Ocak Ya Da şubatta Regl Olmak Yerine çift çizgiyi Görmek Isteyenler

kızlarr bu ateş ölçme işi varya kaç olması lazım yumurtlama olduğunda

kızlarr bu ateş ölçme işi varya kaç olması lazım yumurtlama olduğunda

merhaba, kaç olması diye bir şey yok sadece ölçüyorsun ve yumurtladığın gün her zamanki ölçünden 0.2 falan düşük oluyormuş sonra ertesi gün yine yükseliyor ve üç gün yüksek ateş devam etmesi gerekiyormuş bende ilk defa deniyorum ama ateş ölçme yöntemi bölümü var orada ayrıntılı yazabilir kızlar sana

ben devam ediyorum tedaviye en son cuma girdim ultrasona sağda 3 tane solda 1 adet 1cm lik yumurta gelişmiş yarın gene gidicem bakılmaya bakalım ne kadar büyümüşler geçen ayda yumurta yeterince olgunlaşmıştı ama olmadı işte nedense tutumuyor dr bu ayda olmazsa rahim filmi çekicez dedi uğraşıyoruz bakalım sonuç alamasakta ama bu ay önceki aydan sonra hiç umudum yok

esincim nbr nasıl gidiyor 15 mart gözüküyorsun şansı kaçırdık galiba

evet canım kaç gündür sana bakıyordum aslında bak arkandan gelirim dedim mi gelirim diye:)) ama göremedim seni tek sinir olduğum yön ne biliyormusun ben hep 26-28 günde bir adet olurdum bu ay tam 31. gün oldum bundan sonra böyle olursa ben yeni şans için hep 31 gün mü bekleyeceğim 26 gün iyiydi be:))

bende hep 30-35 arası olurdum ama bu ay herhalde iğnelerden kaynaklandı 28 günde oldum canım çok sıkkın ya hiç birşeyden keyif alamıyorum ondan evde bile hayalet gibi geziyorum ama sorsan ki buaydan hiçmi hiç umudum yok

bende hep 30-35 arası olurdum ama bu ay herhalde iğnelerden kaynaklandı 28 günde oldum canım çok sıkkın ya hiç birşeyden keyif alamıyorum ondan evde bile hayalet gibi geziyorum ama sorsan ki buaydan hiçmi hiç umudum yok

tamam hayatım işte o zaman bu ay tam zamanı bende aralık ayında görümcem çok ciddi hastalanmıştı bebek fikri aklımın ucunda bile kalmamıştı ve sonrasındaki ilk ay gebelik oluştu sende bu fikri aklına bile getirme uçsun gitsin kendini başka konulara ver gerçi bu siteye müptela olmuş bizim gibi kişiler için bu durum zor ama dene bak sonuç daha iyi olacak

bilmiyorum ya ama içimde zerre kadar umut yok yapılması gereken herşeyi yapıyorum hayırlısı neyse onu görücez dr uma söyledim zaten bu ayda olmazsa 1-2 ay ara verelim diye iğnelerle bugüne kadar 7 kilo aldım zaten çok zayıftım ya dr da rahim filmine bakıcaz dedi tüpler için

ınsallah canım ama sankı olucakmısım gıbı belırtılerı var.test alıcam ama oye bır kar varkı burda kapının onune bıle cıkamıyoruz arabamız çalısmıyo esım ıse gıdemedı bı an once erır ınsallah hayat durdu burda.

herşeyde bir hayır vardır 1-2 gün daha bekle bakalımacelesi yokya içindeki ümidi kaybetmemiş olursun dimi ama bakıcan teste olumsuz olursa daha mı iyi boşver bekle bence gelecek olan elbet gelecek yada inşallah gelmeyecek

arkadaşlar bugün sabah tekrar başka bir test yaptım yine ışığa tutunca parlak renksiz bi çizgi var hastalanmadım ama günüm yarın çatlamak üğzereyim :KK43:((((

her test yapanda oluşuyomu acaba testi yaptıktan sonra ışığa bir tutun arkadaşlar bakalım nolacakkkk:a015:

valla canım inşallah hamilesindir belki daha çok yeni adet günün yarınmış ya ondan silik olabilir ya adetini bekle yada 1-2 gün daha bekle tekrar test yap çünkü hamilelik hormonu geç salgılanabiliyor

her test yapanda oluşuyomu acaba testi yaptıktan sonra ışığa bir tutun arkadaşlar bakalım nolacakkkk:a015:

ayzencim ben bu durumunu okuduğum ilk günden beri yazıcam ama yazmak istemiyorum varsa boşuna moralini bozmamak için.öncelikle umarım gerçekten hamilesindir ama o gördüğün eğer bembeyaz testte ışığa tutunca gözüküyor ve hiçbirrenk taşımıyorsa testin o kısımda ki yeri yani eğer pozitif çıkacaksa renklenecek olan bölümün izini görüyorsundur sen. ama tekrar söylüyorum umarım hamilesindir.

canım ınsallah hamıssındır bıraz daha bekle daha sonra yap testı belkı bu sefer net cıkar test. benım ılk hamılelıgımde adetım gectıkten 15 gun sonra yaptım yıne sılık cıkmızdı cızgı zaten hep bole cıkıyo herkeste. sınır oluyorum su ıdrar testlerıne.

X