- 17 Mart 2012
- 1.224
- 95
- 163
şeker,,m bu soğan işinin uzamnı saraçoğlu ondan başka yazanlarada inanma . sen kalkıp 1 hafta sonrasına kullanıon 15 gün içion... yumurtlama zamnanına denk gelnce hamile kalablceğini mi zannediosn . ben uyarıorm ben belkisana vesileyim bilemessin yanlş uyguluosun tatlm ... tabi sen nasıl istersen öle yapabilirsin ama hamile kalmanıengellion hemde adetinin düzene grdiğini zannediosun karar senin .
ben de bir sorun yok sözde, ama ilkinde de sorun yoktu 2 sene hamile kalamamıştım hsg de çektirmiştim bişey çıkmamıştı sonra dr a gitmeyi bıraktım hamile kaldım:) demek ki strestenmiş dedim.
şimdi oğlum deli gibi kardeş istiyor ama yok gene yok. 2 sene oldu hala bekliyoruz bakalım ufaklığı. nazı çıktı abisi gibi gelmedi o da....
pko lular için beslenmeyle ilgili bi uyarı vardı bi sitede görmüştüm ama neydi hatırlayamadım bulursam yazayım cnm...
ben test yaptım bu akşam negatif bi iki damla da geldi adet sıkıntısı da yaşıyorum sanırım gene olmadı gene olmadı.
ben ilkinde 7 gün geçtiğinde test yapmıştım umudum yoktu çok silik çıkmıştı
bide adete de güvenmiyorum zira ablam son çocuğuna 37sinde hamile kalmıştı fark etmemiş çünkü 4 ay boyunca adet görmeye devam etmiş sadece adetinde azalma olmuş dra gitmiş menopoza girdiğini sanmış bir bakmışlar bebek var:))) bi de kiloludur belli de olmamış, üstelik bilmediği için lunaparktaki o gondollara filan binmiş ata bile binmiş:))) şimdi yaramaz bir oğlu var...
nasipse oluyor ben onu anladım
Cnm hayirlisi olsun hakkimizda ya bende pko var ya sence ne zaman test yapsam bu gun 36.gunum hala olmadim sat 28 aralik testimi ne zaman yapsam bilemedim bende.:2:grip olmusum ilac flnda yutmuyorum belki bisiy vardir umidiyle kizim bi yandan esim bi yandan cildiriyor bebek icinbu arada bende binmistim gondolun en tepesine ayakta hatta:) ne gunlerdi meger hamileymisim bilseydim dikkat ederdim ama dunyaya gelecek olan geliyor buyuyor biz bir kere evlat kokusu tattik Rabbim tatmayanlarafa tattirsin cnm ins hepimizin kucaklari dolsun göbişleri büyüsün insallah
büyük ihtimalcanm soğan kürünü yanlşuyguladığından . saraçoğluda dioki yanlş uygularsanızz adet düzensizliğiolur ve o yüzden adam yazılı açıklama yapmıo. çnkü herkes yanlş anlayıp yanlş uyguluo .o yüzden hep tv de anlatıo canm .. yumurtlama zamnında aslaaaa kullanılmamalı dior olmaz şekerim
ben de bir sorun yok sözde, ama ilkinde de sorun yoktu 2 sene hamile kalamamıştım hsg de çektirmiştim bişey çıkmamıştı sonra dr a gitmeyi bıraktım hamile kaldım:) demek ki strestenmiş dedim.
şimdi oğlum deli gibi kardeş istiyor ama yok gene yok. 2 sene oldu hala bekliyoruz bakalım ufaklığı. nazı çıktı abisi gibi gelmedi o da....
pko lular için beslenmeyle ilgili bi uyarı vardı bi sitede görmüştüm ama neydi hatırlayamadım bulursam yazayım cnm...
ben test yaptım bu akşam negatif bi iki damla da geldi adet sıkıntısı da yaşıyorum sanırım gene olmadı gene olmadı.
ben ilkinde 7 gün geçtiğinde test yapmıştım umudum yoktu çok silik çıkmıştı
bide adete de güvenmiyorum zira ablam son çocuğuna 37sinde hamile kalmıştı fark etmemiş çünkü 4 ay boyunca adet görmeye devam etmiş sadece adetinde azalma olmuş dra gitmiş menopoza girdiğini sanmış bir bakmışlar bebek var:))) bi de kiloludur belli de olmamış, üstelik bilmediği için lunaparktaki o gondollara filan binmiş ata bile binmiş:))) şimdi yaramaz bir oğlu var...
nasipse oluyor ben onu anladım
Cnm hayirlisi olsun hakkimizda ya bende pko var ya sence ne zaman test yapsam bu gun 36.gunum hala olmadim sat 28 aralik testimi ne zaman yapsam bilemedim bende.:2:grip olmusum ilac flnda yutmuyorum belki bisiy vardir umidiyle kizim bi yandan esim bi yandan cildiriyor bebek icinbu arada bende binmistim gondolun en tepesine ayakta hatta:) ne gunlerdi meger hamileymisim bilseydim dikkat ederdim ama dunyaya gelecek olan geliyor buyuyor biz bir kere evlat kokusu tattik Rabbim tatmayanlarafa tattirsin cnm ins hepimizin kucaklari dolsun göbişleri büyüsün insallah
cnm bilemiyorum ama günün geçtiyse yap istersen... böyle beklemek daha çok yıpratıyor insanı:)))
bizde de iki taraflı baskı var oğlum da eşim de çok istiyor ama nasip
amin inşallah isteyen herkesin kucağı dolar.
Bat nedir arkadaşlar ben terimleri bilmiyorum da
test yap canm idrar testi negatifse kesinhamiledeğilsindir . ondan sonra doktoruna git seni muayene etsin sonra adet söktürücüverecektr mecbur. başka yapcak bişiyok tekrardan artık doktorun ilaca mı yoksa aşılamaya mı yönlendrecek seni . senbilion orayıda canmPeki ben simdi napayim sence bugun 36.gunum hala adet olmadim kac gun beklemeliyim test icin:26: ayrica klomen kullaniyorum bu ay 2.ayim doktor 3 ay kullancaz asilama fln yapcz demisti sence doktora ne zaman gitmeliyim acele de etmiyorum bekliyorum iste sadece her gun temiz oldugumu gorunce meraklaniyorum :18::18: bana bi akil verrrrrrr:26:
Teşekkür ederim canım:)BAT beklenen adet tarihi , SAT ise son adet tarihi.
bu ay takvime bakmayacgm buraya da girmeyecegm dedim ama günüm yaklaştıkça yine olumsuzluk doğuyor içime yine hesaplar yapmaya basladim(( 1 hafta kaldı ama beklemek yine işkence. . EDSOFI bu ay ilk defa senn dedgn gibi gün aşırı denedk bakalm nolacak
Ama soru sormamissin canim:) insallah guzel bir haber alirsin ve bizimle paylasirsin. Cunku bizimde umuda ihtiyacimiz var
ewet tatlım sonundaaa :) allah hepinize hayrlısını nasip etsin :):):):)Edsofi hamile misin ne guzell:)
canm k.bakma yazını görmedm daha yeni gördm 2 senedr uğraşıorm ameliyat oldum hamile kaldım tatlımEdsofi cnm senin kac ay sürmüştü denemeler? Bu arada hamilelik nasil gidiyo keyfler yerindedir umarım :))
arkadaşlar size birşeyler sormak istiyorum
benim bugün adetin dördüncü günü
dün akşam aniden kasıklarım ağrımaya başladı normalde ilk gün feci ağrılı geçer ve sonrasında deli gibi akar bu sefer de öyle oldu tabi üçüncü gün olması nedeniyle biraz sakinlemişti
dediğim gibi akşam aniden ağrı oldu ve sonrasında abartmıyorum iki avucumu birleştirip içini dolduracak kadar pıhtı aktı parça parça
korktum bir anda
eşimde kadın doğumcudan randevu aldırdı yarın gideceğim
sizce neden olmuştur böyle
bebek istiyorum ve temmuzdan beri korunmuyoruz
henüz olmadı da acaba oldu da böyle adette düşüyor mu offf aklım öyle karıştı ki
ama o olaydan sonra mide bulantısı gibi ama tam olrak mide bulantısı da değil bir boşluk hissettim içimde tuhaf oldum yani
böyle bir olay yaşayan veya duyan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?