- 11 Kasım 2015
- 552
- 366
- 103
- 28
- Konu Sahibi Sultanhsyn
-
Hp kullandigimiz ilaclardan. Psikoloji ayri gdio. Madden ayri zedeleniyoruz. Cok zor durum rabbim en kisa zamnda bizi huzura kawustrsunsagol canim bende ilk pembe iki damla gelince tuttu sandim bir gün sonrada adetim geldi, hic böyle olmazdi direk gelirdi bende kahverengi lekem felanda olmazdi sanirim aldigim ilaclardan dolayi düzgün olan adet dönemimde bozuldu normalinden 4 gün önce geldi
Siz nezaman yaptırdınız aşılamaRose_marie canim varmi bi sonuc
Merak ettim seni
ben tam iki hafta önce yaptirmistim fakat persembe günü adetim geldi malesefSiz nezaman yaptırdınız aşılama
Bn adet sokturucy iciom bnm zati muhterem adetlerim hala teşrif etmediler sadece ara ara karbim agrioben tam iki hafta önce yaptirmistim fakat persembe günü adetim geldi malesef
insallah gelir biran önce canim benimde karnimdaki sislik gitmedi gicik oldum gögsüm felan hepsi gecti göbek kaldi cok zayifmisim gibi bi o eksiktiBn adet sokturucy iciom bnm zati muhterem adetlerim hala teşrif etmediler sadece ara ara karbim agrio
Askim bnm kilo prblemim yok ama adet gecince illa ki sisiyorum.insallah gelir biran önce canim benimde karnimdaki sislik gitmedi gicik oldum gögsüm felan hepsi gecti göbek kaldi cok zayifmisim gibi bi o eksikti
Inşallah canım. Bn henuz olmadım bekliyorum ins senin hakkinda hyrlisi olur bu yilBenimde salı günü asilamam olucak kızlar Bursa uludag unide rabbim yardımcımiz olsun hayırlisiyla evlat sahibi olalim
benim var canim ya acayip kilo aldim bu pco basladigindan beri bugün diyete ve spora basladim bide sogan kürüne baslaym dedim ictigim gibi geri cikardim cok kötü tadi ne yapacam bilmiyorumAskim bnm kilo prblemim yok ama adet gecince illa ki sisiyorum.
insallah tutmustur canim insallah en kisa zamanda hepimiz bebislerimize kavusuruzMerhaba kızlar bende 31 ocak ilk aşılama yapıldı bakalım hayırlısı ben Gonal f 75 kullandım ovitrella çatlatma iğnesi kullandım ilaçlar gerçekten şişlik yapıyor aynalara bakamaz olmuştum ama yavaş yavaş iniyor şişlikler aşılamadan sonra crinone %8 jel kullanıyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin inşaallah :)
İnşallah cnm hepimiz için uğurlu bı yil olsun 2018Inşallah canım. Bn henuz olmadım bekliyorum ins senin hakkinda hyrlisi olur bu yil
Amin canım inşaallahinsallah tutmustur canim insallah en kisa zamanda hepimiz bebislerimize kavusuruz
Hadi hayırlısı olsun canım bende pazar günü test yapacağım beklemek zormerhaba arkadaslar bende bugun asilamami oldu bende yumurt rezerv azligi var esimdede hicbir sorun yok daha once tup bebek denedim olmadi doktorum bu sefer asilama deneyelim dedi denedik bakalim hayirlisi artik yaa bu beklemeler insani yoruyor yaa gunler gecmek bilmez artik
Ben o heyecanla yanlış hatırlamıyorsam 2yada 5 ml bırakıldı çok yüksek değildi canımKızlar aşılamada sperm değerleriniz nasıldı
Hadi hayırlısı canım rabbim yardımcımız olsunSelam kızlar oncelikle hepimiz icin hayırlısı olsun en kısa sürede hepimize hayirli bir evlat nasip etsin Rabbim. bende 5 senelik evliyim ve nihayet 3 gün önce asilamami yaptirdim ve şuan beklemedeyim. 3 gündür mümkün olduğunca uzanıyorum ayaklarımın altına yastık koyuyorum.dr um aşılamadan sonraki gün ve daha sonra gün aşırı ilişki önerdi ona dikkat ediyorum. Şuan gün gün fiziki olarak hissettiklerimi yazıyorum defterime. Eğer aşılamam tutarsa burada belirtilerimize paylasicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?