Ocak Ya Da şubatta Regl Olmak Yerine çift çizgiyi Görmek Isteyenler

beni 19 şubatta hastalanmam lazım kasık sancısı falan yok ama karnım inanılmaz şiş midem bulanıyo ama bende reflü şikayeti var ondan olduğunu düşünüyorum burdaki herkesta kasık sancısı olması bende ümitsizliğe sebep oluyodu ama seni duyunca içim rahatladı senin adına çookkk sevindim inşallah sağlıkla al bebeğini kucağına

senağlama
Kızlar bugün gecikmeli olarak adetim geldi... Keşke hiç gelmese ama artık umutlarım 14 marta kaldı.
Srencim, beni 14 marta yazar mısın?

tebrikler dağlar kızı çok güzel bir haber vermişsin umarım sonuna kadar güzel bir hamilelik ve kolay bir doğum olur. Birde birşey sormak istiyorum kaç aydır deniyordun çok özel olmazsa ben 8 aydır deniyorum da istatistik açısından:)

benimde sekiz ay oldu kader ortağı olalımmı seninle :)))
şaka bi yana napcaz biz yaaaa aslında sekiz çok uğurludur benim için ama Allahım en kısa zamanda nasip eder inşallah bekleyen herkesee ...

dağlarkızıııııııııııııııı kutlarımmmmmmmmmmm hayırlı sağlıklı bebişler inşallah tarihleri nasıl ayarladın test falan yaptınmı yani verimli günleri yakalamak için?

şaka bi yana napcaz biz yaaaa aslında sekiz çok uğurludur benim için ama Allahım en kısa zamanda nasip eder inşallah bekleyen herkesee ...

dağlarkızıııııııııııııııı kutlarımmmmmmmmmmm hayırlı sağlıklı bebişler inşallah tarihleri nasıl ayarladın test falan yaptınmı yani verimli günleri yakalamak için?

yok canım yaa 2 adet süresince korundum 2. adetim bitince tutmuş olmalı adetim bittikten 3 4 gün sonra göğüslerim acımaya başlamıştı adetten sonra tutmuş heraldeea.s

:nazar: xnazanx ve esrako :nazar:

canlarım sakın uzulmeyın ve kafanızada takmayın cok ısteklı oldugunuzu bılıyorum dualarım sızlerle cnm yanlız unutmayınkı
yeni bır ay yeni bir şans demekk:emir_bebek:
:enbuyukkk:

s.gif
e.gif
r.gif
e.gif
n.gif

merci canim ne zaman kismetse o zaman olsun yeterki hayirlisi olsun senin nasil gidiyo hamislik bakalim cicegi burnunda hamis:nazar:

daglar kızı tebrik ederim.ne güzel listemizde hamişler çogalıyor.inşallah bu liste hepimize ugurlu gelir.rabbim bize de nasip etsin bu mutlulugu.

selam kizlar ben kac gundur giremiyorum adet tarihimden 2 gun once oldum beni yeniden listeye eklermisiniz 10 mart yazin gerci bu ay 29 cekiyor ama genede 10 mart yazin

olalım arkadaşım olalım kader ortağı ama benden bu ay geçti iki gündür regli durumu yani sende durum nedir bilmiyorum ama umarım 8 sana uğurlu gelir eğer sende tutturamazsan bu ay ki umudum tutturman o zaman bir dahaki ay hamiş listesine adımızı yazdırma ortaklığı olsun bu okey:) benim niyetim bu ay 14.günümde doktora gidip yumurtamın büyüklüğüne baktıracağım yada varlığına bakalım ne der dr. birde böyle deneyelim bu arada benim bir kızım var 5 yaşında daha önce hamile olmuş olmama rağmen şimdi olmuyor bu iş tam bir şans işi yani

kızlar maalesef ben bu ayda çift çizgiyi göremedim :1no2: beni listeden silebilirsiniz.Ama umarım bekleyenlerin umutları boş çıkmaz...Dualarım sizinle...:emir_bebek::emir_bebek:

arkadaşlar bu ara hiç bakamıyorum işlerim öyle yoğunki ama listeye bakıyorumda hamişlerimiz ne kadar çoğalmış maaşallah aman nazar değmesin artsın ama eksilmesin derler ya aynen öyle herkeze bol şans

KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRR HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMM:sm_cool::teytey:
5 ŞUBATTA GELMESİ GEREKEN ADETİM GELMEDİ VA SONUNDA TEST YAPTIM 2 ÇİZGİİ AYYY ÇOK MUTLUYUM DARISI SİZLERİN BAŞINA CANLARIMMM 5 HAFTA 4 GÜNLÜK HAMİŞİMMM SAĞLIKLA KUCAĞIMA LAMAYI NASİP ETSİN RABBİM İNŞALLAH AMİN.....a.s.

tebrikler canım darısı bütün bekleyenlerin başınayerimseniben

slm kızlar bu gün aşılama oldum
bende 15 gün sonra çift çizgi görmek istiyorum ya inşalla

inş.sende benim gibi onbeşgün sonra görürsün ben gördüm çok güzel bir duygu canım hem ben 1.aşılamamda gördüm ve ikizlere hamişim şuanda...

inş.sende benim gibi onbeşgün sonra görürsün ben gördüm çok güzel bir duygu canım hem ben 1.aşılamamda gördüm ve ikizlere hamişim şuanda...

İNŞALLAH allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin banada çift çizgiyi inşallah görmeyi hemde ikiz. çok güzel bir duygudur eminim. canım doktorun çoğul gebelikten bahsetmişmiydi sana bende aşırı derecede yumurta gelişti pregonla. buda benim için risk oldu ama herşeye rağmen istedim

X