- Konu Sahibi annelik yolunda
Hiç baktırmadım desem birde şeyi sormak istiyorum iğneyi hemen buldunuz mu siz buz aküsü ile veriliyor sanırımFemarayla kafa çok rahat oluyor ya yumurtam büyüdü mü büyümedi mi derdi yok. Senin amh değeri kaç
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç baktırmadım desem birde şeyi sormak istiyorum iğneyi hemen buldunuz mu siz buz aküsü ile veriliyor sanırımFemarayla kafa çok rahat oluyor ya yumurtam büyüdü mü büyümedi mi derdi yok. Senin amh değeri kaç
Ben hemen ilacı kullanırken gidip sordum eczanelere şansa bizim evin oradakinde varmış buz akü ile verdiler evet sonra dolapta sakladım iğneyi olana kadar sabah 10 da kendim vurdum göbekten. Eğer tutmazsa spariş ettircem yine ilaç kullanırken. Sende şimdiden al buz dolabında sakla canm her yerde yokHiç baktırmadım desem birde şeyi sormak istiyorum iğneyi hemen buldunuz mu siz buz aküsü ile veriliyor sanırım
Ay evet ya iyiki sordum sorayım eczanelere ama daha önce hiç kullanmadım sadece tek bir marka adı altında mı acabaBen hemen ilacı kullanırken gidip sordum eczanelere şansa bizim evin oradakinde varmış buz akü ile verdiler evet sonra dolapta sakladım iğneyi olana kadar sabah 10 da kendim vurdum göbekten. Eğer tutmazsa spariş ettircem yine ilaç kullanırken. Sende şimdiden al buz dolabında sakla canm her yerde yok
Bana ovitrelle verdi canım en çok gideni o. Sende ovitrelle diye sorabilirsinAy evet ya iyiki sordum sorayım eczanelere ama daha önce hiç kullanmadım sadece tek bir marka adı altında mı acaba
Doktoruma yazdım reçeteyi gönderdi bana iğneyi de buldum ayırttırdım yarın alıcam ovitrelle yazmış canımBana ovitrelle verdi canım en çok gideni o. Sende ovitrelle diye sorabilirsin
Valla bilmiyorum ki LunaLovegoodd yurtdışından gelmişti sanırım belki bilgisi vardırBen yurtdışındayım burda Femara yerine muadil yerli ilaç verdiler acaba etki farkı olur mu?
Kadın doktorundan termin al bazı ilaçlar veriyorlar ben içmiştim ismini unuttum şuan ama orda şöyle bi sıkıntı var 3 günde 1 kan veriyorsun ovulasyon için onlar kanda bakıyorlar yumurtlama oluşumuna türkşyede gibi değil ben türkşyeye taşınmadan önce sadece 1 kez denedim onda da kocamla tartıştığım için değerlendirmedim. İlk tüm testlerden geçiyorsun sonra durumuna göre değerlendiriyorlar troite kadar bakıyorlar. Ben şimdi ne desem yanlış olur. Sen bayadır olmuyor de kafadan salla 2 yıl diye.Valla bilmiyorum ki LunaLovegoodd yurtdışından gelmişti sanırım belki bilgisi vardır
Yoo bana ultrasondan takibin yapılacak dediler demek ki ülkeden ülkeye değişiyor ben DubaideyimKadın doktorundan termin al bazı ilaçlar veriyorlar ben içmiştim ismini unuttum şuan ama orda şöyle bi sıkıntı var 3 günde 1 kan veriyorsun ovulasyon için onlar kanda bakıyorlar yumurtlama oluşumuna türkşyede gibi değil ben türkşyeye taşınmadan önce sadece 1 kez denedim onda da kocamla tartıştığım için değerlendirmedim. İlk tüm testlerden geçiyorsun sonra durumuna göre değerlendiriyorlar troite kadar bakıyorlar. Ben şimdi ne desem yanlış olur. Sen bayadır olmuyor de kafadan salla 2 yıl diye.
Haaa orayı bilmiyorum kuzum ben berlindeydimYoo bana ultrasondan takibin yapılacak dediler demek ki ülkeden ülkeye değişiyor ben Dubaideyim
Canım senin kaçıncı günün gebelik testi ne zaman yapacaksın sende zaman daralıyorHaaa orayı bilmiyorum kuzum ben berlindeydim
Canım ben daha iğne aşamasına geçmedim pazartesi kontrole gidicem bakalım durum ne olacak iğneden sonra ne zaman ilişki önerdi doktorunBugün iğne günüyle birlikte 3. Gün. Dün belim ve kasıklarım kopuyodu bugün ağrım yok normal mi? Dün gece saat 2 de 36. Saatte değerlendirdik o ağrı varken. Bugün ağrı olmaması acaba çatladığı anlamına mı gelir? Ama şeffaf akıntım olmadı??
Bugün iğnenin 11. Günü kuzum ne zaman yapsam emin olamıyorum ya korkuyorum negatif görürsem diyeCanım senin kaçıncı günün gebelik testi ne zaman yapacaksın sende zaman daralıyor
kuzum benim bi arkadaşıma aşılama yapılmıştı çatlatma iğnesi vurulup hemen hemen aynı işlem 11. Gün testte öğrendiBugün iğnenin 11. Günü kuzum ne zaman yapsam emin olamıyorum ya korkuyorum negatif görürsem diye
14. Günü mü yapsam acaba diye düşünüyorum şimdi pozitif bile olsa negatif çıkarsa sinirden deli dana gibi dolanırım evde pozitif görene kadarkuzum benim bi arkadaşıma aşılama yapılmıştı çatlatma iğnesi vurulup hemen hemen aynı işlem 11. Gün testte öğrendi
O zaman öyle yap 3 gün kaldı14. Günü mü yapsam acaba diye düşünüyorum şimdi pozitif bile olsa negatif çıkarsa sinirden deli dana gibi dolanırım evde pozitif görene kadar
İğnenin 36.saatinde ilişki önerdi. Öncesinde yapmayın dedi. 36. Saati bekledik sonra serbestCanım ben daha iğne aşamasına geçmedim pazartesi kontrole gidicem bakalım durum ne olacak iğneden sonra ne zaman ilişki önerdi doktorun
Geçmiyor zaman vallahi ya . Geçmesin istesem hemen geçiyor nasıl geçtiğini anlayamıyorum. Şimdi de nasıl geçmiyor anlayamıyorum hayret bişeyO zaman öyle yap 3 gün kaldı