Gebeliğe Hazırlık Ocak Ayında yumurta takibi yaptırıp tedaviye başlayacaklar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

BONCUK23

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2013
950
672
103
Ankara
Selam kızlar meraba. Nasipse Ocak adetimde doktora gitme niyetim var. Yumurta takibi yaptırıp ilaç tedavisine Başlıcam. Sizler de benim gibi Ocak ayını heyecanla bekleyip tedavi için ilk adımı atacaksanız beraber burda bilgi paylaşımı yapalım istedim. Inşallah Rabbim hepimize tez zamanda sağlıklı sıhhatli hayırlı gül kokulu evlatlar nasip eder. Amin

Selam kızlar meraba. Nasipse Ocak adetimde doktora gitme niyetim var. Yumurta takibi yaptırıp ilaç tedavisine Başlıcam. Sizler de benim gibi Ocak ayını heyecanla bekleyip tedavi için ilk adımı atacaksanız beraber burda bilgi paylaşımı yapalım istedim. Inşallah Rabbim hepimize tez zamanda sağlıklı sıhhatli hayırlı gül kokulu evlatlar nasip eder. Amin

Ben varım canım kısmetse bu ayda olmazsa ocakta gitmeyi düşünüyorum gerçi ben daha önce yumurta takibi yaptırdım, hormon testlerim herşey normal bir sıkıntı görünmüyor. Aralık başında hsg çektirdim ondada sorun yok ama bu ayın sonundada adet olursam ocakta başlıyacağım tekrardan. Sen ne zamandır uğraşıyorsun daha önce göründünmü bir doktora canım ?

Ben varım canım kısmetse bu ayda olmazsa ocakta gitmeyi düşünüyorum gerçi ben daha önce yumurta takibi yaptırdım, hormon testlerim herşey normal bir sıkıntı görünmüyor. Aralık başında hsg çektirdim ondada sorun yok ama bu ayın sonundada adet olursam ocakta başlıyacağım tekrardan. Sen ne zamandır uğraşıyorsun daha önce göründünmü bir doktora canım ?
Canım ben de 6 ay önce düşük yaptım, 7 haftalıktı. O gebeliğim de 5. Ayda olmuştu. Düşükten sonra testlerimi yaptırdım bir sıkıntı yok dedi doktorlar. Ister istemez stres yapıyorum bende düşükten sonra canım. Ocakta inşallah 16 sı gibi adet oluyorum tedaviye başlamak niyetim bakalım

Canım ben de 6 ay önce düşük yaptım, 7 haftalıktı. O gebeliğim de 5. Ayda olmuştu. Düşükten sonra testlerimi yaptırdım bir sıkıntı yok dedi doktorlar. Ister istemez stres yapıyorum bende düşükten sonra canım. Ocakta inşallah 16 sı gibi adet oluyorum tedaviye başlamak niyetim bakalım

Ovulasyon testiyle takip yaptınmı canım. Çok zordur bebeğini kaybetmek ama en azından hamile kalabildiğini biliyorsun rabbim inşallah kucağına aldığın günüde gösterir. Ben 15 aydır kalamadım hiç, kaç doktora gittim bir sorun yok stres diyorlar ama onada inanasım gelmiyor hep bir problem arıyorum kendimde :(

Ovulasyon testiyle takip yaptınmı canım. Çok zordur bebeğini kaybetmek ama en azından hamile kalabildiğini biliyorsun rabbim inşallah kucağına aldığın günüde gösterir. Ben 15 aydır kalamadım hiç, kaç doktora gittim bir sorun yok stres diyorlar ama onada inanasım gelmiyor hep bir problem arıyorum kendimde :KK43:
Canım birkaç ay kullandım ama pek beceremedim, o da ayrı bir stres sebebi. Inşallah tedavi fayda eder sana da canım, ilk aydan güzel haberlerini alırız

Topiğin hayırlı olsun canım
Sanırım ben de şubatta başlayacağım
İnşalllah o hayırlı günleri görürüz
Amin canım aminnnnn

Merhaba hanımlar bende katılacağım araniza 5 ay oldu bu ayda olmazsa bende takip yaptıracağım Allah isteyen herkese nasip etsin insallah. Ovulasyon testi soğan kuru bal çörekotu yaptım bu ay. Ama duzgun değerlendiremedik hayırlısı artik

Merhaba hanımlar bende katılacağım araniza 5 ay oldu bu ayda olmazsa bende takip yaptıracağım Allah isteyen herkese nasip etsin insallah. Ovulasyon testi soğan kuru bal çörekotu yaptım bu ay. Ama duzgun değerlendiremedik hayırlısı artik
Amin canım inşallah hayırlı haberlerini alırız ilk ay. Tedavi süreciyle ilgili haberleşelim inşallah. Bakalım Rabbim nasip ederse vesile kılacaktır

Back