:teytey:bedefcim çok mutlu oldum canım.ama senin 28 ocaktı adet tarihin belirtilerin varmıydı canım nası anladın bizide aydınlatırsan :)))
slm kızlar sisim sana bişey sorucam en son ne zaman adet gördün kaçın da oldun
inş hamişsindircanımmm ben en son 22 aralıkta oldum...şu saat oldu gelmediiii umarım gelmez... ama benim bazen 32 gün de geldiği olduğu için şimdilik heveslenmiyorummm....işte yarın kan tahliline gideceğim... bu arada belirtilerim yada öyle olduğunu sandığım şeylere size yazayım bunları okumaya ihtiyacımız var biliyorummm
1) bel ağrısı
2)güğüs ağrısı
3)kasık diyeceğim ama kasık gibi değil sanki yumurtalıklarımın altı o da sanki hep cişim var gibi düşünmemi sağlıyor
4) vücut ısım 36.7 (2 gündür ölçüyorum bu arada)
5)uyku, baş ağrısı, baş dönmesi vs vs yok
Bu arada aşılamam ilk kez yapıldı yapılalı 16 gün olduuuu regl im de 18 de olmam gerekiyordu 2 gün geçiyor
Bilginize arkadaşlar; umarım anne olmak isteyen her anne adayı hamile kalırrrr
inş.dediğin gibi hepimiz o duyguyu tatarızcanım inşaallah hayırlısıyla tutar gercekten bunu tüm kalbimle diliyorum hepımız anne oluruz inşaallah
acaba herkeste oluyor mu gögüs şişliği ya da ağrısıGöğüs Ağrisi Işte Dokunamiyorum Aciyorrr.....üstüne Yani Yüzüstü Yatamiyorum..henüz Bir Renk Değişikliği Yok Ama Uclarina Dokununca Ağriyor... Ve Tabiki şiş Durumdalarrr
sisicim sende problem neydi hgs cektırıldımı bende asılam düşünüyorumda canım inşaallah tutar
ha bu arada 3 yıldır ben dr 1 kere gitim problem olmayınca 3 yıl kendimiz denedik olmayınca 2007 in kasım ayında tekrar dr gittik..işte hormon testleri,sperm testleri,kanal filmi vs vs süre aldı 05 ocakta aşılama yapıldı dr bana bazen bizim acıklayamıyacağımız nedenlerden dolayı gebelik olmayabiliniyor dediler((