Nişan Ocak Ayında Nişanlanacaklar..

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
22sinde benimdeee :) çok heycanlıyım çoooookkkk alış verişe çıkılmadı henüz ama inşallah herşey güzel olur

benimde nişanım 29 ocakta olacak nasipse ayy kızlara bakk gidiyor hepsi birer birer inşallah Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin hepimizinkini bu kadınlar kulubü çok hoşuma gitti Güzin abla gibi birşey sanırım aynı telaş aynı dert aynı heyecanı yaşayan hanımefendiler burada herkese çok çok mutluluklar ...

benim nişanım normalde aile arası olacaktı iki tarafta öyle düşünmüştü, evde büyük amcam bize yakın olduğu için onu istemeye geldiklerinde ayıp olmasın diye çağırdık o da tesadüf bir gün önce Eskişehire cenazeye gitmişti biz normalde ist dayız fakat memleket eskişehir velasılkelam oraraya gittiğinde bütün sülele duymuş bu olayı herkes daha babam beni vermeden hayırlı olsun diye aramaya başladı durum böyle oluncada akrabalar bizden gelmek için nişan tarihi bekliyor ne yapacağımızı şaşırdık aile arası derken bir yerde tutabiliriz belki çok kafamız karıştı insanlarada diyemiyoruz biz aile arası yapıcaktık diye .Birde sözlümün ailesi mutasıp bir aile bizim sülale çalgılı sözlü eğlenceyi sever tabi herşey bizim adetlere göre olacağı için bayanlar kendi arasında oynayacak benim nişan telaşımda elbise,nişan alışverişi, bohçayı unutup misafir,yemek, ikram telaşı oluverdi. Bazen başıma ağrılar giriyor bunları düşünmekten

kızlar nişanda takı olarak erkek tarafı ne takacak ve siz damada ne takacaksınız.... benimkiler sadece set takıcaz dediler uygun olurmu ki

canım valla onu biz de çok düşündük. bizimkiler bana bıraktılar ben de hem daha nişanda çok fazla masraf olmasın diye hem de benim aklımda hep nişan takılarım hatıra olsun satmayayım kullanayım olduğu için -allah sattırmasın- beğendiğim bir şeyler aldırmak istedim. hatta annem illa sarı altın bilezik takalım para eder sonra dedi ama azmettim gittim kendime çok acayip bi yüzük beğendim :)) annemlere de aldırdım burda bir çok arkadaşa eminim tuhaf gelecektir yüzüğü göstersem ama ben çok beğendim altınbaş'ın koleksiyon bir yüzüğü allah izin verirse de ölene kadar satmayıp kullanmayı düşünüyorum. nişanlıma saat takılacak. benim yüzük 650 tuttu saati de o civarlarda düşünüyorum seiko hoşuma gidiyor ordan alırız heralde.

karşıdansa nişanlım tek taş takıcak. aslında zaten vardı o ama pırlanta olduğu için ben tekrar bir şey almasını istemedim bir dolu para yazık :/ kayınvalidem de mini set düşünüyormuş ben de bileklik de olabilir dedim bakalım artık hangisini alırsa.

sen ailenin maddi durumuna göre ve kendi isteğine göre belirle canım ne takılacağını bunun kuralı yok sonuçta. bir de ben her türlü harcamanın denk olması taraftarıyım ona göre ayarlıyorum bir çok şeyi. kız tarafı genelde pek elini sürmez böyle şeylere erkek tarafını yolunacak kaz gibi görür kimi yerlerde yok 3 tane burma yok altınlar bizde kalacak falan allah'a şükürler olsun bizde öyle şeyler yok.

canım ya işte en sinir olduğum şey, insanın en güzel zamanlarını burnundan getiriyorlar. sen hiç düşünme bunları. elbisene pastana canın ne istiyorsa ona bak. eğer davet büyük olacaksa da bırak ailen ilgilensin. bunlar en güzel günlerimiz kendimizi düşünmek zorundayız içimize sinmesi için her şeyin. allah kolaylık versin.

kızlar hepimize kolay gelsin burdan haberleşelim hazırlıklarımızı, kıyafetlerimizi bohçalarımızı paylaşalım hem fikir alışverişi olur hem heyecanımızı paylaşırız.

kızlarr benimde 28 ocak inşallah alyansım ve setim kaldı alıncak hazırım ama heycandan ölüyorumteyy teyy

kızlar benim nişanımda 8 ocaktaa :):) aranızda en yakın benimki sanırım ama saçım için hala karar veremedim diğer hersy hazırr hepimize hayırlı olsun şimdiden:)

benimde ocak 28 sadece salon tutuldu başka bişey yokk:) allaha şükür bizde nişan bohcası falan diye bir adet yok yani işim kolayyy:)

benim nisanimda insallah 21 ocakda kizlar. dün alyanslarimizi sectik ve setimi aldik. salon tutuldu calgi tamam.. elbisem dikiliyor.. ufak tefek seyler kaldi yani..

rabbim herkese nasip etsin bu güzel duygulari

nişanı bizden önce olan kızlar paylaşsında bizde faydalanalım inş tecrübelerinizden ben elbise konusunda hala kararsızım her modeli gördüğümde kafam karışıyor ama bu akşam son inş pahalıda olsa içime sinen modeli diktircem daha sonra sizlerlede paylaşıcam hepsini kolay gelsin hazırlıkları devam edenlere

bnde şu yorum sayımı aşıyım paylaşıcam resimlerle.. benim nişanım gönül davet bakırköyde elbisem pudra rengi fatihte rose'dan aldık biraz pahalı oldu ama değer kesinlikle.. bohça olarak sadece gelin ve damada yapılsın istedik müstakbel nişanlımın tüm bohçasını pierre cardinden hazırladık. hersey cok guzel olcak inşalah yaa he buarada dans müziğimiz de blue breathe easy olcakk :)

kızlar tarihim belli oldu 21 ocak :) salon tutuldu çalgıcı tamam pasta tamam davetiye tamam kuaför fotografçı tamam yavaş yavaş bohçalarıda hazırlıyoz sırada ufak tefek şeyler kaldı onlarıda hergün al al al :) azaltıyom ufak ufak heyecan basmaya başladı

aqualilly canım çok şükür takı sorununu bizde çözdük sözlümün ailesi bana set ve saat takıcaklar benim ailemde sözlüme saat takacak kendi annem babamda bana künye takacaklar bende kesinlikle zor duruma düşmediğim sürece bozdurmayı satmayı düşünmüyorum ailemizden hatıra kalacak :)

kızlar benımde nişanım 8 ocak yani bu pazarr ):):):) cok heyecanlıyım hepimize mutluluklar şimdidennn :)

inşallah herkez mutlu olur benimki oldu.. zevkli şeyler bunlar o anda anlıyorsunuz:)ben 25 aralıkta nişanlandımmmm..

Kızlar bende geldimmmm

Daha önceki konumda isteme söz nişan tanışma nasıl sıralayacağımdan emin olmadığımı yazmıştım. Geçtiğimiz hafta başında bir ayaklandık her şey sıralandı tarihlerimiz belli oldu hatta yerimiz bile tutuldu:)

Benim de bir çoğumuz gibi 28 ocakta nişanımm
Ayın 14ünde de tanışmaya gelecekler öğlenden gelecekler isteme de o gün olacak akşama 28inde de nişan işte

Biz de ufak bir kafe tuttuk 70-80 kişilik evde hem çok zahmetli olacaktı kalabalık olacağı için hem de çok sıkış tepiş olacaktı çünkü uzaktan akrabalar falan gelmek istiyorlar. İkramları da açık büfe tarzı düşünüyoruz nişanda şimdilik menümüzü belirlemeye çalışıyoruz

kızlarr dün bizimkiler bohça getirdiler ayyy cokkkk güzeldi herşey gercektenn allahh kayınvalidemden başlayarak hepsinden razı olsun hersey süperdi kendi kızı olsam bu kadar güzel olmazdı heralde ayyy cok cok cok mutluyum yaa:) canım aşkımla da cok mutluyuzz:):) bohçada suriyenin ceviz reçeli bile vardı bana bi kez yedirmişlerdi cok begenmiştim aklında kalmış annemin getirmiş oylee.. kızlar allah hiç birimizin ağız tadını bozmasın ya:) Darısı bu tadı yaşamamış olanlara inşallahh :)

Artık ocak ayındayız.. Nişanımıza sadece sayılı günler kaldı.. Haydi bakalım :) Her şeyin hayırlısı..

canım hayırlısı olsun benimde nişan 21 ocak sana bikaç sorum olacak bohçan nişandan kaçgün önce geldi kimler getirdi ve siz nezaman götüreceksiniz kim kim gideceksiniz beni bıraz aydınlatırmısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…