Aşılama OCAK-SUBAT 2018 DE ASILAMA YAPANLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama ile kacinci denemede hamis oldunuz ????

• 1. deneme

OY: 5 15,2%
  • 2.deneme

OY: 2 6,1%
  • 3.deneme

OY: 1 3,0%
  • daha olmadimmi

OY: 25 75,8%

• Ankete Katılan
    33
  • Anket Kapalı .
Hp kullandigimiz ilaclardan. Psikoloji ayri gdio. Madden ayri zedeleniyoruz. Cok zor durum rabbim en kisa zamnda bizi huzura kawustrsun

Benimde salı günü asilamam olucak kızlar Bursa uludag unide rabbim yardımcımiz olsun hayırlisiyla evlat sahibi olalim

Merhaba kızlar bende 31 ocak ilk aşılama yapıldı bakalım hayırlısı ben Gonal f 75 kullandım ovitrella çatlatma iğnesi kullandım ilaçlar gerçekten şişlik yapıyor aynalara bakamaz olmuştum ama yavaş yavaş iniyor şişlikler aşılamadan sonra crinone %8 jel kullanıyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin inşaallah :)

Askim bnm kilo prblemim yok ama adet gecince illa ki sisiyorum.
benim var canim ya acayip kilo aldim bu pco basladigindan beri bugün diyete ve spora basladim bide sogan kürüne baslaym dedim ictigim gibi geri cikardim cok kötü tadi ne yapacam bilmiyorum

insallah tutmustur canim insallah en kisa zamanda hepimiz bebislerimize kavusuruz

merhaba arkadaslar bende bugun asilamami oldu bende yumurt rezerv azligi var esimdede hicbir sorun yok daha once tup bebek denedim olmadi doktorum bu sefer asilama deneyelim dedi denedik bakalim hayirlisi artik yaa bu beklemeler insani yoruyor yaa gunler gecmek bilmez artik

Hadi hayırlısı olsun canım bende pazar günü test yapacağım beklemek zor

Kiz bn spgani su gbi iciyorum.cok da guzwl olmasa da gdio valla dun gece midem bulandi ama burnumu tutup fondip yapiom.sogan suyu harbiden adet sancilarimi alip goturdu onceden xok agrim olurda adetimde kusardim artik sancidan. Sogan suyuyla hpsi gcti

Selam kızlar oncelikle hepimiz icin hayırlısı olsun en kısa sürede hepimize hayirli bir evlat nasip etsin Rabbim. bende 5 senelik evliyim ve nihayet 3 gün önce asilamami yaptirdim ve şuan beklemedeyim. 3 gündür mümkün olduğunca uzanıyorum ayaklarımın altına yastık koyuyorum.dr um aşılamadan sonraki gün ve daha sonra gün aşırı ilişki önerdi ona dikkat ediyorum. Şuan gün gün fiziki olarak hissettiklerimi yazıyorum defterime. Eğer aşılamam tutarsa burada belirtilerimize paylasicam

Hadi hayırlısı canım rabbim yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…