-
- Konu Sahibi Hayalletcasper
Hic moralini bozma aşılama tutma ihtimali yüzde 15 20 arası zaten her goyusleri ağiran hamile olsaydı eyer burda ki herkes kalırdı kişiden kişiye değisiyor belki vardır umudunu kaybetme benim yumurtlama gününden itibaren goyuste şişlik kasıkla batma bel ağrısı karin agrisi asiri gaz hele ilk günlerde bacakta sızı aşırı uyku ama Protestan hap alıyorum o yapıyor muhtemelen benim ilk aşamada da vardı aynı belirtileri net hatırlamıyorum ama sonuç negatif çıktı bende bakalım bu sefer olacak mı ama normal yolla hamile kaldığım zamanlarda hatırlıyorum günüm geçtikten sonra başlıyordu goyus sisligi ve diğer belirtiler ınsallah Rabbım nasip ederKızlar bişey sorucam moralim çok bozuk kafama takılıyor, 2 Ocakta aşılama yapıldı ara ara hafif kasık ağrım var birde akıntı fakat göğüslerimde hiç ağrı hassasiyet yok hamile olan herkes bende oldu yazmış bu tutmadığı anlamına mı geliyor?
Teşekkürler ederimBen her gittiğimde yanımda götürdum ama boşuna götğrmüşüm doktor hiç sormadı bile
çok çok çok teşekkür ederim o kadar moral verdiniz kiHic moralini bozma aşılama tutma ihtimali yüzde 15 20 arası zaten her goyusleri ağiran hamile olsaydı eyer burda ki herkes kalırdı kişiden kişiye değisiyor belki vardır umudunu kaybetme benim yumurtlama gününden itibaren goyuste şişlik kasıkla batma bel ağrısı karin agrisi asiri gaz hele ilk günlerde bacakta sızı aşırı uyku ama Protestan hap alıyorum o yapıyor muhtemelen benim ilk aşamada da vardı aynı belirtileri net hatırlamıyorum ama sonuç negatif çıktı bende bakalım bu sefer olacak mı ama normal yolla hamile kaldığım zamanlarda hatırlıyorum günüm geçtikten sonra başlıyordu goyus sisligi ve diğer belirtiler ınsallah Rabbım nasip eder
Merhaba listeye ekledim. Aşılama di mi?tedaviniz güzel sonuçlanır inşallah.Merhabalar
Bende listeye girebilirim bugün yumurta büyüklüğüm çok iyiydi son doz büyütme iğnesi yaptım ve yarın çatlatma iğnesi yapacağım. Cuma günü de transfer olacak inş.
3 yıllık evliyim 37 yaşındayım 2 sebepsiz düşüğüm var şu an özel bir tedavideyim bağışıklık düşürücü ilaç kullanmaya başladım. Bakalım inşallah güzel haber alırım.
Hoşgeldin canım ne güzel inşallah hayırlı mujdenide verirsin bizlereMerhabalar
Bende listeye girebilirim bugün yumurta büyüklüğüm çok iyiydi son doz büyütme iğnesi yaptım ve yarın çatlatma iğnesi yapacağım. Cuma günü de transfer olacak inş.
3 yıllık evliyim 37 yaşındayım 2 sebepsiz düşüğüm var şu an özel bir tedavideyim bağışıklık düşürücü ilaç kullanmaya başladım. Bakalım inşallah güzel haber alırım.
Ayy valla aldım bende yanıma bakalım ne diyecek doktor şuanbekliyorum hastanede kontrol için odaya cagirilmayi heyecandan titriyorum yaa bide yolda gelinen bayilcak gibi oldum gözlerim karardı soğuk terler döktüm midem bulandıBen her gittiğimde yanımda götürdum ama boşuna götğrmüşüm doktor hiç sormadı bile
Hepsi stresten bu kadar kafaya takmamaya calis olacagi varsa bile olmaz kendimden biliyorum ne zaman rahat olursan o zaman oluyor kendinede yazık piskolojin bozuluyor sonraAyy valla aldım bende yanıma bakalım ne diyecek doktor şuanbekliyorum hastanede kontrol için odaya cagirilmayi heyecandan titriyorum yaa bide yolda gelinen bayilcak gibi oldum gözlerim karardı soğuk terler döktüm midem bulandı
Bende aynı durumdayım 4 ocakta oldum hafif kasık ağrısı ve akıntı hariç hicbir şey yokKızlar bişey sorucam moralim çok bozuk kafama takılıyor, 2 Ocakta aşılama yapıldı ara ara hafif kasık ağrım var birde akıntı fakat göğüslerimde hiç ağrı hassasiyet yok hamile olan herkes bende oldu yazmış bu tutmadığı anlamına mı geliyor?
Bende listeye girebilir miyim araniza yeni katildimMerhaba listeye ekledim. Aşılama di mi?tedaviniz güzel sonuçlanır inşallah.
Tabiki canım yaş, kaç yıldır istiyosunuz, ve kaçıncı aşılaman onları da yazar mısınBende listeye girebilir miyim araniza yeni katildim
Canım 4 ünde aşılama olmuşsun erken değil mi?Bende bugün kan verdim maalesef sonuç negatif
Azcık üzülüp önümüzdeki aya odaklanacaz canım pes etmek yok. Biz elimizden geleni yapacağız gerisini Rabbime bırakıyoruz. İnşallah en yakın zamanda pozitifi görürsünBende bugün kan verdim maalesef sonuç negatif
Evde yaptığım test negatif çıkınca kan verdim zaten 1 çıktı değerim yani her türlü negatifCanım 4 ünde aşılama olmuşsun erken değil mi?
İnşallah..Azcık üzülüp önümüzdeki aya odaklanacaz canım pes etmek yok. Biz elimizden geleni yapacağız gerisini Rabbime bırakıyoruz. İnşallah en yakın zamanda pozitifi görürsün
Erken vermişsiniz bende 4 ünde yaptırdım adet tarihim cuma ama ben olmazsam pazartesi test vericem pozitif olsa bile cikmazki hasta olmazsam tekrar ver umudunu kaybetmeBende bugün kan verdim maalesef sonuç negatif
Merhaba kızlar bende bu ay aşılama tedavisine başladım benide listeye yazar mısınız:) 24 yaşındayım 2 yıllık evliyim daha önce 3 defa hap ve catlatma iğneleriyle gebe kaldım ama hiçbiri sağlıklı devam etmedi malesef gonalf başlıyorum c.tesi günü hakkımızda hayırlısı olsun inşallah hepimizin pozitifleri görelim inşallahAzcık üzülüp önümüzdeki aya odaklanacaz canım pes etmek yok. Biz elimizden geleni yapacağız gerisini Rabbime bırakıyoruz. İnşallah en yakın zamanda pozitifi görürsün
22 yaşındayım 1.5 yıldır istiyoruz ve 1.aşılamam 4 ocakta oldumTabiki canım yaş, kaç yıldır istiyosunuz, ve kaçıncı aşılaman onları da yazar mısın
Merhaba kızlar bende bu ay aşılama tedavisine başladım benide listeye yazar mısınız:) 24 yaşındayım 2 yıllık evliyim daha önce 3 defa hap ve catlatma iğneleriyle gebe kaldım ama hiçbiri sağlıklı devam etmedi malesef gonalf başlıyorum c.tesi günü hakkımızda hayırlısı olsun inşallah hepimizin pozitifleri görelim inşallah
Ekledim kızlar gelişmelerinizi yazın inşallah kaliteli yumuşlar sonrada sağlıklı bebişler olur.22 yaşındayım 1.5 yıldır istiyoruz ve 1.aşılamam 4 ocakta oldum
Bence sen kendine dikkat et yinede. 9.gün iğne etkisiyle pozitif sonra negatif 14.gün pozitif görenler var.inşallah seninde sonradan pozitif çıkarEvde yaptığım test negatif çıkınca kan verdim zaten 1 çıktı değerim yani her türlü negatif