Gebeliğe Hazırlık Ocakta aşılama yapılacaklar(2021)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Teşekkür ederim bnde bi problem yokk eşimde varikosel var tek taraflı hız ve sayı düşük
Tatlım hemen yüzünü asma dur bakalım, varikosel korkulacak bi durum değil canım, her şey hallolur Allahın izniyle
Hoşgeldın canım aramıza varikosel ameliyatla düzeliyor dıye biliyorum ama
Aynen düzeliyor

İnşallah canım hiç sorun da yokmuş neden olmuyor şaşirıyor insan zamanı vardır belki benımde umudum az tek yumurta büyüdü çünkü zor sansım adet oldun mu 14 gun olmuş evde mi test yaptın kanmi verdın

Olmayınca olmuyor canlar, sabır diyelim, Allah büyük

Merhaba Ekledim canım. En azından erken yaşta öğrendiniz erken tedaviye başladın öyle düşün .Biz doktor doktor gezince en küçük sorunları bile biliyoruz olanların hiç sorunu yok mu diye düşünüyorum. Belki bizde bu kadar üstüne olmasak kendiliğinden olacak. En yakın zamanda kavuşursun inşallah miniğine

Ayyy ne bileyim yaaa öyle bazen arada geliyor işte şimdi daha ümitliyim duygu durumu değişimi sanırım
Ayy banada bir gün o kadar enerjik ve umutlu oluyorum sanki polyannaErtesi gün depresyona giriyorum. Kısır döngü bildiğin. İlaçlar da cabası iyice bizim duygularla dalga geçiyor

İnşallah canım kafama da takmıyorum ben hayırlısı olsun herşeyin demekli herşeyin bi vaktı zamanı var rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın gerçekten çok zor

Kan verdim evet oldu 14 gün. Nasip işte olmayınca olmuyo. Sennde öyle düşünme olmayınca 4 yumurtayla da olmuyo olacaksa tek yumurtaylada oluyo. Olmayınca tüp bebeklede olmuyo. Olunca kendiliğndende oluyo herşey bi vesile aslında. Bizlerde imtihandayız. İnşallah yakn zmnda hasretimiz bter hayrlsyla. Senin de mi bi sıkıntın yok hang şehirden sin. Ne kadar lık evlisin

Denizlideyım canım 2.5 yıllık evliyim 1.5 yıldır istiyoruz Bende problem çok ya ne ararsan varbazen gülüyorum ağlanacak halime bunada şükür diyorum çikolata kisti var mıyom var rahimde perde vardı tek tüp tıkanmiş bozulmuş yumurta rezervi düşük ameliyat oldum temmuz ayında mıyom ve perde alındı kistler yakıldı tüp kapatıldi ama tekrar oluşmuş galiba miyom ve kist biter tane daha

Rabbim yardmcn olsn inşallah ama rabbim nasip edınce bütün engeller kalkar emin ol. Bn de artık bakalım tüp bebek yaptrcam nasip olursa. İnşallah bu yolda ki herkese Rabbim gönlündekini nasip etsininaşalllah

Rabbim yardmcn olsn inşallah ama rabbim nasip edınce bütün engeller kalkar emin ol. Bn de artık bakalım tüp bebek yaptrcam nasip olursa. İnşallah bu yolda ki herkese Rabbim gönlündekini nasip etsininaşalllah
Amin canım insallah Allahım kimsenın kucağını boş bırakmasın insallah

Kızlar aşılama yapılırken eşinizin sperm değerleri nasıldı merak ettim hatırlıyor musunuz ?
Liste şeklinde verdi canım bize doktor sonucu ama doktora sormak hiç aklıma gelmedı nasıl diye ama kendım baktım güzeldi sonuç benım eşimde sorun yok zaten maşallah fazla fazla var spermler şükür benim yumurta az keşke benımde çok olsaydı

Deli kız alemsin bende de varmış mıyom ilk doktor sağ olsun hiç söylemedi, bu doktor söyledi ama önemli bi yerde değil sorun teşkil etmiyor ameliyata gerek ypk dedi

Bizim ikimizde de sorun var. Spermin milyonlarca olması gerekiyor bizim yumurta 1 2 bile yeterli ya canını sıkma

Deli kız alemsin bende de varmış mıyom ilk doktor sağ olsun hiç söylemedi, bu doktor söyledi ama önemli bi yerde değil sorun teşkil etmiyor ameliyata gerek ypk dedi
Hahaha benımde önemli olan yerdeki alındı da biri önemsiz yerdeymiş o kalmiş galiba zararı olmaz inşallah

Sperm sayısıda mı düşük canım aynen yumurta bir ıkı oldumu yetiyor onuda ilaçla iğneyle buyutup çatlatıyolar zaten sperm düşük oldumu zor oluyor onu çoğaltmak
Evet keçiboynuzu kürü klomen artmed falan kullandı.Sayısı ve hareketliliği biraz arttı ama daha da artsa çok iyi olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…