Ocak Ayında Tüp Bebeğe Başlayacaklar Gelin Toplanalım

Merhabalar bende geldim aranıza

Hangi merkezde ve hangi doktorla başlayacaksınız?
yarın karar vericem inşallah , 2 tane doktor ile görüşeceğim
• Probleminiz nedir?
çikolata kisti ve iki tüpler tıkalı
• Kaçıncı denemeniz?
ilk denemem olcak nasipse
• Kaç yaşındasınız ve kaç yıldır bebek istiyorsunuz?
28 yaşındayım ,bir düşüğüm var , 10 aydır bebek istiyoruz

Hoşgeldin canım inşallah bu topikte hamilelik haberi verdiğimiz günlerde olur. Benimde ilk denemem olacak nasipse 24 yaşındayım hiç gebelik oluşmadı eşimde sperm 4 milyon ve morfoloji 0 biz 1 buçuk yıldır bebek istiyoruz. son olarak bahçeci tüp bebek merkezinde tedavi göreceğiz. İnşallah sizin ve isteyen herkesin tedavisi olumlu geçer şimdiden hayırlı olsun tedaviniz.

bahçeci gerçekten çok iyi diyorlar , allahım güzel sonuçlarla geliriz inşallah

canım bu tüplerde sıvı olup olmadığı nasıl anlaşılıyor?

rahim filiminde gözüküyor canım. ben birde her hafta dr kontrolüne gidiyordum ve alttan muayne olduğumda orda da gözüktü ve öbür hafta kendiliğinden kayboldu o sıvı dış gebelik ve hamileliği engelliyor

kız bende sana yazacaktım naptın diye bak denk geldik kalbimiz temizmiş :) demek en sonunda sende tüp bebeğe başlıyorsun bende ama ben tüplerimi aldırdım canım. tıkalıysa bunun için dr'lar ne diyor. laraskopi önerdimi hiç drlar sana

bahçeci gerçekten çok iyi diyorlar , allahım güzel sonuçlarla geliriz inşallah
Bakalım canım kısmet merkez için iyi diyorlar doktorlara da öyle ama ne olacağı hiç belli olmuyor biz elimizden geleni yapalım da takdir allahın sen nerede tedavi göreceksin nerede yaşıyorsun?

rahim filmi çektirdim ama sıvı birikmesi var demedi olsa görürdü o zaman dimi , iki tüpte tıkalı sağ kısımda çok az kısmi açıklık olmuş. Tüp bebeğe başlamak istiyorum hemen çikolata kistim de var , yarın iki tüp bebek merkezine gidip birini seçicem bakalım

Bakalım canım kısmet merkez için iyi diyorlar doktorlara da öyle ama ne olacağı hiç belli olmuyor biz elimizden geleni yapalım da takdir allahın sen nerede tedavi göreceksin nerede yaşıyorsun?
izmir de yaşıyorum canım ben. İrenbe ve ali erdğdu diye iki tüp bebek merkezi ile görüşücem bakalım yarın.

evet canım kesin gözükürdü çükü sıvıyı veriyorlar ya içerde oluşan şekillere göre diyor dr var yok diye :) tüplerini aldırırsan tüp bebek raporu bile çıkabilir onuda sor drlara aldırmadan rapor çıkar mı diye

şimdi özele gitçem canım , eğerki tutmazsa özelde 2 kere yaptırabilirim gücüm ancak buna yetiyor. Baktım 2 kere tutmadı , sonra rapor çıkartıp devlette yaptırırım dıyorum . Hep tüpler tıkalı , hem çikolata kistim var hem ameliyat geçmişim var rapor verirler bnce

Canım özelde de rapor geçerli olan yerler var görüşeceğin merkezlerde geçmiyor mu? Ben bahçeciye raporlu hasta olarak gideceğim mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…