Aşılamanın
7. Günü= alt karnımda huzursuzluk(sol kasık hafif sancı), göğüste şişkinlik (progesteron etkisi olabilir)
Belim buz gibi sıcak bişeyle sarsam rahatlayack gibi
Yüzümde 2 tane sivilce çıktı.
Bacaklarımda ara ara sızı
8.günü=adet sancısı gibi bir sancı çekiyorum sanki adet olsam rahatlayacakmışım gibi. Kasıklarımda ağrı yok sadece pelvik bölge huzursuzluğu
9. Günü =adet olacakmışım hissi devam ediyor. Belki biriken progestoron tortularının verdiği bir rahatsızlıktır. Bugün 10 temmuz tahlil günü 17 temmuz.7 gün var geçer mi bilmem. Bunların yanında ilk günden beri devam eden şişkinlik ,göğüslerde gerginlik bacaklara ara ara vuran sızı var.
10. Gün= bugün çok huzursuz uyandım regl oldu olacakmışım gibi. duş alırken progestoronun tortusu birikmişti onu temizledim. İnşaallah vardır bebiş.
11. Gün= bugün sancım yok sadece tuvaletimi yaparken sol kasığımda sancı (ağrı) oluyor. Sivilcelerim arttı. Göğüslerim kocaman oldu ağırlaştı taşıyamıyorum sanki
12. Gün = bu sabah progestoronun tortusunu duşta temizledim. akşama doğru progestoron jel pembe tortu şeklinde geri geldi sonrasında hafif sancı oldu. Tortudan sonra peçete ile sildiğimde iğne ucu kadar küçük kan geldi.
13. Gün = regl başlıyor. Yanlış anlamışım sadece pembe leke oldu 2 kez
14. Kahverengi lekelenme oldu .tortu kahverengi şeklinde geri geldi.
15. Gün leke yok gayet iyiyim
Bunlar benim ilk aşılamada aldığım notlardı kızlar ,ilk aşılamada gebelik oluşmuştu belki size rehber olur.