• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Ocak Ayında Nişanlanacaklar..

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

KEVOK

Yusuf'um.. Ömer'im..
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2011
1.483
1.040
133
Ocak ayında nişanlanacaklar bende 28 Ocak'ta nasip olursa nişanlanıcam. Ve evde olucak nişanım.. Az bir zaman kaldı.. Benim gibi Ocak ayında nişanlanacaklar varsa burdan beraber hazırlık yapalım.. Önce neyden başlamalı..

benimde ocak ayında olacak büyük ihtimal:) Tatile denk getircez ama tarihim belli değil benim 2 hafta içinde belli olacak aynen benimde evde olacak:)
ben ilk başta elbise seçimden başlıycam galiba çünkü çok kararsızım:) daha temizlik hazırlık ikram yemek offf çok iş var çokkkkkk:)

Son düzenleme:
Ocak ayında nişanlanacaklar bende 28 Ocak'ta nasip olursa nişanlanıcam. Ve evde olucak nişanım.. Az bir zaman kaldı.. Benim gibi Ocak ayında nişanlanacaklar varsa burdan beraber hazırlık yapalım.. Önce neyden başlamalı..

Aynı gün dökücez kurtlarımızı mutluluklar dilerim :)) :32:

Yüksek bir ihtimal çoğumuzun 28 Ocak ta olacak galiba :)

benimde 28 ocakta olacaktı değiştirdik tarihi. nisan mayıs gibi yapacağız. daha dört bes ayımız var :) Allah tamamına erdirsin kızlar

kızlarrr benimde ocak sonu olcak ama tarih daha net değil :) paşa askerden bi gelsin 17 sinde... 11 saatlik yoldan gelcek ailesi mecburen bizde kalcaklar bikaç gün. geldikleri gün isteme düşünüyoruz ertesi günde nişan. bohçalar hazırlancak, yemekler, temizlik, nişan alışverişi.... çok çalışmam lazım çooook :52:

kızlarrr benimde ocak sonu olcak ama tarih daha net değil :) paşa askerden bi gelsin 17 sinde... 11 saatlik yoldan gelcek ailesi mecburen bizde kalcaklar bikaç gün. geldikleri gün isteme düşünüyoruz ertesi günde nişan. bohçalar hazırlancak, yemekler, temizlik, nişan alışverişi.... çok çalışmam lazım çooook :52:

Hayırlı olsun canım. Gerçekten öyle çok çalışmamız lazım :)

galiba benimde 28 ocakta. tam belli değil henüz. istemeyle 2 gün ara olucak. hiçbi hazırlık yok henüz. konuşulmuyor bile. :19:

28 ocak benim de biliyosun :) bohça yapmaya başladık biz de daha eksikleri var hala. nişan kıyafetimi ayarladım geçen haftasonu gittiğimde eve. pastaya ve kurabiyelere de karar verdim siparişi kaldı sadece. evden uzakta olmak çok uyuz bi şey insanın eli kolu bağlanıyor :19:

kızlar nişanınız nerde olucak evdemi salon yada kafe tarzı biyerdemi.... ben belediyenin salonu var orda yapmayı dünüyom hem uygun fiyatı

bizim evde olacak. zaten eğlence gibi bir ortam olmayacak çok fazla. ben kurtlarımı düğünüme saklıyorum :) isteme yüzük takma pasta kesme o kadar olacak bizimki

ayy benimde ocak olacak büyük ihtimalle olmazsa şubat başı sömestır dahilinde az kaldı:52::52:

kızlar nişanda takı olarak erkek tarafı ne takacak ve siz damada ne takacaksınız.... benimkiler sadece set takıcaz dediler uygun olurmu ki

Back