Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
oldumu acaba

Olmadi resim yuklenmiyor zaten. Bana konu sahibi, resmin ekran görüntüsü çek at öyle çıkıyor demişti ben öyle yaptım. Dene istersen sende.
Iste sonunda yakaladın, o halde sabahlar olmasın:)))))
Aksam bir daha yap bakalım.
Yok anam olmuyor gitmiyor resim neyse en azından yakaladım ya yeter o bana ve tesadüf ki bugün o çizgiyi goreccegimi bilmeden dün ilişki oldu ama işte çalıştığım için ilişkiden en geç 30 dakika sonra duş alıyorum inşallah tutyordur bugünde denicem

Yok anam olmuyor gitmiyor resim neyse en azından yakaladım ya yeter o bana ve tesadüf ki bugün o çizgiyi goreccegimi bilmeden dün ilişki oldu ama işte çalıştığım için ilişkiden en geç 30 dakika sonra duş alıyorum inşallah tutyordur bugünde denicem

Bence akşamları dene ve kalkma yat.

4580FE0B-6A82-4735-9292-297DEFD12445.jpeg
Merhaba kizlar bat 31 aralık yada ocak 1 .9 aydir deniyorum hamile kalmayı. Adetlerim duzenli hormonlarima bakıldı normal hsg cektirdim bir ay önce oda temiz tüplerim acık. Esimin spermleri dusuk gucsuz cikti bir haftadan buyana ilac kullaniyor 3 ay önce clearblue cift gostergeli monitör almistim bir ay ara vermistim tekrar bu ay basladim. Bugun gülen yüzü yakaladım :))bilmeden degerlendirmistik bu sabah.. ilk kullandığım da gorememistim gülen yüzü adetlerim günü güne Bakalim
Kismet yeni yıl anneleri oluruz insallah

Iki gündür sanki adet olacakmışım gibi, akıntı gelecekmiş gibi hissediyorum. Ama hiçbir akıntı yok. Adet yaklaşınca olurdu genelde. Yumurtlamadan sonra da böyle hisseden oldu mu?

Iki gündür sanki adet olacakmışım gibi, akıntı gelecekmiş gibi hissediyorum. Ama hiçbir akıntı yok. Adet yaklaşınca olurdu genelde. Yumurtlamadan sonra da böyle hisseden oldu mu?
Döllenme gerçekleşmiştir belki Hangi forum du hatirlamiyorum biri gebelik surecinden bahsederken yumurtlamadan sonra adet olacakmisim gibi hissediyordum daha once olmamisti falan yazmisti İnsallah öyledir:)

Döllenme gerçekleşmiştir belki Hangi forum du hatirlamiyorum biri gebelik surecinden bahsederken yumurtlamadan sonra adet olacakmisim gibi hissediyordum daha once olmamisti falan yazmisti İnsallah öyledir:)

Inşallah öyledir.
Hamile olmuş mu Peki?

Benim de dundu adet günüm bir gün gecikince unutlanmistim:KK43: bugün küçük kan pıhtısı yla umutlarım gitti hayırlısı.
Diğer aya bat 9 0cak

Eki Görüntüle 2078864 Merhaba kizlar bat 31 aralık yada ocak 1 .9 aydir deniyorum hamile kalmayı. Adetlerim duzenli hormonlarima bakıldı normal hsg cektirdim bir ay önce oda temiz tüplerim acık. Esimin spermleri dusuk gucsuz cikti bir haftadan buyana ilac kullaniyor 3 ay önce clearblue cift gostergeli monitör almistim bir ay ara vermistim tekrar bu ay basladim. Bugun gülen yüzü yakaladım :))bilmeden degerlendirmistik bu sabah.. ilk kullandığım da gorememistim gülen yüzü adetlerim günü güne Bakalim
Kismet yeni yıl anneleri oluruz insallah
clearblue cift gostergeli monitör nasıl oluyor canım ya nerden aldın nasil birsey merak ettim

Bugün idrar yollarım fena, yanmada başladı. Ne yapmalıyım hanımlar. Eğer gebelikte oluştuysa yapacağım şey sakıncalı olur mu?

Hoş buldum canim benim durum karışık 14 gün önce boş gebelik dediler kürtaj oldum o yüzden bir bat tarihim Yok ve doğrumu yapıyorum bilmiyorum bu kararım yarın netleşecek doktor kontrolünden sonra korunmamaya karar verdik :eek:beklemelimiyim yoksa beklememelimi bilmiyorum bu arada 2 çocuğum var 3 ci meleğimizi istedik kavuşamadik zaten iki çocuğun var diyenlere kızıyorum evladın biri ikisi olmaz hepsi kavuşunca ayrı sevinç kaybedince ayrı acı :KK61:
Ben de aynı durumdayım şu anda. Asla ara vermek istemiyorum doktor iki ay durun diyo. Ama hiç ara vermeden hamile kalıp sağlıkla doğuran çok insan var. Sen neye karar verdin canım ?

X