Merhaba , Allah gönlünüze göre versin herşeyi arkadaşlar. Bir sorum olacak bugün bat 12. Günüm 8. Günden itibaren ovulasyon yapıyorum akşam üzeri saat 6-7 arası. Giderek koyulaştı bugün az evvel yaptım ve pik oldu. Şimdi ilişki saati ne olmalı? Bi kaç yerde okudum yükselişe geçince 36 sonra pikten 10 saat sonra yumurtlama olurmuş. Ama tam 6 saat içinde kaliteli sperm yumurtaya ulaşırmış. Dün sabah ilişki oldu. Şimdi ne zaman olmalı sizce tecrübeli arkadaşlarım ?aynen öyle dün dr um 10. günden itibaren çalışın aksatmayın dedi zaten
Merhaba , Allah gönlünüze göre versin herşeyi arkadaşlar. Bir sorum olacak bugün bat 12. Günüm 8. Günden itibaren ovulasyon yapıyorum akşam üzeri saat 6-7 arası. Giderek koyulaştı bugün az evvel yaptım ve pik oldu. Şimdi ilişki saati ne olmalı? Bi kaç yerde okudum yükselişe geçince 36 sonra pikten 10 saat sonra yumurtlama olurmuş. Ama tam 6 saat içinde kaliteli sperm yumurtaya ulaşırmış. Dün sabah ilişki oldu. Şimdi ne zaman olmalı sizce tecrübeli arkadaşlarım ?
İnşallah canım inşallah. Pik görmek bile inan ki çok önemli. Benim prolaktinim yüksekti ilaç kullandım . İlaç öncesi koyuluk bile cok azdı. Geçen ay pik sonrası o gece birliktelik oldu birde bir gün önce bir gün sonra ( bir dolu bir boş ) ama sonuç olumsuz .. Şu ovulasyon anını yakalamak resmen mucize. Allah yardımcımız olsun. İçim rahat bıraktım öyle kendimi.. Sevgiler..canım pik yakaladıgın an çalışma olsun
hatta silikleştiginde çatladı demek hali hazırda sperm olması gerekir
hayırlı olsun darısı pik benim başıma :)
Çok üzgünüm arkadaşımCok saol canim benim.
İnşallah canım inşallah. Pik görmek bile inan ki çok önemli. Benim prolaktinim yüksekti ilaç kullandım . İlaç öncesi koyuluk bile cok azdı. Geçen ay pik sonrası o gece birliktelik oldu birde bir gün önce bir gün sonra ( bir dolu bir boş ) ama sonuç olumsuz .. Şu ovulasyon anını yakalamak resmen mucize. Allah yardımcımız olsun. İçim rahat bıraktım öyle kendimi.. Sevgiler..
Saol canim benim hayirlisi boyleymis tekrar hazirlancaz artik beraber.Çok üzgünüm arkadaşımAllahım yüzümüzü güldürsün . Çok geçmiş olsun.
Saol canim bundan sonrasi insallah saglikli bebislerimiz olur.Herkese günaydın
Çok geçmiş olsun düşük yapanlar olmuş çok üzüldüm
Yediğimiz hiç bir şey doğal değil yaaaaaa
Hakkımızda hayırlısı
İnş cnmcım valla çok bekletti beybiler bizi hafi hayırlısıSaol canim bundan sonrasi insallah saglikli bebislerimiz olur.
Gayet gzl görünüyor yumurtlamanın 7. Günümü adetin 21. Günümü yapılıyor bu test bu ay bende yaptırmayı düşünüyormArkadaşlar adetin 21.günü progesteron yaptrdm ilk kez 17.41 çıktı bi hafta var adete ne dersnz bu sonuca dr a soraöadm henüz
Adet döngüsüne göre yumurtlamadan bi hafta sonra ben 28 günde göryorm o yüzden 21.gün yaptrdm canmGayet gzl görünüyor yumurtlamanın 7. Günümü adetin 21. Günümü yapılıyor bu test bu ay bende yaptırmayı düşünüyorm
Anladm cnn m bende öyle tahmin etmiştim de bi sorayım dedim değerin çok gzl ama inşallah vardır dün bi forumda 15 ile gebe oldugunu yazmıştı biriAdet döngüsüne göre yumurtlamadan bi hafta sonra ben 28 günde göryorm o yüzden 21.gün yaptrdm canm
Anladm cnn m bende öyle tahmin etmiştim de bi sorayım dedim değerin çok gzl ama inşallah vardır dün bi forumda 15 ile gebe oldugunu yazmıştı biri
Gebelik belirtileri ile aynı cnm ben bir gebelik geçirdim bnde adet olcam diodum ama olmadım ümitsiz olma erken gebelik testi yapabilirsn çıkar varsaCanm valla hayırlısı Allah tan inş gebeyimdr artık bunalmaya başladm bata 5 kaldı ve yine adet belirtilerin başladı yine olmadı galiba çık güzel değerlendrmiitik halbuki
Dün yaptm çıkmadıGebelik belirtileri ile aynı cnm ben bir gebelik geçirdim bnde adet olcam diodum ama olmadım ümitsiz olma erken gebelik testi yapabilirsn çıkar varsa
Çok üzüldüm ya seninle konuşmuştuk beraber ovulasyon testi almıştık. Sen hamileydin hatta şimdi görünce çok şaşırdım. Allah tekrardan sağlıklı bebis nasip etsin inşallah kuzumevet canım ben erken öğreniyorum hep bir hafta kala öğrendim ama malesef 5 martta yeniden bir düşük yaşadım şimdi 14 haftalık olucaktık nasip değilmiş
yeniden çalışmalara başladık bat 19 mayıs
Çok üzüldüm ya seninle konuşmuştuk beraber ovulasyon testi almıştık. Sen hamileydin hatta şimdi görünce çok şaşırdım. Allah tekrardan sağlıklı bebis nasip etsin inşallah kuzum
Hayırlısı inşallah yakın zamanda güzel haberler alırsın canım. Önemli günler degerlendir 3 günüdeAllah razı olsun canım çok sağol
yarın pik olucak testim bakalım hayırlısı
Hayırlısı inşallah yakın zamanda güzel haberler alırsın canım. Önemli günler degerlendir 3 günüde