Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok henüz olmadım 19 şubat ama hiçbi belirti yok olmayıncada ümitsizleştim(( serencim sağol ilgin için ben sana kızdığım için değil belirtilerim olmadığı için ekleme dedim yanlış anlamaŞeniz
kızmaz kızmaz merak etme :))))))))))))inşallah öyle olur serencim bu aralar iş yerindede sorunlar yaşıyorum o kadar çok istiyorumki hamile kalmayı sanki o benim kurtarıcım olacak
kızlar şimdi ben bişey sorcam size benim eşim vardiyeli çalıştığı için biz yumurtlama günlerinde görüşemedik ama yumurlama günlerinden önce 10. günde görüştük sizce hamile olabilirmiyim benim heray kasıklarım ağrırdı bu ay göbeğim ağrıyor pek ümitli değilim ama ya olurmu acaba fisfisfis
biraz açık oldu kusura bakmayın artık
kızlar şimdi ben bişey sorcam size benim eşim vardiyeli çalıştığı için biz yumurtlama günlerinde görüşemedik ama yumurlama günlerinden önce 10. günde görüştük sizce hamile olabilirmiyim benim heray kasıklarım ağrırdı bu ay göbeğim ağrıyor pek ümitli değilim ama ya olurmu acaba fisfisfis
biraz açık oldu kusura bakmayın artık
esiiiiniiimmmmm nerelerdesiinn
seni merakedıyorum yaa adetıne 2 gun var cnm her hangı bır belırtı yoktur insallah hamişsindir cnm yaa aksam aklıma geldın cok dua ettım sana ınsallah sende cok mutlu olur bebegını göbeciğinde tasırsın cnm aklım sende valla
kızlar vücut ısısı ölçmede bana yardımcı olacak var mı lüfteeeeenn.
1.gün.........35.9
2.gün.........36.0
3.gün.........35.8
4.gün.........36.0
5.gün.........36.0
6.gün.........35.9
7.gün.........36.2
sizce ben yumurtladım mı yumurtlamadım mı??fisfisfis:sm_confused:kafamçokkarıştı
canım benim çok teşekkür ederim. Ben hala hastalanmadım ama dün akşam test yaptım negatif çıktı sanırım bebek yok ama neden hastalanmıyorum bilmiyorum geçen ay 14'ünde olduğum için ben 14'ü yazdırdım aslında bu ay 3-4 gün öne gelmesi gerekirdi ama olmadı yani kafam karışık ama testten sonra açıkçası pek ümitli değilim eğer olsaydı 29.gün yaptım testi çıkardı herhalde. sen yinede dualarında beni unutma olur mu canım?
Kızlar ben de bu ay çok ümitliydim ama sabah çok açık pembebir lekelenmem oldu. Ateşim sabah 36,6 çıktı. Normalde en geç yarın sökmesi gerekiyor...
Bu ateş sizce düşük sayılır mı?
Henüz yumurtlamış görünmüyorsun canım... Ölçmeye devam et. Bol şansa.s.
seren içinde bişeyin varlığını hissetmek mükemmel bişey olsa gerek şimdi neler yapıyosun dikkat ediyomusun kendine neler değişti hayatında