Gebeliğe Hazırlık Ocakta aşılama yapılacaklar(2021)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canım hiç sorun da yokmuş neden olmuyor şaşirıyor insan zamanı vardır belki benımde umudum az tek yumurta büyüdü çünkü zor sansım adet oldun mu 14 gun olmuş evde mi test yaptın kanmi verdın
Tek yumurtayla bile oluyor sadece bazı doktorlar tek yumurtayla yapmıyor aşılama. hiç üzülme sonuçta iki yumurtanın ikisi de olsaydı ikiz oluyor yani bir yumurta yeterli normalde Allah nasip ederse olur gönlünü ferah tut

Evet keçiboynuzu kürü klomen artmed falan kullandı.Sayısı ve hareketliliği biraz arttı ama daha da artsa çok iyi olacak😅
Sabah akşam keçiboynuzu pekmezi yesin biz hünnap almıştık bir de sayı 3 ay sonunda artıyor asıl olarak ondan hiç korkma bitkisel şeylere devam edin pes etmeden sperra diye bir ilaç da kullandı eşim. Bir de telefonu cebinde taşımayacak çok uzun süre oturmayacak masa başı isteyse 30 dk da bir ayağa kalkıp biraz yürümesi lazım laptop kucakta kullanılmayacak bunlara dikkat edin değişim olacaktır mutlaka

Sabah akşam keçiboynuzu pekmezi yesin biz hünnap almıştık bir de sayı 3 ay sonunda artıyor asıl olarak ondan hiç korkma bitkisel şeylere devam edin pes etmeden sperra diye bir ilaç da kullandı eşim. Bir de telefonu cebinde taşımayacak çok uzun süre oturmayacak masa başı isteyse 30 dk da bir ayağa kalkıp biraz yürümesi lazım laptop kucakta kullanılmayacak bunlara dikkat edin değişim olacaktır mutlaka
7 aydır artmed keçiboynuzu kürü yapıyoruz. Telefon ve hareketi hiç bilmiyodum. Eşim öğretmen 1 yıldır zaten bilgisayardan ders veriyor. Dikkat edicem bundan sonra çok teşekkür ederim.

7 aydır artmed keçiboynuzu kürü yapıyoruz. Telefon ve hareketi hiç bilmiyodum. Eşim öğretmen 1 yıldır zaten bilgisayardan ders veriyor. Dikkat edicem bundan sonra çok teşekkür ederim.
Anason çayı da çok faydalı canım, bir bardağa 2 tatlı kaşığı koyup beş dakika demlenecek sonra hüpppp içsin şifa niyetine. 🤗🤗

Tek yumurtayla bile oluyor sadece bazı doktorlar tek yumurtayla yapmıyor aşılama. hiç üzülme sonuçta iki yumurtanın ikisi de olsaydı ikiz oluyor yani bir yumurta yeterli normalde Allah nasip ederse olur gönlünü ferah tut
Amin canım insallah olur bide kızlar bugun akşamdan beri alt karnım çok acıyor içi sanki yara varmiş gıbı yürürken otururken şişkinlik var gıbı ilaçların etkisi mi acaba yoksa progestan mı yaptı bilmiyorum üç gündür baş agrım var bide geçmiyor

Kızlar aşılama yapılırken eşinizin sperm değerleri nasıldı merak ettim hatırlıyor musunuz ?
1 ml de spermatazoid : 130 milyon
Total spermatazoid :650 milyon
Normal ileri hareketli : %75
Yavaş ileri hareketli : %10
Yerinde hareketli : %5
Hareketsiz : %10
Total hareketli 2 saat sonra %70
Total hareketsiz 2 saat sonra %30
Bu şekilde 🙈

Ayenn bende denedım olmuyor bellek yetersız dıyor bana ıyı gıbı geldı sonuçlarin canım
Eşimde sıkıntı yok doktor güzel dedi sonuçlarına yıkamadan önceki sonucu mikroçipliymiş anlamıyorum ne demek olduğunu yıkanması ondan sonra yok sayıları ama bu şekilde de güzel bende eşime keçi boynuzu kaynatıp içirdim hep sağlıklı olmasına rağmen bence erkekler içmeli keçi boynuzu pekmezi de yiyşyor sabahları

Eşimde sıkıntı yok doktor güzel dedi sonuçlarına yıkamadan önceki sonucu mikroçipliymiş anlamıyorum ne demek olduğunu yıkanması ondan sonra yok sayıları ama bu şekilde de güzel bende eşime keçi boynuzu kaynatıp içirdim hep sağlıklı olmasına rağmen bence erkekler içmeli keçi boynuzu pekmezi de yiyşyor sabahları
Benımkı hep zararlı şeyleri yıyor hiç sevmez bitkisel doğal şeyleri hep abur cubur cips çekirdek kola öyle şeyleri sever ona rağmen ıyı şükür ama eti sebze falan yer çok yemek seçmez onlar fayda edıyor galiba bizimkinde de çipli yazıyor o yıkama tekniği dhaa ıyıymiş galiba

1 ml de spermatazoid : 130 milyon
Total spermatazoid :650 milyon
Normal ileri hareketli : %75
Yavaş ileri hareketli : %10
Yerinde hareketli : %5
Hareketsiz : %10
Total hareketli 2 saat sonra %70
Total hareketsiz 2 saat sonra %30
Bu şekilde 🙈
Canım maşallah çok iyi bence bizde artmış hali 72 milyon hareket daha düşük. Sizin şans daha yüksek bence kalbini ferah tut 😊

Benımkı hep zararlı şeyleri yıyor hiç sevmez bitkisel doğal şeyleri hep abur cubur cips çekirdek kola öyle şeyleri sever ona rağmen ıyı şükür ama eti sebze falan yer çok yemek seçmez onlar fayda edıyor galiba bizimkinde de çipli yazıyor o yıkama tekniği dhaa ıyıymiş galiba

Ballı cennet hurmalı muzlu cevizli böyle akşamları ikinize de meyve salatası gibi yap yedir eşim ile ben de çok severdik cips Cola çiğdem falan ama şimdş artık aramıyoruz eve en son cips ne zaman alındı hatırlamıyorum birde çiğdem yerine kabak çekirdeği yiyşyor eşim erkek için çok yararlıymış

Canım maşallah çok iyi bence bizde artmış hali 72 milyon hareket daha düşük. Sizin şans daha yüksek bence kalbini ferah tut 😊
Keçi boynuzunu hep yesin içsin çip bile yedir 🙈🤣🤣🤣 bence çok faydası var inşallah olumlu sonuç alırız hepimizde vallahi düş eyşz artık öbür ayı nasıl beklicez diye hem maddi açıdan da pahalı oluyor yani bu baya eksşdeyşz biz 🤭

Evet bebeğin tutunması içinde çok faydalıymiş kabak çekirdeği bende almak istemiyorum ama o alip geliyor dhaa yılbaşi günü 3.4 paket almiş gelmiş cips ama aldırmıcam bundna sonra izmirlimisin bu arada İzmirliler çiğdeö dıyorda😊

Evet bebeğin tutunması içinde çok faydalıymiş kabak çekirdeği bende almak istemiyorum ama o alip geliyor dhaa yılbaşi günü 3.4 paket almiş gelmiş cips ama aldırmıcam bundna sonra izmirlimisin bu arada İzmirliler çiğdeö dıyorda😊
Aaaa kabak çekirdeği mi bebeğin tutunması için faydalıymış 🤔🤔 iyi bir aydır yiyordum bilmeden diyetimde vardı 🤗🤗

X