• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama OCAK-SUBAT 2018 DE ASILAMA YAPANLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama ile kacinci denemede hamis oldunuz ????

• 1. deneme

OY: 5 15,2%
  • 2.deneme

OY: 2 6,1%
  • 3.deneme

OY: 1 3,0%
  • daha olmadimmi

OY: 25 75,8%

• Ankete Katılan
    33
  • Anket Kapalı .
Hayir canim adetten sonra yumurtanin büyümesini bekliyolar yaklasik 14. güne denk geliyo yumurta belirli olgunluga gelince catlama ignesini vuruyosun ve 36 saat icinde felan asilama oluyo

Allah isteyen herkese versin cok zor bi süreç. Ben 4aydir klomen kullaniyrm yumurta olusumu super ancak sonuc yok bugun hsg cekildi hayatımın en zor dk lari diyebilirim asiri aci ve agri hissttim tupler acik buay asilama yapilacak ins tutar:KK49: bu arada asilama adetliyken mi yapiliyr ☺
Canim hosgldin. Bu arada ins tutarr adetliyken sadece yumurtalarini buyutup belli bi buyukluge getirip. Adetten onbes veya ondort gun sonra asilama yapiliyor. Canim. Hyrli hbrlerinu vrrdin inşallah burdan
Bide dewlettemi yaptrdin fiyatini soyleyebilirmisin:KK14:

Bn bu ay catlicammm ymnle adetlerim yine gec glicek galiba :işsiz::işsiz::işsiz: kafami duwara vurasim var pko olasica nalet sey sinir edio insani

Sende bugun varmi bisiler canim.
üc gündür midem bulaniyo bugün hafif böyle kasiklarimda batma oldu gecti yorgunluk var aksama kadar iyidi
esim tavuk yemegi yapmis midem yine bulandi yemekten kesildim bilmiyorum psikolojikmi mideyimi üsüttüm yoksa kafayimi üsüttüm mide bulantisi icin cooook erken cünki

üc gündür midem bulaniyo bugün hafif böyle kasiklarimda batma oldu gecti yorgunluk var aksama kadar iyidi
esim tavuk yemegi yapmis midem yine bulandi yemekten kesildim bilmiyorum psikolojikmi mideyimi üsüttüm yoksa kafayimi üsüttüm mide bulantisi icin cooook erken cünki
Kiz bnce tutturdun sen bska bi konuyuda takip ediom orda ignede hmn sonuç aliniyor fln yazmislar. Inss tutnustr cunki psikolojik olsa bile mide okdr cok bulanmaz tuttu bnce :anneadayı::emir_bebek:

Kiz bnce tutturdun sen bska bi konuyuda takip ediom orda ignede hmn sonuç aliniyor fln yazmislar. Inss tutnustr cunki psikolojik olsa bile mide okdr cok bulanmaz tuttu bnce :anneadayı::emir_bebek:
ay insallah kiz agzindan ball damliyor vallahiii :KK16: ümitlenmek istemiyorum acikcasi yine yerle bir olurum diye

Kizöar cok acik pembe 2-3 damla leke geldi ve ardindan bir iki damla kahverengi, tutmadimi yoksa yerlesme kanamasimi? 11. gün bugün cok karisik duygulardayim

Kizöar cok acik pembe 2-3 damla leke geldi ve ardindan bir iki damla kahverengi, tutmadimi yoksa yerlesme kanamasimi? 11. gün bugün cok karisik duygulardayim
bnce yerlesme kanamasi dir. Yaaa ins tutmustur askim. Bn yasamadigim icin bu ara kanamalari bnce tutunma kanamasi. Cunku damla damla olan boyledir. Bilemedim. Bildiğimiz adet sanciyla glir cok glir. Bu oylemiydj

bnce yerlesme kanamasi dir. Yaaa ins tutmustur askim. Bn yasamadigim icin bu ara kanamalari bnce tutunma kanamasi. Cunku damla damla olan boyledir. Bilemedim. Bildiğimiz adet sanciyla glir cok glir. Bu oylemiydj
cok hafif adet gelmeden önce hafif bi agri olurya öyle oldu sonra wc ye gittim iki damla acik pembe damla geldi sonra kesildi yarim saat sonra gittim baktm kahverengi bir iki damla geldi bilemedim

cok hafif adet gelmeden önce hafif bi agri olurya öyle oldu sonra wc ye gittim iki damla acik pembe damla geldi sonra kesildi yarim saat sonra gittim baktm kahverengi bir iki damla geldi bilemedim
Eger yerlesmeyse kanda cikar. Yarin bi kan tahlili ytr belli oluyormus oyle

Hkimmzda hyrlisi cnm ne diyim valla cok uzuldum
sagol canim bende ilk pembe iki damla gelince tuttu sandim bir gün sonrada adetim geldi, hic böyle olmazdi direk gelirdi bende kahverengi lekem felanda olmazdi sanirim aldigim ilaclardan dolayi düzgün olan adet dönemimde bozuldu normalinden 4 gün önce geldi

Back