Eki Görüntüle 2145153 Eki Görüntüle 2145154
Kızlar bunlar benim ovu. Testlerim bu ay ilk defa yaptım 12. Ve 13. Gün en koyu günlerdi 14 unde sikindi ve sonrası daha çok siliklesti bugün tekrar yaptim tekrar kiyulasmaya basladi bugun 18. Gun
Yok canim 27 28 geçen ay 2 gun gecikti 29da oldum ama genelde 27 28 gunde olur hepcanım kaç günde bir adet olursun? döngün kaç gün 30 mu?
Yok canim 27 28 geçen ay 2 gun gecikti 29da oldum ama genelde 27 28 gunde olur hep
10 gun var canım 20 mayos benim yum. 12 veya 13unde oldu cabimo zaman yumurtlamışsın dur bakayım
sen şimdi 28 günde bir adet olursan ok
peki bata kaç var?
10 gun var canım 20 mayos benim yum. 12 veya 13unde oldu cabim
Edicem bakalm canim yada 3. Kez yumrtliycamsen ovulara devam etsene giderek koyulaşırsa gebelik olabilir
Edicem bakalm canim yada 3. Kez yumrtliycam
İnşallah canım senin ne kadar vardı adetine o zaman:) inşallah gebeliktendir canım
ben ovulas testimin yeniden koyulaşmasından şüphe edip gebelik testi yapmıştım
İnşallah canım senin ne kadar vardı adetine o zaman
Oo iyi canım bakalm kismet hiç umudum yok ama hayırlısı insallah bugün oyle yapmak geldi aklıma yaptm işte tekrar koyulasmaya başladığını gordum yada 2. Kez yumurtlama olcakbir hafta diyorum ama net 8 gün vardı
Selam :) arkadaşım merak ettim 20 den yüksek olma olayını doktorun mu söyledi ?Oluyor canım. 20den yüksek olunca gebelik olma ihtimali çok yüksek oluyor. Adete doğru baktırırsan da değerinden hamilelik sağlıklı mı değil mi diye anlaşılıyor.
Hemşire söyledi doktorum onayladı.Selam :) arkadaşım merak ettim 20 den yüksek olma olayını doktorun mu söyledi ?
Ovülasyon testi silik çıktıysa daha yumurtlama olmamıştır öncesinde yapmışmıydınız siz her ihtimale karsı değerlendirin benve yarın testi tekrarlayınKızlar desteğinize ihtiyacım var. Bugün bat 9. Günüm. Dünden beri süren sol kasığım da hafif ağrım var. Az evvel ovulasyon yaptım 2. Çizgi hafif silik. Ama yumurta beyazı kıvamında akıntım olmuş baya mercimekten büyük bi parça diyim. Hiç olmazdı. Daha doğrusu böyle fark etmezdim.Normalde 27-28 günde bir regl olurum. Ovulasyonum 11-12. Günlerde pik olur. Başınıza geldi mi? Yumurtlama mı acaba? Yumurtladım mı başlıyor mu??
Canim endise etme ovulasyon haftasinda oldugun icin daha cok akintin olucak normalde bende de onceden baslar ve koyu akintim olur sen teste güven koyu oldugu 2 gunu degerlendirsen kafi okadar stres yapma yumurtan catlyincada sulu sekilde devam edicek akintin 2 gune de kesilecek.Kızlar desteğinize ihtiyacım var. Bugün bat 9. Günüm. Dünden beri süren sol kasığım da hafif ağrım var. Az evvel ovulasyon yaptım 2. Çizgi hafif silik. Ama yumurta beyazı kıvamında akıntım olmuş baya mercimekten büyük bi parça diyim. Hiç olmazdı. Daha doğrusu böyle fark etmezdim.Normalde 27-28 günde bir regl olurum. Ovulasyonum 11-12. Günlerde pik olur. Başınıza geldi mi? Yumurtlama mı acaba? Yumurtladım mı başlıyor mu??
Geçen ay 8. Gün yaptığımda negatifti o yüzden bu ay dedim 10. Gün yapayım. Şeffaf akıntıyı görünce hemen yaptım. Bugün 9. Günüm. Şu mübarek günler de Rabbim yardımcımız olsun.Ovülasyon testi silik çıktıysa daha yumurtlama olmamıştır öncesinde yapmışmıydınız siz her ihtimale karsı değerlendirin benve yarın testi tekrarlayın
Canım yol arkadaşım :) sen yine yetiştin bana. Eksik olma güzel kalplim. Ben hiç böyle fark etmezdim şeffaf akıntıyı açıkçası heycanlandım. Bu ay değişik bir durum var belli ki. İnşallah yüzümüz gülecek.Dualarımdasın canım. Rabbim yetişsin hepimize.Canim endise etme ovulasyon haftasinda oldugun icin daha cok akintin olucak normalde bende de onceden baslar ve koyu akintim olur sen teste güven koyu oldugu 2 gunu degerlendirsen kafi okadar stres yapma yumurtan catlyincada sulu sekilde devam edicek akintin 2 gune de kesilecek.
Ay canimsin benim. Akinti iyi birsey canim ben o akintidan anliyorum yumurtlama yaklastigini catlayinca da sivi oluyor sadece ben pesinden geliyorum adet oldum prolaktin icinde ilac aliyorum yine yukselmis once senin guzel haberini alcaz sonra benim insallah.Canım yol arkadaşım :) sen yine yetiştin bana. Eksik olma güzel kalplim. Ben hiç böyle fark etmezdim şeffaf akıntıyı açıkçası heycanlandım. Bu ay değişik bir durum var belli ki. İnşallah yüzümüz gülecek.Dualarımdasın canım. Rabbim yetişsin hepimize.
inşallah canım benim inşallah.. ben bat 3. günümde kontrol amaçlı gittim. prolaktinim geçen ay ilaçtan 1 e düşmüştü şimdi 19 çıktı. doktor /buarada başka doktora gittim/ ilaç baskılamış o yüzden 1 olmuş şuan normal dedi. bilmiyorum ne olacak sonumuz. Rabbim yetişsin imdadımıza. çok fazla düşünmek istemiyorum artık prolaktin diye diye kurudum : ) ard arda mutlu olalım inşallah.Ay canimsin benim. Akinti iyi birsey canim ben o akintidan anliyorum yumurtlama yaklastigini catlayinca da sivi oluyor sadece ben pesinden geliyorum adet oldum prolaktin icinde ilac aliyorum yine yukselmis once senin guzel haberini alcaz sonra benim insallah.