H hufeza Popüler Üye Kayıtlı Üye 20 Temmuz 2013 114 426 103 Yalova 11 Mayıs 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi hufeza #1 Merhaba arkadaslar ankastre siyah ocagimvar uzerinde siyah lekeler oluyor neyle temzlesem parlar birde ne kullansam heo deterjan izi kaliyo yardim edin
Merhaba arkadaslar ankastre siyah ocagimvar uzerinde siyah lekeler oluyor neyle temzlesem parlar birde ne kullansam heo deterjan izi kaliyo yardim edin
Benbirdost Kayıtlı Üye 6 Mayıs 2017 6.441 7.741 198 12 Mayıs 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi hufeza #2 Canım siyah olanlarda da mı leke kalıyor benimki gri ve bende de lekeler var...
p a t u l i 👨👩👦 ❤ 🍀 Üyelik İptali Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 21 Mart 2017 3.932 9.391 158 12 Mayıs 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi hufeza #3 hufeza .!.: Merhaba arkadaslar ankastre siyah ocagimvar uzerinde siyah lekeler oluyor neyle temzlesem parlar birde ne kullansam heo deterjan izi kaliyo yardim edin Genişletmek için tıkla... sildikten sonra mutlaka mikrofiber bezle kurulaman gerekiyor aksi halde sürekli iz kalır
hufeza .!.: Merhaba arkadaslar ankastre siyah ocagimvar uzerinde siyah lekeler oluyor neyle temzlesem parlar birde ne kullansam heo deterjan izi kaliyo yardim edin Genişletmek için tıkla... sildikten sonra mutlaka mikrofiber bezle kurulaman gerekiyor aksi halde sürekli iz kalır
T Tinyminyhanim Yeni Üye Kayıtlı Üye 15 Mayıs 2017 13 9 1 32 15 Mayıs 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi hufeza #4 Eczanelerde kullanılan el dezenfekte maddeleri var onunla temizlemek çok güzel oluyor ve parlıyor
Lady Strawberry Kurt,kışı atlatır ama yediği ayaz'ı asla unutmaz! Kayıtlı Üye 22 Haziran 2012 8.468 37.317 548 16 Mayıs 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi hufeza #5 Amonyak içeren ürünler dene bir de kurulama yapmadan bırakma.. amonyak'ı sade olarak da alabilirsin dozunu güzel ayarlarsan güzel is çıkar
Amonyak içeren ürünler dene bir de kurulama yapmadan bırakma.. amonyak'ı sade olarak da alabilirsin dozunu güzel ayarlarsan güzel is çıkar