Ocak Ya Da şubatta Regl Olmak Yerine çift çizgiyi Görmek Isteyenler

HESAPLAMAN DOĞRU ARKADASIM İNŞ ADET OLMAN GERKEN TARİHTE ADET OLMAZSIN VE ÇİFT ÇİZGİYİ GÖRÜRSÜN

cok tesekkur ederım bıraz olsun benı rahatlattın cnm
bırsey daha yanlız ben 1 sene d.kontol hapı kullandım hemen hemen 4-5 aydırda kullanmıyorum eşim korunuyordu yanı ,bebiş için sadece bu ay korunmadık.bana d.kontol hapı kullananlar gec hamıle kalıyo denmıstı yanı hemen hemen 6 ay hamıle kalamazmısım korunmasam bılesenağlama
bunun dogruluk payı varmı yanı yaza kadar beklıcekmıyım yanı(gercı allah bılır )senağlama
bılgı verırsen sevınırım cnm

kızlar canlarım inş. hepmız anne oluruz ya ben şimdi kilo verme modumdayım allah nasıp ederse kılo verdıkten sonra asılama düşünüyorum

CANIM DOĞUM KONTROL HAPI KULLANANLAR GEÇ HAMİLE KALIYOR
EVET DUYDUĞUN DOĞRU AMA 2 SENE 3 SENE DOĞU KONTROL HAPI KULLANIPTA D.K.HAPINI BIRAKTIKTAN SONRA HEMEN O AY HAMİLE KALANLARDA VAR CNM O HERKESE GÖRE DEĞİŞİYOR YANİ SABİT 6 AY DİYE BİŞEY YOK KISMET VAKTİ SAATİ NE ZAMANSA

geldim geldim bibekçiğim..
bi yandan iş herzamanki gibi..
kıs ben senden umutluyum ..
düşükten sonra pat diye kalınıyooo...
inşallah duycaz senden güzel haberi :))
İNŞ CANIM BENİM AMA BENİM DÜŞÜKTEN SONRA ADET TARİHLERİM SAPITTI
SEN NE ZAMAN ÖĞRENCEKSİN BELİRTİLERİN VAR MI
ÇATLICAM BERNAM
BU ARADA 5.SAYFAYA BAKARMISIN

bernacım bu arada demişsin düşükten sonra hemen hamile kalınıyor diye
benim zaten masallah diyeyim istediğimiz zaman o ay ALLAH beni mutlu ediyor
benim için önemli olan sağlıklı problemsiz olması

1 saat sonra çıkar arkadasım inş güzel haberlerle gelirsin
heyecanda vardır sende şimdi
canım arkadasım benim senin yerin bende apayrı
ben seni çok seviyorum

inşallah da sağlıklı olacak canım yaa..
bi sürü test yaptın şükür bişey çıkmadı..
çok mücadele verdik çok eziyet çektik inşallah güzel sonucu alıcaz canım benim
inş canım benim ya inş
ALLAH bizim yüzümüzüde güldürsün kucağımızıda doldursun inş

bernacım ben çıkmak zorundayım
sonucunuda çok merak ediyorum 5 gibi bakarım artık
sonucunu bu sayfayada yaz olur mu

ya kızlar benım adet tarihim 23 ocak ne olacak diye sabırsızlıkla bekliyorum kendimi ümitlendirmekde istemiyorum ama bel ve kasık ağrım var bide hafif mide bulantısı inşallah hamileyimdir allahım inşallah listedekiler bu ay hep hamile kalır...

hadi bakalım zeliş 2 günün kalmıs ve inş. hayırlısından olnassın da taaaaaaaaaaaaa 9 ay sonra o kırmızları görürüsün ve bebeşini kucagına aldıgında inş. bu ay mevlaam hakkımızda hayırlı olanını veriri ....

Kkizlarrr Yaa Bana Bi Akil Verin Daha Adetim Geçeli 10 Olmadi,ama Göğüslerim çok Feci Aciyo Kaç Gündür Sizce Hamileeee Olabilirmiyim Ilk Hamişliktede Böyle Olmuştu Ama Düştü Bebişim,çok Korkuyorum Tekrar Ayni şeyleri Yaşamaktan 5 Ocak Adetim Daha Var Bu Kadar Erken Belli Edermii Varsa Bilee Bi Yandan çok Heyacnliyim Bi Yandanda Korkuyorum.geçenlerde Kasiklarim Sizliyodu Vede Karnimda Gaz Sanki Biraz Yemek Yiyeyim Patliycak Gibi Oluyorum Dua Edin Arkadaşlar Bu Sefer Bebişim Sağlikla Gelsin Eğer Geldiyseeeee Rabbim Hepimize Sağlikli Bebekler Versin Inşallahh

Canim Daha Var Gününe Adet Belirtisi Olsa Bu Kadar Erken Başlamaz Diye Düşünüyorum.benimde 28 Ocak Kasiklarimda çok Ağri Var Belime Vuruyo Ama Göğüslerde Tik Yok Bende Bekliyorum Sabirsizlikla

Canim Daha Var Gününe Adet Belirtisi Olsa Bu Kadar Erken Başlamaz Diye Düşünüyorum.benimde 28 Ocak Kasiklarimda çok Ağri Var Belime Vuruyo Ama Göğüslerde Tik Yok Bende Bekliyorum Sabirsizlikla

AYYY CANIM YAA İNŞALLAHH HAMİŞİZDİR TABİİ HAYIRLISI OLSUN İLKİNDEDE ÇOK İSTİYODUM HÜSRANLA BİTTİ O YÜZDEN RABBİMDEN HAYIRLISINI İSTİYORUM SAĞLIKLA GELSİNDE BEKLEMEYE RAZIYIM İNŞALLAH SENDE HAMİŞSİNDİR BURAYA MUTLU HABERLERİMİZİ VERİRİZZZ:dance::dance::dance:

ben 5 şubata kadar nasıl bekliycem sabırsızlanıyorumm,ama fazlada ümitlenmek istemiyorum açıkçasıı hüsrana uğrayabilirim ama göğüslerin bu kadarda erken sızlamasıı bana düşündürüyo işte,idrar testi yapsam çıkmazki zatenn offff neyse ben bişey yokmuş gibi davranayım sakin olayımmı varsa zatenn o kendini belli eder zamanı gelincee dimii?

inşallah canım inşallah.ama benim göğüslerde ağrı falan yok acaba diyorum.gerçi herkesin belirtileri değişebiliyo benim daha ilk.bakalım hakkımızda hayırlısıysa allah bize nasip etsin hamişliği.çok kafaya takmamak lazım bide üstüne düştükçe olmuyo sanki:)

Benimde 23 Ocak tarihim, onu bekliyorum. Geçmez oldu günler!
Bir yandan da tüm regl belirtilerim var yalnız, kabızlık, bel ağrısı, kasıklarda bir hareketlilik...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…