- 24 Ekim 2011
- 4.801
- 1.558
- 448
canım karikatürü yaptırdığın sitenin adını öğrenebilir miyim, senin hazırladığın hediye fikri çok hoşuma gitti. çok güzel düşünmüşsün :)
Canım internette magnet nikah şekeri diye yazıp aratırsan bir çok seçenek çıkacaktır karşına ama ben demirelmatbaa da yaptırıyorum googlea bunu da yazarsan internet sitelerini bulabilirsin orada da bazı seçenekler var fikir olarak benim de çok hoşuma gitti inşallah gelenler de beğenir
canım ben bu dediğin demirelmatbayı buldum orda magnetlerin fiyatında 1000 adedi 50 tl yazıyor. bunda bi yanlışlık yok mu bana biraz fazla ucuz geldi :)
Dün itibariyle artık nişanlı bir genç kızım :) Allah'a şükür çok güzel bir şekilde nişanımız oldu.. Herşey çok güzel istediğim gibi oldu.. Çok keyifli ve eğlenceli geçti.. Haydi Ocak ayında nişanlanan kızlar sizde ne var ne yok nasıl geçti?
gözdamga, neşeli, kevok kızlar nerdesinizi huuu huu
nişanlandınız sesiniz soluğunuz kesildi. anlatın nişanınız nasıl geçti fotoğraf da koycam sizi bekliyorum kimse yok topicte diye diye
aqualilly burdayım canım konuyu açtım ama foto ekleyemedim akşam kesin ekliyorum sende ekle topiği açan arkadaş ve diğer nişanı olan kızlar nerdesiniz paylaşımlarınızı bekliyoruz daha sonra düğün hazırlıklarımıza geçicez tabi aqualilly sen başladın bile bu işlere akşam görüşürüz.
aqualillycimm ben istanbuldayım nişan alışverişine geldikkk :))o yüzden foruma bakamadım hiç. çoğu şeyi hallettik. iç çamaşırı, takı kısmı bitti, alyanslarımızı da aldık. makyaj malzemeleri, elbise ve ayakkabım kaldıistanbulda da iş halletmek zor. istediğim gibi elbise bulamıyorum.birazdan avm ye gidip yine bakınıcaz. istediğim gibi bişey bulurum inşallah kızlarr :) ama müstakbel kayınvalidemle hiç bi sorunumuz olmadı. çok anlayışlı hiç beni kırıcak bişey yapmadı sağolsun.şimdilik herşey yolunda gidiyor bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?