Ocak Ya Da şubatta Regl Olmak Yerine çift çizgiyi Görmek Isteyenler

ben yıllardır görmek istiyorum o çift çizgiyi
bakalım ne zamana kısmet olacak

bugün adetimin 24.günü yumurta takibi yaptırıyorum.bu ay ganophane kullandım.adet tarihim 21 ocak.hakkımızda hayırlısı olsun.

bu ay benim 3 ayım senağlama ve olmadı dün hastalandımçok ümitlenmiştim bu ay hamileğiyim demiştim ama olmadı. kendimi iyi hissetmediğim için size cevap yazamdım kusura bakmayın arkadaşlar senağlamasenağlamasenağlamasenağlama

herşeyin hayrılısı olsun canım hiç üzme kendini 3 ay dediğin daha nedirki önünde dahaaaa uzunn zaman var yaşın desen çok genç zamana bırak herşeyi

bu ay benim 3 ayım senağlama ve olmadı dün hastalandımçok ümitlenmiştim bu ay hamileğiyim demiştim ama olmadı. kendimi iyi hissetmediğim için size cevap yazamdım kusura bakmayın arkadaşlar senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
canım üzülme vakti saati ne zamansa o zaman olur
ayzenin de dediği gibi 3 ay daha nedirki 1;5 sene uğrasan var
ALLAH tez zamanda hepimize nasip eder inş.

herşeyin hayırlısı demkten başka çare yok ne yapalım çok üzülüyorum ama toparlamam lazım kendimi

üzülme canım ya benimde bu dördüncü ayım.hem doktorlar bile 1 seneden önce tedaviyi kabul etmiyormuş.daha çok zamanımız var.allah herşeyin hayırlısını nasip etsin.

BeNDe 6. aYıMDa ÇiFT ÇiZGi GöRMeK iSTeYeNLeRDeNiM.ALLaHıM Ne oLuR HePiMiZiN HaYıRLıSıYLa KuCaKLaRıNı TaTLı TaTL BeBeKLeRLe DoLDuR...

bende çift çizgi görmek isteyenlerdenim ama ilki düştü bebişimin ,geç gelsinde sağlıkla hayırlısıyla gelsin o yüzden hayırlısı olsun diyorum.Ama o üzüntüden sonra bu ay hamiş olduğumu duymak bana rabbimden çok büyük hediye olurdu,inşallah diyelim ...

Zeliş82::::::::::::::::::::::::::::23 Ocakkkkkkkkkkkkkk
BERNA-BERNA:::::::::::::::::::::21 OCAKKKKKKKKKKKKK
Sisim::::::::::::::::::::::::::::::18 Ocakkkkkkkkkkkkkk
Sudeyonca:::::::::::::::::::::::?????????????????? ?????????
Yeşimexpo::::::::::::::::::::::::2 şubattttttttttttttttttt
Bebişim::::::::::::::::::::::::::::23 Ocakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
ŞEKER:::::::::::::::::::::::::::::5 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTT
NUR82:::::::::::::::::::::::::::::28 OCAKKKKKKKKKKKKKKKKKK
ECRİNBEBEK:::::::::::::::::::::::7 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTT
PONARAN::::::::::::::::::::::::::27 OCAKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
ŞUŞU::::::::::::::::::::::::::::::28 OCAKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
DUYGUMUTLU::::::::::::::::::::::30 OCAKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
GÖÇMEN::::::::::::::::::::::::::::13 0CAKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
AYZEN::::::::::::::::::::::::::::::25 OCAKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
GULAN06::::::::::::::::::::::::::::31 OCAKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
ÇITIR PITIR::::::::::::::::::::::::::2 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
SKEEY::::::::::::::::::::::::::::::::26 OCAKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
BEDEF::::::::::::::::::::::::::::::::28 OCAKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
BİBEK SURATLIM BENİDE EKLEMEZMİSİNsenağlama:çok üzgünüm:

5 şubatta Inşallah çift çizgi Olur Düşük Olali 3 Oldu Denemelere Başladik Hemen Tutmazya Hani Belkiii,dua Edelim Birbirimizee Arkidişlerr

Bende 6. aydayım, bu ay çift çizgiyi istiyorum artık.
Hem de yıl güzel başlamış olurummmmmmmmmmmsırnaşık şey
27 Ocak'a kadar bekle de bekle, bu ay ne zaman yumurtladığıma da bakmadım hiç...
Nasıl geçecek bilmiyorum:1no2:

X