- 24 Ekim 2011
- 4.801
- 1.558
- 448
evet adana öğretmenevini tuttuk yeni açılan bi binası var, daha önce yapılan düğün fotoğraflarını da gördüm beğendim tuttuk. diğer yerlerle çok çok fiyat farkı var ve hizmet olarak inan ki o farkı karşılayacak bi eksileri yok. hatta ben organizasyon şirketiyle konuşmayı düşünüyorum ekstra bazı süslemeler isteyeceğim yine de diğerleriyle aynı fiyata gelmeyecek muhtemelen :) kendim de mumlar yapma çiçekler alıp masalara koymayı düşünüyorum müdür bey istediğin gibi dedi. organizasyon şirketinden tak ve gelin yoluna kırmızı halı yerine çiçek dökülmesini isteyeceğim bir de fotoğraf çekimi için bir alan, platform gibi çiçeklerle süslenmiş misafirlerin fotoğraf çektirmesi için.
sizin hazırlıklar da baya tamamlanmış maşallah. pastayı da çok uyguna anlaşmışsınız valla süper olmuş :) ayy benim bi kötü haberim var saçımı kestirdim gittim son dakkada onu da beğenmedim kara kara düşünüyorum şimdi naapsam diye :/ başka da bi aksilik yok çok şükür
ocak 31'de istanbulda mobilya fuarı başlıyormuş oraya gidip bakıcaz imkanınız varsa size de tavsiye ederim süper indirimler oluyormuş duyduğum kadarıyla. almasak beğenmesek bile fikir edeniriz diye düşünüyorum :))
sizin hazırlıklar da baya tamamlanmış maşallah. pastayı da çok uyguna anlaşmışsınız valla süper olmuş :) ayy benim bi kötü haberim var saçımı kestirdim gittim son dakkada onu da beğenmedim kara kara düşünüyorum şimdi naapsam diye :/ başka da bi aksilik yok çok şükür
ocak 31'de istanbulda mobilya fuarı başlıyormuş oraya gidip bakıcaz imkanınız varsa size de tavsiye ederim süper indirimler oluyormuş duyduğum kadarıyla. almasak beğenmesek bile fikir edeniriz diye düşünüyorum :))