OCAK '^' ayında gene gene hala bekleyen arkadaşlar buyrun :)))))

edsofi ben zaten doğrudan Saraçoğlunun sitesinden araştırdım, forumda farklı uygulamalar var evet. ayrıca soğan doğal östrojen içerir. biliyorsun ki adetin ilk evresinde de sürekli ostrojen salgılanır. yani yumurta gelişip çatlayana dek... sonra lh pik yapar ve yumurta çatlar. bu sefer ostrojen ve progesteron işbirliği başlar. yani yumurtlama döneminde soğanın zararlı olacağını sanmıyorum. ama uyarın için teşekkürler. bakalım hele kürlerimi tamamlayayım. şifa Allahtan

bu ay takvime bakmayacgm buraya da girmeyecegm dedim ama günüm yaklaştıkça yine olumsuzluk doğuyor içime yine hesaplar yapmaya basladim (( 1 hafta kaldı ama beklemek yine işkence. . EDSOFI bu ay ilk defa senn dedgn gibi gün aşırı denedk bakalm nolacak

Peki ben simdi napayim sence bugun 36.gunum hala adet olmadim kac gun beklemeliyim test icin:26: ayrica klomen kullaniyorum bu ay 2.ayim doktor 3 ay kullancaz asilama fln yapcz demisti sence doktora ne zaman gitmeliyim acele de etmiyorum bekliyorum iste sadece her gun temiz oldugumu gorunce meraklaniyorum :18::18: bana bi akil verrrrrrr:26:

Bat nedir arkadaşlar ben terimleri bilmiyorum da

test yap canm idrar testi negatifse kesinhamiledeğilsindir . ondan sonra doktoruna git seni muayene etsin sonra adet söktürücüverecektr mecbur. başka yapcak bişiyok tekrardan artık doktorun ilaca mı yoksa aşılamaya mı yönlendrecek seni . senbilion orayıda canm

Bu ayda olmadii (( 7. Ayda bitti. Iki aydr 28.günde regli oluyorum sasmadi onceleri 30-33 arasi degisirken bilmiyorum iyiyemi isaret .bu ayda sabahlari uyandgmda hissettigm aclk ve bulantidan heveslenmstim ama olmadi. Rabbim önümüzdeki ay Sağlıklı hayrli bi bebek verir insallah o guzel mujdeyi alirz umarm isteyen herkesle beraber..

Edsofi hamile misin ne guzell:)

Ama soru sormamissin canim:) insallah guzel bir haber alirsin ve bizimle paylasirsin. Cunku bizimde umuda ihtiyacimiz var

ne ameliyatı oldun edsofi? geçmiş olsun. bebiş nezaman geldi?

arkadaşlar size birşeyler sormak istiyorum
benim bugün adetin dördüncü günü
dün akşam aniden kasıklarım ağrımaya başladı normalde ilk gün feci ağrılı geçer ve sonrasında deli gibi akar bu sefer de öyle oldu tabi üçüncü gün olması nedeniyle biraz sakinlemişti
dediğim gibi akşam aniden ağrı oldu ve sonrasında abartmıyorum iki avucumu birleştirip içini dolduracak kadar pıhtı aktı parça parça
korktum bir anda
eşimde kadın doğumcudan randevu aldırdı yarın gideceğim
sizce neden olmuştur böyle
bebek istiyorum ve temmuzdan beri korunmuyoruz
henüz olmadı da acaba oldu da böyle adette düşüyor mu offf aklım öyle karıştı ki
ama o olaydan sonra mide bulantısı gibi ama tam olrak mide bulantısı da değil bir boşluk hissettim içimde tuhaf oldum yani
böyle bir olay yaşayan veya duyan var mı?

cnm ben de geçen sene yaşamıştım böyle bir şey bacaklarımdan resmen akmıştı bir de işteydim tuvalete zor yetişmiştim ama dr ada gitmemiştim korktum açıkçası hiçbir fikrim yok maalesef. umarım kötü bir şey değildir soğan kürü filan yaptın mı belki onunla ilgili bir şeydir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…