Çok az zaman kaldı ve son gaz hazırlıklar devam ediyor. Ben bugün nişan magnetlerimi yapmaya başladım. Hazır yaptırmaları sordum 50 tanesi 100 lira dediler.Ben kendim 20 liraya falan mal edicem. İnşallah cumaya kadar da bitircem:)
seninki de çok uygunmuş 100o tane 50 liraCanım ne tarz bir magnet yaptırıyorsun? ben karikatürlü magnet beğendim 1000 tanesi 50 liraya yaptıracaktım beğendiğim karikatürü yapamadılar pek bende sitelerinden başka seçtim şu anda o yapılıyor. 5x7 cm boyutlarında 1000 tane 200 tane simli kese siparişi verdim birde badem şekeri alıcam her kesenin içine 1 magnet 3-4 badem şekeri koyup kapatacağım. Seninki epeyce pahalı geldi bana 20 tanesi 100 lira
Canım ne tarz bir magnet yaptırıyorsun? ben karikatürlü magnet beğendim 1000 tanesi 50 liraya yaptıracaktım beğendiğim karikatürü yapamadılar pek bende sitelerinden başka seçtim şu anda o yapılıyor. 5x7 cm boyutlarında 1000 tane 200 tane simli kese siparişi verdim birde badem şekeri alıcam her kesenin içine 1 magnet 3-4 badem şekeri koyup kapatacağım. Seninki epeyce pahalı geldi bana 20 tanesi 100 lira
kızlar bi sorum olacak size. nişandan sonramı erkek tarafına bohça götürülür yoksa nişan olmadan öncemi ??
biz nişana geldiklerinde vericez çünkü farklı şehirlerde yaşıyoruz tekrar getir götür olmayacağı için iki taraf da nişanda verecek.
ya şu saç konusunda niye kimse bi şe demiyor
bu arada ben de şu şekerlerden sipariş verdim pembesinden 50 tane. nişana 25 kişi falan gelecek kalanı da okulda dağıtırım kaan da işyerinde dağıtır diye düşündüm aslında 100 bile olabilirmiş komşulara çağırmadığımız tanıdıklara da vermek için neyse artık olan oldu
Eki Görüntüle 329133
biz nişana geldiklerinde vericez çünkü farklı şehirlerde yaşıyoruz tekrar getir götür olmayacağı için iki taraf da nişanda verecek.
ya şu saç konusunda niye kimse bi şe demiyor
bu arada ben de şu şekerlerden sipariş verdim pembesinden 50 tane. nişana 25 kişi falan gelecek kalanı da okulda dağıtırım kaan da işyerinde dağıtır diye düşündüm aslında 100 bile olabilirmiş komşulara çağırmadığımız tanıdıklara da vermek için neyse artık olan oldu
Eki Görüntüle 329133
kızlar bi sorum olacak size. nişandan sonramı erkek tarafına bohça götürülür yoksa nişan olmadan öncemi ??
aboo 60 mıNişan şekerin çok güzel canım.. Ama ben 25 kişi sözüne takıldım:) Benim nişana zor zoruna 65 kişi gelecek. Aile arasında dedik ama ailelerimiz çok kalabalık yaa. Evimiz çok küçük nasıl sığcaz bilmiyorum :)
Canım bende gelemeyenlere falan da verilsin diye miktar çok olsun istedim ama o zaman maliyette çok arttı o yüzden magnet siparişi verdim simli keseler sipariş ettim bir de badem şekeri aldım hepsini birleştirip şu tarz bir şey yapacağım Eki Görüntüle 329188
Çok az zaman kaldı ve son gaz hazırlıklar devam ediyor. Ben bugün nişan magnetlerimi yapmaya başladım. Hazır yaptırmaları sordum 50 tanesi 100 lira dediler.Ben kendim 20 liraya falan mal edicem. İnşallah cumaya kadar da bitircem:)
Canım ne tarz bir magnet yaptırıyorsun? ben karikatürlü magnet beğendim 1000 tanesi 50 liraya yaptıracaktım beğendiğim karikatürü yapamadılar pek bende sitelerinden başka seçtim şu anda o yapılıyor. 5x7 cm boyutlarında 1000 tane 200 tane simli kese siparişi verdim birde badem şekeri alıcam her kesenin içine 1 magnet 3-4 badem şekeri koyup kapatacağım. Seninki epeyce pahalı geldi bana 20 tanesi 100 lira
kızlaaaar nerdesiniz hu huuuu
bugün nişan hazırlıklarım bitti sayılır. tıraş malzemeleri kaldı sadece alınacak. bohçalar tamamlandı kurdeleyle de bağladım. fotoğraflarını çekemedim ama babam yanımdaydı napıyosun görgüsüz gibi der diye çekemedim
inşallah verdikten sonra çekeriz gizlice
nişan pastmaın siparişini verdim mado çok uygun fiyat verdi kızlar aklınızda bulunsun. babam pastabahçesi diye bi yer var adana'da onla konuşmuş 30 kişiye 180 demişler mado 120 dedi 10 lira da süsleme parası aldı hamur parası dedi sanırım süslemede kullanacak şeker hamurunu kastetti.
nişanlım da nişan şekerlerini almaya gidecek bugün onlar da alışverişteler zaten hala :)
veee günün en önemli olayı düğün günümüz belli oldu 24 ağustosta öğretmenevinde kır düğünü olacak. fiyatları dışarıya göre çok ama çok uygun kevok sen de öğretmendin eğer düşünüyorsanız öğretmenevi de seçenekleriniz arasında olsun derim. öğretmenevinin müdürünün yeğeni de kır üdğünüyle orda evlenmiş geçtimiz sonbahar çok güzel oldu onunki gibi yapıcaz dedi baya da ilgilendi sağolsun. esnaf gibi değiller fahiş fiyatlarla kazıklamaya çalışmıyorlar güleryüzlü ve sıcak davrandılar ben de öğretmen olunca indirim de çok güzel oldu. inşallah düğün de istediğim gibi olur kızlar. bendeki havadisler bu kadar :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?