Gebeliğe Hazırlık Ocakta aşılama yapılacaklar(2021)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canlar bugün kan verdim yine malesef negatif. Beklediğim sınuçdu üzüldümmü tabikide çok ama elden bişey gelmiyor duadan başka inşallah siz güzel haberler alırsınız şubatda nasip olursa tüp bebeğe başlycam artık nasip.

Canlar bugün kan verdim yine malesef negatif. Beklediğim sınuçdu üzüldümmü tabikide çok ama elden bişey gelmiyor duadan başka inşallah siz güzel haberler alırsınız şubatda nasip olursa tüp bebeğe başlycam artık nasip.
Hadiya çok üzüldüm aşılama mi yaptırmiştiniz kaç yumurtanız buyurmuştu sorununuz varmıydı 😢

Canım senin günün bugünmüydü kusura bakma sormadık yazmışsın yine sağolsun Rabbim hayırlısını versin inşallah nasibin neredeyse oradan gelecek bekletiyor güzelleştiriyor Rabbim moral bozmak yok 🤗

Bende pek ümitli değilim ama moralim iyi şükür sağlımız yerinde 🤗

Hayırlısı canım, evet kolay değil ama sabır edeceğiz, Rabbim yardımcımız olsun. Bizler burdayız ne zaman istersen 🤗🤗 hepimiz dualarımızda birbirimize yer veriyoruz, kimin duası kime geçer belli olmaz 🤲🏻🤲🏻 umudumuzu kaybetmek yok

Canım belki daha sonra pozitife döner.14 gün olmadıysa umudunu kaybetme. Tüp bebek de ihtimal daha yüksek sonuçta.Bende araştırmaya başladım.Labaratuvar ve embriyolog önemli diye okudum burda.

Merabalar bende 4senelik evliyim 21 yaşındayım 1 kere aşılama yaptık tutmadı 2.ocak ayının sonunda yapıcaz yaştan ötürü doktor bize önermedi tüp bebeği benide listeye yazarmısınız rabbim kimsenin kucağını boş borakmasın 🙏

Merabalar bende 4senelik evliyim 21 yaşındayım 1 kere aşılama yaptık tutmadı 2.ocak ayının sonunda yapıcaz yaştan ötürü doktor bize önermedi tüp bebeği benide listeye yazarmısınız rabbim kimsenin kucağını boş borakmasın 🙏
Yaaa sen daha çok küçüksün canım yaaa rabbş merhaba nasip eder inşallah 🤲 Hoşgeldin aramıza en minik sen oldun 🤗 var mı bir sorun sende yada eşinde

Yaaa sen daha çok küçüksün canım yaaa rabbş merhaba nasip eder inşallah 🤲 Hoşgeldin aramıza en minik sen oldun 🤗 var mı bir sorun sende yada eşinde
Teşekkür ederim 🙏 bnde bi problem yokk eşimde varikosel var tek taraflı hız ve sayı düşük 😞

Tatlım hemen yüzünü asma 🤗🤗 dur bakalım, varikosel korkulacak bi durum değil canım, her şey hallolur Allahın izniyle 🤲🏻🤲🏻
Varikosel varsa aşılamada şansı düşürüyomuş bana kalsa direk tüp bebekte rabbim herşeyin hayırlsını versin 4sene olmayınca hiç olmıycak mış gibi geliyor 1de olumsuz aşılama olduğu içib

Varikosel varsa aşılamada şansı düşürüyomuş bana kalsa direk tüp bebekte rabbim herşeyin hayırlsını versin 4sene olmayınca hiç olmıycak mış gibi geliyor 1de olumsuz aşılama olduğu içib
Hoşgeldın canım aramıza varikosel ameliyatla düzeliyor dıye biliyorum ama

Hadiya çok üzüldüm aşılama mi yaptırmiştiniz kaç yumurtanız buyurmuştu sorununuz varmıydı 😢
2. Aşılamam Dı eşim de de bndede hiç bi sorun yokdu 3 tane istenilen düzeyde yumurtam gelişmişti ama olamayınca olmuyor. Nasip işte vaktini bekliyor tüp bebeğe geçicez işte bakalım zor bi süreç ama buna şükür napalm. İnsallah sizin olur tez zammnda

X