- 19 Ocak 2018
- 875
- 708
- 103
- 34
- Konu Sahibi Sultanhsyn
Hayir canim adetten sonra yumurtanin büyümesini bekliyolar yaklasik 14. güne denk geliyo yumurta belirli olgunluga gelince catlama ignesini vuruyosun ve 36 saat icinde felan asilama oluyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim hosgldin. Bu arada ins tutarr adetliyken sadece yumurtalarini buyutup belli bi buyukluge getirip. Adetten onbes veya ondort gun sonra asilama yapiliyor. Canim. Hyrli hbrlerinu vrrdin inşallah burdanAllah isteyen herkese versin cok zor bi süreç. Ben 4aydir klomen kullaniyrm yumurta olusumu super ancak sonuc yok bugun hsg cekildi hayatımın en zor dk lari diyebilirim asiri aci ve agri hissttim tupler acik buay asilama yapilacak ins tutar bu arada asilama adetliyken mi yapiliyr ☺
Sende bugun varmi bisiler canim.Hayir canim adetten sonra yumurtanin büyümesini bekliyolar yaklasik 14. güne denk geliyo yumurta belirli olgunluga gelince catlama ignesini vuruyosun ve 36 saat icinde felan asilama oluyo
üc gündür midem bulaniyo bugün hafif böyle kasiklarimda batma oldu gecti yorgunluk var aksama kadar iyidiSende bugun varmi bisiler canim.
Kiz bnce tutturdun sen bska bi konuyuda takip ediom orda ignede hmn sonuç aliniyor fln yazmislar. Inss tutnustr cunki psikolojik olsa bile mide okdr cok bulanmaz tuttu bnceüc gündür midem bulaniyo bugün hafif böyle kasiklarimda batma oldu gecti yorgunluk var aksama kadar iyidi
esim tavuk yemegi yapmis midem yine bulandi yemekten kesildim bilmiyorum psikolojikmi mideyimi üsüttüm yoksa kafayimi üsüttüm mide bulantisi icin cooook erken cünki
ay insallah kiz agzindan ball damliyor vallahiii ümitlenmek istemiyorum acikcasi yine yerle bir olurum diyeKiz bnce tutturdun sen bska bi konuyuda takip ediom orda ignede hmn sonuç aliniyor fln yazmislar. Inss tutnustr cunki psikolojik olsa bile mide okdr cok bulanmaz tuttu bnce
Askim azda olsa umidimiz olmassa bz nasil mutlu olucazay insallah kiz agzindan ball damliyor vallahiii ümitlenmek istemiyorum acikcasi yine yerle bir olurum diye
oda dogru kiz ama adetime 5-6 gün var daha bide gecikmesini beklicem kafayi yedirir artik banaAskim azda olsa umidimiz olmassa bz nasil mutlu olucaz
Adetininn geçmesini bekle askim. Em iyi sonuc ozmn cikaroda dogru kiz ama adetime 5-6 gün var daha bide gecikmesini beklicem kafayi yedirir artik bana
bnce yerlesme kanamasi dir. Yaaa ins tutmustur askim. Bn yasamadigim icin bu ara kanamalari bnce tutunma kanamasi. Cunku damla damla olan boyledir. Bilemedim. Bildiğimiz adet sanciyla glir cok glir. Bu oylemiydjKizöar cok acik pembe 2-3 damla leke geldi ve ardindan bir iki damla kahverengi, tutmadimi yoksa yerlesme kanamasimi? 11. gün bugün cok karisik duygulardayim
cok hafif adet gelmeden önce hafif bi agri olurya öyle oldu sonra wc ye gittim iki damla acik pembe damla geldi sonra kesildi yarim saat sonra gittim baktm kahverengi bir iki damla geldi bilemedimbnce yerlesme kanamasi dir. Yaaa ins tutmustur askim. Bn yasamadigim icin bu ara kanamalari bnce tutunma kanamasi. Cunku damla damla olan boyledir. Bilemedim. Bildiğimiz adet sanciyla glir cok glir. Bu oylemiydj
Eger yerlesmeyse kanda cikar. Yarin bi kan tahlili ytr belli oluyormus oylecok hafif adet gelmeden önce hafif bi agri olurya öyle oldu sonra wc ye gittim iki damla acik pembe damla geldi sonra kesildi yarim saat sonra gittim baktm kahverengi bir iki damla geldi bilemedim
dün adetim geldi canim ya sagolasin düsündügün icinRose_marie canim varmi bi sonuc
Merak ettim seni
inanamiyorum. Nyseee uzulmek yokk hmn gdip dktra gorundün adetim geldi canim ya sagolasin düsündügün icin
sagol canimm pazartesi gidecem insallah bu ay zaten ara verecez demisti bakalim hayirlisi böyleymisinanamiyorum. Nyseee uzulmek yokk hmn gdip dktra gorun
Sakin umudunu kybetme tutcak bn inaniyorum
Hkimmzda hyrlisi cnm ne diyim valla cok uzuldumsagol canimm pazartesi gidecem insallah bu ay zaten ara verecez demisti bakalim hayirlisi böyleymis
sagol canim bende ilk pembe iki damla gelince tuttu sandim bir gün sonrada adetim geldi, hic böyle olmazdi direk gelirdi bende kahverengi lekem felanda olmazdi sanirim aldigim ilaclardan dolayi düzgün olan adet dönemimde bozuldu normalinden 4 gün önce geldiHkimmzda hyrlisi cnm ne diyim valla cok uzuldum