ponaran ne güzel tarihlerimiz aynı bakalım inşallah hamişizdir canım bendede bütün belirtiler var belim bel ve kasık ağrısı,göğüslerim hassaslaştı bide bugün bir halsizlik ve mide bulantısı başladı inşallah hamileyizdir canım...
Amin:)
Birbirimizi haberdar edelim mutlaka!
kızlarrrrr olmadı kan tahlilim negatif dr cuma ya kadar bekleyelim dedi hastalanmazsan tekrar hcg ye bakarız dedi....sonra içine sinmedi beni altan kontrole aldı almadan önce muhtamelen geldi delecek konumundadır dedi kontrollen sonra ewt geldi gelecek dedi ama seni yine ümitlendirmek istemiyorum dedi gebeliğin ilk sahfalarında da böyle görünür dedi ...bazen labaratuvar hataları da oluşabiliyor dedi bilmiyorum desteğiniz için size nasıl teşekür etsem azdır ne yapalım takdiri ilahiiiii olmadı işte başka bir turraaa
bende çift çizgi görmek isteyenlerdendim. adetim 4 gün gecikti ve bu sabah test yaptım şükürler olsun çift çizgi çıktı, hamileyim. bu benim 6. hamileliğim olacak daha önce 5 tane düşüğüm olmuştu. inşallah Allahın izniyle bu bebeğimi kucağıma alırım. arkadaşlar darısı başınıza sizede çift çizgili testler diliyorum. dualarım sizinle Rabbim isteyen herkese versin...
tebrik ederimbende çift çizgi görmek isteyenlerdendim. adetim 4 gün gecikti ve bu sabah test yaptım şükürler olsun çift çizgi çıktı, hamileyim. bu benim 6. hamileliğim olacak daha önce 5 tane düşüğüm olmuştu. inşallah Allahın izniyle bu bebeğimi kucağıma alırım. arkadaşlar darısı başınıza sizede çift çizgili testler diliyorum. dualarım sizinle Rabbim isteyen herkese versin...
CANIM YAA ÇOK SEVİNDİM İNŞALLAHH BU KEZ BEBİŞİN SENİ BIRAKMAZ SAĞLIKLA GELİR,BENDE 2 BUÇUK AY ÖNCE Bİ DÜŞÜK YAŞADIM,DÜŞÜKLERİNİN SEBEBİ BELLİMİ?BANA ERKEN DÖNEMDE DÜŞTÜĞÜ İÇİN KROMOZOMSAL DEDİLER,VE ŞİMDİDE ADETİM BİTELİ 10 GÜN OLMADI GÖĞÜSLERİM TEKRARDAN SIZLAMAYA VE AĞRIMAYA BAŞLADI ÜMİTLENMEK İSTEMİYORUM AMA,İNŞALLAH DİYELİM,HAYIRLISI OLSUN SAĞLIKLI GELSİNNNLERRR:1hug::1hug:
tebrik ederim
allah tamamına erdirsin
allah kucağına almayı nasip etsin
hamilelerin duaları kabul olurmuş bizim için bol bol dua etsağol canım inşallah en kısa zamanda sizlerinde haberlerini alırız. dualarım sizinle.