Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar nişanda takı olarak erkek tarafı ne takacak ve siz damada ne takacaksınız.... benimkiler sadece set takıcaz dediler uygun olurmu ki
benim nişanım normalde aile arası olacaktı iki tarafta öyle düşünmüştü, evde büyük amcam bize yakın olduğu için onu istemeye geldiklerinde ayıp olmasın diye çağırdık o da tesadüf bir gün önce Eskişehire cenazeye gitmişti biz normalde ist dayız fakat memleket eskişehir velasılkelam oraraya gittiğinde bütün sülele duymuş bu olayı herkes daha babam beni vermeden hayırlı olsun diye aramaya başladı durum böyle oluncada akrabalar bizden gelmek için nişan tarihi bekliyor ne yapacağımızı şaşırdık aile arası derken bir yerde tutabiliriz belki çok kafamız karıştı insanlarada diyemiyoruz biz aile arası yapıcaktık diye .Birde sözlümün ailesi mutasıp bir aile bizim sülale çalgılı sözlü eğlenceyi sever tabi herşey bizim adetlere göre olacağı için bayanlar kendi arasında oynayacak benim nişan telaşımda elbise,nişan alışverişi, bohçayı unutup misafir,yemek, ikram telaşı oluverdi. Bazen başıma ağrılar giriyor bunları düşünmekten
kızlarr dün bizimkiler bohça getirdiler ayyy cokkkk güzeldi herşey gercektenn allahh kayınvalidemden başlayarak hepsinden razı olsun hersey süperdi kendi kızı olsam bu kadar güzel olmazdı heralde ayyy cok cok cok mutluyum yaa:) canım aşkımla da cok mutluyuzz:):) bohçada suriyenin ceviz reçeli bile vardı bana bi kez yedirmişlerdi cok begenmiştim aklında kalmış annemin getirmiş oylee.. kızlar allah hiç birimizin ağız tadını bozmasın ya:) Darısı bu tadı yaşamamış olanlara inşallahh :)