Nişan Ocak Ayında Nişanlanacaklar..

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

çok sevindim canım kimi maddi değeri çok büyük şey takar ama içinden gelmez kimi elinden geleni içinden geçerek takar. o yüzden inşallah ağız tadıyla olur nişanlarımız. öenmli olan bizim mutluluğumuz senin içine sindiyse gerisi hiiiiç önemli değil zaten

kızlar benımde nişanım 8 ocak yani bu pazarr ):):):) cok heyecanlıyım hepimize mutluluklar şimdidennn :)

aaa yarın ayy ben bile heyecanlandım birden inşallah çok güzel geçer canım

kızlar vakit geçmiyor ya :/ şu okul kapanmadı gitti bir sürü işim var yazılılar okunacak e okula girilecek sözlüler fişler karneler oooofff

ben artık evime gidip hazırlıklarımı tamamlamak istiyorum çok moralim bozuluyor burda kaldıkça

KIZLAR benimde yakında çok heycanlıyım hazırlıklara başlıcaz. ama evde olacak neler yapmamız lazım

canım hayırlısı olsun benimde nişan 21 ocak sana bikaç sorum olacak bohçan nişandan kaçgün önce geldi kimler getirdi ve siz nezaman götüreceksiniz kim kim gideceksiniz beni bıraz aydınlatırmısın

canım nişanım pazar günüydü bohçayı perşembe getirdiler. annesi babası nişanlım kardeşi 2 teyzesi geldiler anneannesi evimiz yüksek kat çıkamıo diye gelemedi o kadar. annem bohçayı getiriosunuz bari yemeğede gelmiş olun diye yemege cagırdı yemek yedik sonra çay faslında bohçalar açıldı. sonrada gittiler iştee bu kadar :) hep hizmet eden oluyoruz buna hazırlıklı ol gerisi bişey değil zaten canım şimdiden hayırlı olsun sanada.. benim nişan bitti cok sukur cokta güzel olduuuu:):)

evde yaptım nişanı hazır yaş pasta kurabiye aldık kilolarca börek poğaça sarma yaptık valla on numara oldu..
içecekler herkeze çifter çifter dagıtıldı.
az öz yakın ları cagırdık.
valla ne gerek var biyere felan sozde yapmadım acıkcası söz nişan bi arada oldu sevmem tantanayı.
kına gecesi yapmayacagım bekarlıga veda yapacagım galiba...

çok saol sedacım benimde azkaldı bu ayın 21 tutuştu paçalarım senide kutlarım allah mutlu etsin daim olsum.

Al benden de o kadar :)

benimde 28 ocakta :) evde yapılacak. arkadaşlar bişey sormak istiyorum. isteme v yüzük faslı olacak ya ne giymeyi düşünüyosunuz?

benimde 28 ocakta :) evde yapılacak. arkadaşlar bişey sormak istiyorum. isteme v yüzük faslı olacak ya ne giymeyi düşünüyosunuz?

Ben istemede siyah bir elbise, nişanda ise sade bir abiye düşünüyorum..

ben şuraya koydum giyeceklerimi
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...nisan-tepsisi/489753-nisan-hazirliklarim.html

benim isteme nişan ayrı olmayacak. farklı şehirlerde olduğumuz için isteme, söz nişan hepsi bi gecede olacak. bana evde dekolteli ya da abiye kıyafetler garip geliyor onun için sade bi şeyler giyeceğim. nişanım otelde vs olsaydı şık bi tuvalet giyerdim ama kesinlikle renkli gelinlik gibi şeylerden giymezdim :/

ben de saç konusunda kararsız kaldım kızlar ya napsam bilemiyorum :/ böyle bi saç düşünüyorum bakıyorum bakıyorum başka da beğendiğim bi model yok :/

Canım ben istemde şu elbiseyi giyeceğim
Üstünede iki bolero aldım bir tanesi hırka gibi diğeri de pullu gri hatta resmini de ekliyeyim hırka gibi olandansa bunu giymemi söyledi
Nişan elbisemi de bugün aldım bir kafede yapıyoruz nişanı 28 ocakta biraz pırıltılı ama olsun kaç kere nişanlanacağım ki

ayın 22sinde bu pazar benimde ayyyy çoooooooooooooookkk heycanlıyım herşey hazır şükür :) allahım mutluluğumu daim etsin inşallah hepimizin

Çok az zaman kaldı ve son gaz hazırlıklar devam ediyor. Ben bugün nişan magnetlerimi yapmaya başladım. Hazır yaptırmaları sordum 50 tanesi 100 lira dediler.Ben kendim 20 liraya falan mal edicem. İnşallah cumaya kadar da bitircem:)

nası bi şeymiş merak ettim fotoğraf da koyar mısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…