Nişan Ocak Ayında Nişanlanacaklar..

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Kızlar bu nişan pastası olarak nasıl sizce? İki katlı olarak düşünün..

Son düzenleme:

Canım ne tarz bir magnet yaptırıyorsun? ben karikatürlü magnet beğendim 1000 tanesi 50 liraya yaptıracaktım beğendiğim karikatürü yapamadılar pek bende sitelerinden başka seçtim şu anda o yapılıyor. 5x7 cm boyutlarında 1000 tane 200 tane simli kese siparişi verdim birde badem şekeri alıcam her kesenin içine 1 magnet 3-4 badem şekeri koyup kapatacağım. Seninki epeyce pahalı geldi bana 20 tanesi 100 lira

seninki de çok uygunmuş 100o tane 50 lira nerden yaptırıyorsun

canım 20 tanesi 100 lira değil 50 tanesi 100 lira. Benim yaptırmak istediğim magnet tülün içinde badem şekerli süslü birşey:)

Magnetlerle ilgili bana özel mesaj gönderen arkadaş.. Mesaj hakkımı doldurmadığım için ne yazık ki sana cevap yazamıyorum.. Burdan sor cevaplıyayım..

kızlar bi sorum olacak size. nişandan sonramı erkek tarafına bohça götürülür yoksa nişan olmadan öncemi ??

biz nişana geldiklerinde vericez çünkü farklı şehirlerde yaşıyoruz tekrar getir götür olmayacağı için iki taraf da nişanda verecek.

ya şu saç konusunda niye kimse bi şe demiyor

bu arada ben de şu şekerlerden sipariş verdim pembesinden 50 tane. nişana 25 kişi falan gelecek kalanı da okulda dağıtırım kaan da işyerinde dağıtır diye düşündüm aslında 100 bile olabilirmiş komşulara çağırmadığımız tanıdıklara da vermek için neyse artık olan oldu

kızlar bi sorum olacak size. nişandan sonramı erkek tarafına bohça götürülür yoksa nişan olmadan öncemi ??

Canım benim bohçalarım nişanda gelecek bizde nişandan iki hafta falan sonra izmite iadeyi ziyarete gidip o zaman götüreceğiz

Canım bende gelemeyenlere falan da verilsin diye miktar çok olsun istedim ama o zaman maliyette çok arttı o yüzden magnet siparişi verdim simli keseler sipariş ettim bir de badem şekeri aldım hepsini birleştirip şu tarz bir şey yapacağım

Nişan şekerin çok güzel canım.. Ama ben 25 kişi sözüne takıldım:) Benim nişana zor zoruna 65 kişi gelecek. Aile arasında dedik ama ailelerimiz çok kalabalık yaa. Evimiz çok küçük nasıl sığcaz bilmiyorum :)

Canım bizde nişan günü verilir.. Herkesin adetleri farklı olabilir..

aboo 60 mı offf offf offf bizim şehirler farklı olunca karşı taraftan 7 kişi geliyor sadece biz de çok kalabalık bi sülale değiliz 20 de bizden olsan 27 eder ki etmez bile

bunu ilk defa görüyorum bu da iyi fikirmiş aslında da benim uğraşacak zamanım da yok sabrımda yok çok stresliyim çok gerginim ya hayırlısıyla şu nişan geçseydi de düğüne odaklansaydım şimdi kafamda hem nişan hem düğün hem mobilya hem gelinlik geceleri uyyamıyorum bazen :/

ben uyguna aldım canım ya 100 tane almak aklıma gelse yine bunlardan alırdım 50 tanesi 25 lira koza nikah şekeri diye aratın çıkar baya da seçenek var. düğüne kurabiye düşünüyorum ama nikah için yine koza şekerle çalışıcam sanırım

sonunda yarın karneleri verip eve gidiyoruz. buralar çok fena ama iki gündür geceleri -20lere iniyor her yer buz pisti gibi inşallah kazasız belasız gidebiliriz evimize de son hazırlıklarımızı tamamlarız. bizim bi pasta ile bohçanın eksikleri kaldı. şekerleri cumartesi alıyor nişanlım. müstakbel yani sepetim yastığım geldi bayıldım ya kesinlikle tavsiye ederim böyle ufak şeyler inanılmaz güzel oluyor insanı çok mutlu ediyor. yüzüklerimiz yılbaşından önce alınmıştı, kıyafetler belli. pasta siparişini verip bohçaları da tamamladık mı geriye gün saymak kalacak artık

siz neler yapıyorsunuz anlatın bakalım şeker olayını sizden gördüm de yaptım bu arada bu başlık bana böyle bir fayda sağladı inşallah başkalarına da benim faydam oluyodur :))

canım nasıl yapıyorsun magnetleri

kızlaaaar nerdesiniz hu huuuu

bugün nişan hazırlıklarım bitti sayılır. tıraş malzemeleri kaldı sadece alınacak. bohçalar tamamlandı kurdeleyle de bağladım. fotoğraflarını çekemedim ama babam yanımdaydı napıyosun görgüsüz gibi der diye çekemedim

inşallah verdikten sonra çekeriz gizlice

nişan pastmaın siparişini verdim mado çok uygun fiyat verdi kızlar aklınızda bulunsun. babam pastabahçesi diye bi yer var adana'da onla konuşmuş 30 kişiye 180 demişler mado 120 dedi 10 lira da süsleme parası aldı hamur parası dedi sanırım süslemede kullanacak şeker hamurunu kastetti.

nişanlım da nişan şekerlerini almaya gidecek bugün onlar da alışverişteler zaten hala :)

veee günün en önemli olayı düğün günümüz belli oldu 24 ağustosta öğretmenevinde kır düğünü olacak. fiyatları dışarıya göre çok ama çok uygun kevok sen de öğretmendin eğer düşünüyorsanız öğretmenevi de seçenekleriniz arasında olsun derim. öğretmenevinin müdürünün yeğeni de kır üdğünüyle orda evlenmiş geçtimiz sonbahar çok güzel oldu onunki gibi yapıcaz dedi baya da ilgilendi sağolsun. esnaf gibi değiller fahiş fiyatlarla kazıklamaya çalışmıyorlar güleryüzlü ve sıcak davrandılar ben de öğretmen olunca indirim de çok güzel oldu. inşallah düğün de istediğim gibi olur kızlar. bendeki havadisler bu kadar :))

canım karikatürü yaptırdığın sitenin adını öğrenebilir miyim, senin hazırladığın hediye fikri çok hoşuma gitti. çok güzel düşünmüşsün :)

Canım hayırlısı olsun senin için çok güzel haberler vermişsin.
Bende sonunda memlekete geldim alışverişe başladım hemen. Nişan elbisemi beğendim. Bohçalar hazır sayılır:)
Pasta konusunda bu resimdeki pastayı 40 kişilik 3 katlısını 100 TL ye anlaştım.
Bu arada canım senin düğün adana öğretmenevinde mi olacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…