Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ins
Amin canim iyi olmaniza cok sevindim Ayyu Allah hepimizin bebegini sag salim kucagimiza almayi nasip etsin insallah canim benim demekki bunyeden bunyeye degisiyor bende cok heycanliyim bakalim insallah doktorumuz bizede solerr dikkat et kendine fazla yorma kendini
Inşallah canım sende kendine dikkat et amin insallah:)

Kişiden kişiye değişir canım hatta hamilelikten hamileliğe değişir allah sağlık sihat versin onlar önemli değil düşünmüyorsun:)
Evet canım iki kere antibiyotik içtim devamını getirmedim bıraktım ama ondan dolayı içim rahat değil inşallah bişey olmaz Neyse hayırlısı ... sende dikkat et canım Allah kolaylık versin hepimize

merhaba kızlar
ne güzel bebişler büyümüş :)
ben de şimdi daha iyiym yeniden denemelere başladık yani başlıyoruz dün bitti adetim

bugün hemen ovu testimi yaptım böyle çıktı sonucum

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    43,1 KB · Görüntüleme: 63
Y

Yaklaşmış canım hadi bol şanslar:)

sağol canım benim
nasılsın?

bu arada kuzum bugün 6. gün ondan şaşırdım daha takvime göre yumurtlamaya 11 gün var neden bu kadar koyu anlamadım

birsürü de çay kahve içtim okulda kurallara uygun da yapmadım ovuyu

acaba yumurtalar olgunmu gerçekten dicem ama adet yeni bitti

dogum kontrol hapını yarı da bıraktım da kanadım ondan mı acep

Canim nasil gidiyor hamilelik nasilsin.. sipizella die bir arkadasimizda vardi bizimle ayni gunlerde hamile kaln hic gormuyorum onuda.. benim haftaya 12 haftalik oluyor Allahin izniyle cinsiywt tahmini ve ikili tarama testi olucak heycan var sabirsizlikla bekliprum.. hic mide bulantisi yada baska biraey cekmiyorum cok sukir hersey simdilik guzel Allahin izniylede kicagimizada gelir insallah

Okeanos naber :)
Ben buralardayım da sürünüyorum
5 haftadır kusma bulantı beni öldürdü
Aman maşallah de kendine nazar değdirme, yat kalk dua et hep böyle güzel geçsin :KK66:
Ben iki kere serum tedavisi gördüm bu bulantı yüzünden kilo da verdim
Ama 2-3 gündür iyiyim sayılır
Doktor bana 16. Hafta cinsiyeti söyleyebilirim dedi
Şu an 10+4

sağol canım benim
nasılsın?

bu arada kuzum bugün 6. gün ondan şaşırdım daha takvime göre yumurtlamaya 11 gün var neden bu kadar koyu anlamadım

birsürü de çay kahve içtim okulda kurallara uygun da yapmadım ovuyu

acaba yumurtalar olgunmu gerçekten dicem ama adet yeni bitti

dogum kontrol hapını yarı da bıraktım da kanadım ondan mı acep
Iyiyim canım sen nasilsin uzun zaman oldu
Doğum kontrol hapından mi bilemem ama 3vet çok erken mis bayağıda koyu s3n siliklesse bile yapmaya devam et 2 kerede yumurtlayabilirsin çünkü çok erken

Iyiyim canım sen nasilsin uzun zaman oldu
Doğum kontrol hapından mi bilemem ama 3vet çok erken mis bayağıda koyu s3n siliklesse bile yapmaya devam et 2 kerede yumurtlayabilirsin çünkü çok erken

biz aksatmayalım haklısın eger yumurta varsa da belki döllenir
yarın nasıl çıkacak acaba

biz aksatmayalım haklısın eger yumurta varsa da belki döllenir
yarın nasıl çıkacak acaba
Aynen canım yarın sanki pozitif göreceksin gibi geldi ama böyle erken yumurtlayanlar adete yakın yin3 koyu gördüğü oldu iki kere yumurtlamışlar hamile mi acaba demiştik yine siliklestiler 14 gün sonra adet oldular uzadı sended3 olabilir tekrar çok erken çünkü

Aynen canım yarın sanki pozitif göreceksin gibi geldi ama böyle erken yumurtlayanlar adete yakın yin3 koyu gördüğü oldu iki kere yumurtlamışlar hamile mi acaba demiştik yine siliklestiler 14 gün sonra adet oldular uzadı sended3 olabilir tekrar çok erken çünkü
evet canım haklısın normalde 5 mayıs ta görmem lazım hayırlısı bakalım :)

Okeanos naber :)
Ben buralardayım da sürünüyorum
5 haftadır kusma bulantı beni öldürdü
Aman maşallah de kendine nazar değdirme, yat kalk dua et hep böyle güzel geçsin :KK66:
Ben iki kere serum tedavisi gördüm bu bulantı yüzünden kilo da verdim
Ama 2-3 gündür iyiyim sayılır
Doktor bana 16. Hafta cinsiyeti söyleyebilirim dedi
Şu an 10+4
Ayy canm cok gecmis olsun evet oleymis hasumran soledi saolsun bayafir gormuordum merak ettim canm sen iyi olda gerisi onemli degil.. evet cok sukur bulantim olmadi oyuzden sansliyim sanirim canm insallah seninde biran o ce gecer 3 ayi atlatinca genelde azaliomus o bbula ntilar ayyyy merak ediorum bebislerimizin cinsiytlerini bi ogrensekte artik biseyler alsak

merhaba kızlar
ne güzel bebişler büyümüş :)
ben de şimdi daha iyiym yeniden denemelere başladık yani başlıyoruz dün bitti adetim

bugün hemen ovu testimi yaptım böyle çıktı sonucum

Canım sen hamile değilmiydin en son. Ben mi yanlış hatırlıyorum? Hatta bayağı erken öğrenmiştin gebelik testinde.

Kızlar pazar günü beta 162 çıkmıştı ilk defa progesteronda baktılar . Sizce progesteron düşük mü betaya göre ? Doktora bugün gösteremeyeceğim akşama kadar dersim var .. bilgisi olan var mı acaba ?

Eklentiler

• 71395EBA-DEC4-4348-89E2-AB9D17E63DBD.png
    71395EBA-DEC4-4348-89E2-AB9D17E63DBD.png
    68,7 KB · Görüntüleme: 84
Çok
Merhaba canim bende dusuk yaptim yeni 7 haftalik birsey sormak istiyorum sana korunmam gerekiyormu 3 ay tekrar denesem hemen olurmu acaba sen neler yaptin bu surecte.
Şimdi gördüm canım çok geçmiş olsun canım tez vakitte güzel haberler alırsın inşallah

Merhaba canim bende dusuk yaptim yeni 7 haftalik birsey sormak istiyorum sana korunmam gerekiyormu 3 ay tekrar denesem hemen olurmu acaba sen neler yaptin bu surecte.

Canım geçmiş olsun. Güzel haberlerinizi almıştık neden böyle oluyor ki. Dikkat ediyorum da son zamanlarda herkeste kimyasal gebelik veya düşük yaşanıyor. Simdi kimse kolay kolay hamile kalamiyor, olursa da düşük oluyor. Eskiden hiç böyle sorun yaşayan yoktu.

Neden olmuş peki düşük kan pıhtılaşması mi öğrenebildin mi?

Prog
Kızlar pazar günü beta 162 çıkmıştı ilk defa progesteronda baktılar . Sizce progesteron düşük mü betaya göre ? Doktora bugün gösteremeyeceğim akşama kadar dersim var .. bilgisi olan var mı acaba ?
Progestan başlayabilir düşük değil gebeliğinin süresiyle orantılı gider benim hcg 10000 üzeri iken 32 idi ama yüksek dozda progestan 200 günde 3 kullanıyordum 4. Gunuydu halada kullanıyorum doktor iyi demişti 4+3 te canim

X