BURDAYIM CNM VALLA BİLMİYORUM Kİbibekçiğimmm burda mıısn?
kıs belirtilerden falan bahsetmişsin var mı bişey yoksa :))
HESAPLAMAN DOĞRU ARKADASIM İNŞ ADET OLMAN GERKEN TARİHTE ADET OLMAZSIN VE ÇİFT ÇİZGİYİ GÖRÜRSÜN
CANIM ARKADAŞIM İNŞALLAH GÜZEL HABERLERLE GELİCEMMM
TATLIMMM BENİMMM..
ama korkuyorum karnım belim ağrıyooo..:1no2:
cok tesekkur ederım bıraz olsun benı rahatlattın cnm
bırsey daha yanlız ben 1 sene d.kontol hapı kullandım hemen hemen 4-5 aydırda kullanmıyorum eşim korunuyordu yanı ,bebiş için sadece bu ay korunmadık.bana d.kontol hapı kullananlar gec hamıle kalıyo denmıstı yanı hemen hemen 6 ay hamıle kalamazmısım korunmasam bılesenağlama
bunun dogruluk payı varmı yanı yaza kadar beklıcekmıyım yanı(gercı allah bılır )senağlama
bılgı verırsen sevınırım cnm
İNŞ CANIM BENİM AMA BENİM DÜŞÜKTEN SONRA ADET TARİHLERİM SAPITTIgeldim geldim bibekçiğim..
bi yandan iş herzamanki gibi..
kıs ben senden umutluyum ..
düşükten sonra pat diye kalınıyooo...
inşallah duycaz senden güzel haberi :))
SAĞOL CNM HADİ BAKALIM HAYIRLISIkızlar canlarım inş. hepmız anne oluruz ya ben şimdi kilo verme modumdayım allah nasıp ederse kılo verdıkten sonra asılama düşünüyorum
1 saat sonra çıkar arkadasım inş güzel haberlerle gelirsinTATLIŞ BEN BUGÜN 3 TE KAN VERCEM KAÇTA ÇIKAR BİLMİYORUM..
BELİRTİM VAR AMA İLAÇLARIN YAN ETKİSİ DİYE DÜŞÜNÜYORUM...
OKUDUM YAZINI GÜZEL ARKADAŞIM BENİMMMMM..
KORKTUYDUM SENİNLE HİÇ KONUŞAMADIĞIMIZ İÇİN:)
AY SONUNA DA YAZMIŞSIN HEPSİNİ OKUIDUMMMM
inş canım benim ya inşinşallah da sağlıklı olacak canım yaa..
bi sürü test yaptın şükür bişey çıkmadı..
çok mücadele verdik çok eziyet çektik inşallah güzel sonucu alıcaz canım benim
Canim Daha Var Gününe Adet Belirtisi Olsa Bu Kadar Erken Başlamaz Diye Düşünüyorum.benimde 28 Ocak Kasiklarimda çok Ağri Var Belime Vuruyo Ama Göğüslerde Tik Yok Bende Bekliyorum Sabirsizlikla
AYYY CANIM YAA İNŞALLAHH HAMİŞİZDİR TABİİ HAYIRLISI OLSUN İLKİNDEDE ÇOK İSTİYODUM HÜSRANLA BİTTİ O YÜZDEN RABBİMDEN HAYIRLISINI İSTİYORUM SAĞLIKLA GELSİNDE BEKLEMEYE RAZIYIM İNŞALLAH SENDE HAMİŞSİNDİR BURAYA MUTLU HABERLERİMİZİ VERİRİZZZ:dance::dance::dance:
ya kızlar benım adet tarihim 23 ocak ne olacak diye sabırsızlıkla bekliyorum kendimi ümitlendirmekde istemiyorum ama bel ve kasık ağrım var bide hafif mide bulantısı inşallah hamileyimdir allahım inşallah listedekiler bu ay hep hamile kalır...