününden itibaren goyuste şişlik kasıkla batma bel ağrısı karin agrisi asiri gaz hele ilk günlerde bacakta sızı aşırı uyku ama Protestan hap alıyorum o yapıyor muhtemelen benim ilk aşamada da vardı aynı belirtileri net hatırlamıyorum ama sonuç negatif çıktı bende bakalım bu sefer olacak mı ama normal yolla hamile kaldığım zamanlarda hatırlıyorum günüm geçtikten sonra başlıyordu goyus sisligi ve diğer belirtiler ınsallah Rabbım nasip eder

çok çok çok teşekkür ederim o kadar moral verdiniz ki ben ilk kez aşılama yaptırıyorum şuan progestan fitil kullanıyorum. Amin inşallah burdaki tüm annalerin bebekleri sağlıkla hayırlısıyla kucaklarını doldurur.

Merhaba listeye ekledim. Aşılama di mi?tedaviniz güzel sonuçlanır inşallah.

Hoşgeldin canım ne güzel inşallah hayırlı mujdenide verirsin bizlere bendesuan hastanedeyim kontrol e geldim bakalım yumoslar ne durumda heyecanla doktorun odasına çağırmasını bekliyorum

Ben her gittiğimde yanımda götürdum ama boşuna götğrmüşüm doktor hiç sormadı bile
Ayy valla aldım bende yanıma bakalım ne diyecek doktor şuanbekliyorum hastanede kontrol için odaya cagirilmayi heyecandan titriyorum yaa bide yolda gelinen bayilcak gibi oldum gözlerim karardı soğuk terler döktüm midem bulandı

Hepsi stresten bu kadar kafaya takmamaya calis olacagi varsa bile olmaz kendimden biliyorum ne zaman rahat olursan o zaman oluyor kendinede yazık piskolojin bozuluyor sonra

Bende aynı durumdayım 4 ocakta oldum hafif kasık ağrısı ve akıntı hariç hicbir şey yok

Azcık üzülüp önümüzdeki aya odaklanacaz canım pes etmek yok. Biz elimizden geleni yapacağız gerisini Rabbime bırakıyoruz. İnşallah en yakın zamanda pozitifi görürsün
Merhaba kızlar bende bu ay aşılama tedavisine başladım benide listeye yazar mısınız:) 24 yaşındayım 2 yıllık evliyim daha önce 3 defa hap ve catlatma iğneleriyle gebe kaldım ama hiçbiri sağlıklı devam etmedi malesef gonalf başlıyorum c.tesi günü hakkımızda hayırlısı olsun inşallah hepimizin pozitifleri görelim inşallah

22 yaşındayım 1.5 yıldır istiyoruz ve 1.aşılamam 4 ocakta oldum
Ekledim kızlar gelişmelerinizi yazın inşallah kaliteli yumuşlar sonrada sağlıklı bebişler olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…