Nişan Ocak Ayında Nişanlanacaklar..

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
evet adana öğretmenevini tuttuk yeni açılan bi binası var, daha önce yapılan düğün fotoğraflarını da gördüm beğendim tuttuk. diğer yerlerle çok çok fiyat farkı var ve hizmet olarak inan ki o farkı karşılayacak bi eksileri yok. hatta ben organizasyon şirketiyle konuşmayı düşünüyorum ekstra bazı süslemeler isteyeceğim yine de diğerleriyle aynı fiyata gelmeyecek muhtemelen :) kendim de mumlar yapma çiçekler alıp masalara koymayı düşünüyorum müdür bey istediğin gibi dedi. organizasyon şirketinden tak ve gelin yoluna kırmızı halı yerine çiçek dökülmesini isteyeceğim bir de fotoğraf çekimi için bir alan, platform gibi çiçeklerle süslenmiş misafirlerin fotoğraf çektirmesi için.

sizin hazırlıklar da baya tamamlanmış maşallah. pastayı da çok uyguna anlaşmışsınız valla süper olmuş :) ayy benim bi kötü haberim var saçımı kestirdim gittim son dakkada onu da beğenmedim kara kara düşünüyorum şimdi naapsam diye :/ başka da bi aksilik yok çok şükür

ocak 31'de istanbulda mobilya fuarı başlıyormuş oraya gidip bakıcaz imkanınız varsa size de tavsiye ederim süper indirimler oluyormuş duyduğum kadarıyla. almasak beğenmesek bile fikir edeniriz diye düşünüyorum :))

canım karikatürü yaptırdığın sitenin adını öğrenebilir miyim, senin hazırladığın hediye fikri çok hoşuma gitti. çok güzel düşünmüşsün :)

Canım internette magnet nikah şekeri diye yazıp aratırsan bir çok seçenek çıkacaktır karşına ama ben demirelmatbaa da yaptırıyorum googlea bunu da yazarsan internet sitelerini bulabilirsin orada da bazı seçenekler var fikir olarak benim de çok hoşuma gitti inşallah gelenler de beğenir

Son düzenleme:

canım ben bu dediğin demirelmatbayı buldum orda magnetlerin fiyatında 1000 adedi 50 tl yazıyor. bunda bi yanlışlık yok mu bana biraz fazla ucuz geldi :)

Dün itibariyle artık nişanlı bir genç kızım :) Allah'a şükür çok güzel bir şekilde nişanımız oldu.. Herşey çok güzel istediğim gibi oldu.. Çok keyifli ve eğlenceli geçti.. Haydi Ocak ayında nişanlanan kızlar sizde ne var ne yok nasıl geçti?

canım ben bu dediğin demirelmatbayı buldum orda magnetlerin fiyatında 1000 adedi 50 tl yazıyor. bunda bi yanlışlık yok mu bana biraz fazla ucuz geldi :)

Yok tatlım ben ordan yaptırdım 1000 tanesi 50 lira bir de kargo parası oluyor ama ben evde değilim onu annem vermiş iki kargomuz vardı o yüzden fiyatını net bilmiyorum ama maksimum 10 liradır o da. Ben simli keseler aldım başka bir yerden içine birer magnet 4-5 tanede badem şekeri koydum çok şık oldu nişanıma gelen herkes beğendi kemeraltından süslü bir sepet aldık onunla sunduk keselerimizide Hatta kayınvalidem kaç tane kese aldı sayısını bilmiyorum gelmeyenlere götürmek için bütün süslü ikramlarımızdan da aldı götürdü

canım 28/12/2012 tarihi itibariyle bende nişanlı bir genç kızım hep yüzüğüme bakasım var başka hiç bir şey yapasım yok Herkes memnun ayrıldı şükürler olsun ikramlarımıza bayıldılar zaten nişandan önce uzun yoldan geldiler diye herkese yemek verdik ona da bayıldılar insanlar kaynaştı çok güzel bir akşamdı Ne nasıl olacak diye telaş yaparken hepsi geldi geçti işte. Şimdi telaş yapma sırası onlarda hem sözde hem nişanda her türlü ikramı yaptık çok güzel ağırladık bir kaç hafta sonra biz gideceğiz onlara bohçamızıda götüreceğiz bakalım onlar bizi nasıl ağırlayacak

ayyyy ben de yüzüğüme bakıyorum nişanlım durup durup yüzüğünü öpüyor deli gibiyiz ikimiz de

nişanlım halen bizde yarın gidicek inşallah hava şartlarında bi aksilik olmazsa. o gidince fotoğrafları eklerim.

hepinize hepimize hayırlı olsun kızlar. inşallah sonu daha da güzel olur öpüyorum sizi

Benimde nişanım sizler gibi çok güzel geçti eskişehirden misafirlerimiz geldi bir gece bizde kaldılar çok kalabalıktı ev ama çok güzel ağırladık sağolsun ananem yengem erken gelip yemek sorununu çözdüler nişan günü içinde yemekler catering şirketinden gelmişti sonra benim kuaför telaşı kıyafet telaşı ama hepsini atlattık allah hepimizin mutluluğunu daim etsin çok telaşlar stresler yaşadık ama hepsi tatlı telaşlarmış oldu bitti sıra geldi düğün hazırlıklarına inş en kısa sürede yaptığımız tüm hazırlıkları nişan fotoğraflarını paylaşıcam

gözdamga, neşeli, kevok kızlar nerdesinizi huuu huu

nişanlandınız sesiniz soluğunuz kesildi. anlatın nişanınız nasıl geçti fotoğraf da koycam sizi bekliyorum kimse yok topicte diye diye

aqualilly burdayım canım konuyu açtım ama foto ekleyemedim akşam kesin ekliyorum sende ekle topiği açan arkadaş ve diğer nişanı olan kızlar nerdesiniz paylaşımlarınızı bekliyoruz daha sonra düğün hazırlıklarımıza geçicez tabi aqualilly sen başladın bile bu işlere akşam görüşürüz.

gözdamga, neşeli, kevok kızlar nerdesinizi huuu huu

nişanlandınız sesiniz soluğunuz kesildi. anlatın nişanınız nasıl geçti fotoğraf da koycam sizi bekliyorum kimse yok topicte diye diye

aqualillycimm ben istanbuldayım nişan alışverişine geldikkk :))o yüzden foruma bakamadım hiç. çoğu şeyi hallettik. iç çamaşırı, takı kısmı bitti, alyanslarımızı da aldık. makyaj malzemeleri, elbise ve ayakkabım kaldı istanbulda da iş halletmek zor. istediğim gibi elbise bulamıyorum.birazdan avm ye gidip yine bakınıcaz. istediğim gibi bişey bulurum inşallah kızlarr :) ama müstakbel kayınvalidemle hiç bi sorunumuz olmadı. çok anlayışlı hiç beni kırıcak bişey yapmadı sağolsun.şimdilik herşey yolunda gidiyor bakalım

görmedim topiğini bakayım bi hemen bekliyorum canım fotoları

maşallah maşallah poponu kaşı inşallah ömür boyu böyle gider canım hiç bozulmaz huzurunuz. senin alışveriş ve nişan fotolarını da bekliyorum

Nişanlı kızlar ben geldim :) Nişan bitti, tatil bitti ve yeniden iş başı... Herşey çok hızlı ilerliyor yetişemiyorum.. Bu arada düğün tarihimiz belli oldu. 29 Ağustos İZMİR, 02 Eylül ADANA'da olacak inşallah.. Herkesi beklerim düğünüme:)

Bu arada nişanım için internetten beğendiğim tepsiyi ablam benim için yaptı. Bu konuda çok iyidir.. Sipariş alınır :)

Ablanın eline sağlık çok güzel olmuş tepsi hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin 2 şehirdede salon tutup düğünmü yapacaksınız ? Bende ist ank eskişehir arasında kaldım çok zor farklı şehirlerde olmak

İzmir'deki düğün salonunda düğün olacak. Adana'da ki yemekli mevlit olacak. Ama daha yer tutulmadı orda. Nerde olacak tam bilmiyorum..
Bu süreçler çok heyecanlı ya:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…