- 24 Ekim 2011
- 4.801
- 1.558
- 448
aqualilly canım çok şükür takı sorununu bizde çözdük sözlümün ailesi bana set ve saat takıcaklar benim ailemde sözlüme saat takacak kendi annem babamda bana künye takacaklar bende kesinlikle zor duruma düşmediğim sürece bozdurmayı satmayı düşünmüyorum ailemizden hatıra kalacak :)
kızlar benımde nişanım 8 ocak yani bu pazarr ):):):) cok heyecanlıyım hepimize mutluluklar şimdidennn :)
canım hayırlısı olsun benimde nişan 21 ocak sana bikaç sorum olacak bohçan nişandan kaçgün önce geldi kimler getirdi ve siz nezaman götüreceksiniz kim kim gideceksiniz beni bıraz aydınlatırmısın
canım nişanım pazar günüydü bohçayı perşembe getirdiler. annesi babası nişanlım kardeşi 2 teyzesi geldiler anneannesi evimiz yüksek kat çıkamıo diye gelemedi o kadar. annem bohçayı getiriosunuz bari yemeğede gelmiş olun diye yemege cagırdı yemek yedik sonra çay faslında bohçalar açıldı. sonrada gittiler iştee bu kadar :) hep hizmet eden oluyoruz buna hazırlıklı ol gerisi bişey değil zaten canım şimdiden hayırlı olsun sanada.. benim nişan bitti cok sukur cokta güzel olduuuu:):)
kızlar vakit geçmiyor ya :/ şu okul kapanmadı gitti bir sürü işim var yazılılar okunacak e okula girilecek sözlüler fişler karneler oooofff
ben artık evime gidip hazırlıklarımı tamamlamak istiyorum çok moralim bozuluyor burda kaldıkça
çok saol sedacım benimde azkaldı bu ayın 21 tutuştu paçalarım senide kutlarım allah mutlu etsin daim olsum.
benimde 28 ocakta :) evde yapılacak. arkadaşlar bişey sormak istiyorum. isteme v yüzük faslı olacak ya ne giymeyi düşünüyosunuz?
benimde 28 ocakta :) evde yapılacak. arkadaşlar bişey sormak istiyorum. isteme v yüzük faslı olacak ya ne giymeyi düşünüyosunuz?
ayın 22sinde bu pazar benimde ayyyy çoooooooooooooookkk heycanlıyım herşey hazır şükür :) allahım mutluluğumu daim etsin inşallah hepimizin
nası bi şeymiş merak ettim fotoğraf da koyar mısın?Çok az zaman kaldı ve son gaz hazırlıklar devam ediyor. Ben bugün nişan magnetlerimi yapmaya başladım. Hazır yaptırmaları sordum 50 tanesi 100 lira dediler.Ben kendim 20 liraya falan mal edicem. İnşallah cumaya kadar da bitircem:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?