canım sen 11 aydır istiyon bense 6 yıldır istiyorum.......
dr.söylemesi sorun yok aşılama oldum bu ay ama bekliyorum 2 günüm kaldı adet belirtilerim var ama hayırlısı artık herşeyi vaktiyle gelir olur........
inş.hepimiz biran önce anne oluruz.........allahım hepimize o güzelliği yaşatsın.........
daha listede hiç hamiş yok demi yaa.. Dua edelim de rabbim herkese hayırlısıyla bebişlerini nasip etsin .benim de bir hafta kaldı regl tarihime ama bekliyoruz işte bir umutla.. Rabbim herkese çift çizgiyi görmeyi nasip eder inşallah.
sevgili gulan umarım sende biran önce kavuşursun bebişine dediğin gibi herşeyin bir zamanı var bize düşen sabırla dua etmek sanırım.
Allah bütün isteyenlere sağlıklı bebişler verir inşallah arkadaşlar. Bende bebişimi ağustosta aldırmak zorunda kalmıştım şimdi acaba hamişmiyim diyorum bugün adet günümdü ama düşünmekten gecikmiş olabilir
nur canım işallah hasta olmayız ama gece yapmıştık testi 3 -4 dk sonra silik çizgi çıktı ve sabah baktım 2. çizdi dagılmış etrafı benek benek olmuştu anlamadım bişey bende çok heyacanlıyım hayırlısı
kızlar ben bugün hastalandım günüm 2 şubattı beni listeden silebilirsiniz ya da 30 şubata ekleyebelirsiniz ben geciksin die beklerken o 3 gün erken geliyo yaaaa offff çok üzüldüm ((((
canım bende seninle aynı durumdayım.
6 şubat regl tarihim belirtiler şimdiden başladı ben regl olmadan önce kasıklarımda ince bir sızı olur şimdi de bu sızı var sanırım yine regl olucam ve yine tek çizgiyi görücem bu ay
Allah'ım artık ne olur çift çizgiyi göreyim.umutlarım azalıyor sanki hiç çift çizgi göremicem diye korkmaya başladım.
hakkımızda hayırlısı Rabbim neyler neylerse güzel eyler...:çok üzgünüm: