- 20 Ağustos 2016
- 1.336
- 3.087
- 30
-
- Konu Sahibi Random Access
Kullanıyo musunuz ? Memnun mu değilsiniz ? Radikal bir kararla gazlı ocağımı değiştireceğim. Az para da değil şimdi pişman olmayım .Induksiyon ocak cok hos bazi seyler disinda
Kahve felan olmuyor icinde gerci orasi ayri konu genel olarak guzel marka veremem ama
Ben turk kahvesini makina da sevmedigim icin bana sorun oluyor acikcasi ve bazi yapilacak seylerde yoksa sorun yok gayet guzel yemekleri hizli pisiriyor temiz tutarsaniz ve bisey dokulunce hemen silerseniz cokta pratikKullanıyo musunuz ? Memnun mu değilsiniz ? Radikal bir kararla gazlı ocağımı değiştireceğim. Az para da değil şimdi pişman olmayım .
Beni de düşündüren o şimdi yeni granit set almam gerekecek ama Ocak gözleri sinirimi bozuyor sürekli inceleme videoları izliyorum İnsta aşçısı ablaları izliyorum maşallah hiç biri es geçmemiş hepsinde var bu meret . İndüksiyon uyumlu cezve yok mu ki?Ben turk kahvesini makina da sevmedigim icin bana sorun oluyor acikcasi ve bazi yapilacak seylerde yoksa sorun yok gayet guzel yemekleri hizli pisiriyor temiz tutarsaniz ve bisey dokulunce hemen silerseniz cokta pratik
Birde tabiki her tava tencere uymuyor gerisi guzel
Ben size şöyle sorayım hangi marka ve model kullandığınız Ocak ? Türk kahvesi haricinde bi sıkıntı var mı ?Ben turk kahvesini makina da sevmedigim icin bana sorun oluyor acikcasi ve bazi yapilacak seylerde yoksa sorun yok gayet guzel yemekleri hizli pisiriyor temiz tutarsaniz ve bisey dokulunce hemen silerseniz cokta pratik
Bu yaziyi okuyun aklinizda soru kalmazBeni de düşündüren o şimdi yeni granit set almam gerekecek ama Ocak gözleri sinirimi bozuyor sürekli inceleme videoları izliyorum İnsta aşçısı ablaları izliyorum maşallah hiç biri es geçmemiş hepsinde var bu meret . İndüksiyon uyumlu cezve yok mu ki?
Hemen bakşyorum teşekkür ederimBu yaziyi okuyun aklinizda soru kalmaz
Yeni set cidden gerekli cunki baya sorun cikariyor tencereler
Ben Türkiyede degilim o yuzden bosch ve siemens diyemem
Benim setim
Wallberg
Ben tek kahvede takildim simdiye kadar ha bir arkadasim kizartma da olmuyor demisti bunda sorun yasamadim
Keske oyle bir cezve bulsam mutlu olurum
Ben indüksiyon ocak aldıktan sonra harika kahve yapmaya başladım, önceden iğrenç oluyordu, siz de neden sorun oluyor acabaBen turk kahvesini makina da sevmedigim icin bana sorun oluyor acikcasi ve bazi yapilacak seylerde yoksa sorun yok gayet guzel yemekleri hizli pisiriyor temiz tutarsaniz ve bisey dokulunce hemen silerseniz cokta pratik
Sizin hangi marka , model memnun musunuz ?Ben indüksiyon ocak aldıktan sonra harika kahve yapmaya başladım, önceden iğrenç oluyordu, siz de neden sorun oluyor acaba
Cezveniz mi Induksiyona uyuyor acebaBen indüksiyon ocak aldıktan sonra harika kahve yapmaya başladım, önceden iğrenç oluyordu, siz de neden sorun oluyor acaba
Hani şu minicik yumurta haşlama süt ısıtma tencereleri varya cezve gibi saplı bende onlardan var indüksiyona uyumlu onda yapıyorum kahveyi inanın yıllarca kendi yaptığım kahveyi ne içebildim ne içirebildim ocağı değiştirdikten sonra kahve müptelası oldukCezveniz mi Induksiyona uyuyor aceba
Kahveyi degistirdim cezveyide degistirdim ama guzel olmuyor aci bir tad oluyor ayarinida cok kisik tutuyorum olmuyor
Ben çok çok çok memnunum mutfakta geçirdiğim süre yarı yarıya azaldıSizin hangi marka , model memnun musunuz ?
Elektrikliyle ilgili böyle çok şey okudum. Bir şey taşıp da yandığı zaman temizliği de çok zor oluyormuş . O nedenle indüksiyona yöneldim umarım pişman olmamHer gün atmak istediğim ocak tipidir, indüksiyonlu değil elektrikli kullanıyorum Allahtan ama o bile başıma bela.
Ne tencere ne tava kaldı, hepsi 2 senede çöp oluyor.
Ya yakıyor ya pişirmiyor, taşan şey ocak yanmaya devam ettiği için harıl harıl yanıyor, her tarafı çizik vs.
Gazlı ocak candır, ah nasıl özledim…
İndüksiyona göre tencere vs kullanacak olmak bana göre en büyük sıkıntı idi, bu sebeple ben tercih etmemiştim.Elektrikliyle ilgili böyle çok şey okudum. Bir şey taşıp da yandığı zaman temizliği de çok zor oluyormuş . O nedenle indüksiyona yöneldim umarım pişman olmam
Bana da şu an Ocak beki temizlemek çok zor geliyor ki kısa bi zaman olmasına rağmen aşırı heder oldu . Bek yenilemek bile dünya para bakalım gelsin kurulsun yine yorum yaparımİndüksiyona göre tencere vs kullanacak olmak bana göre en büyük sıkıntı idi, bu sebeple ben tercih etmemiştim.