OCAK '^' ayında gene gene hala bekleyen arkadaşlar buyrun :)))))

merhaba arkadaşlar. aralık topiğine de yazıyordum. ocağın açılmasına da sevindim. ben 5 yıllık evliyim 4 yaşında bi kızım var. kızıma ilk denemede hamile kaldım.2. için 3 aydır deniyoruz. bir kimyasal gebeliğim oldu 2 ay önce. şimdi bir daha çocuğum olmıcak psikolojisine soktum kendimi niyeyse
normalde döngüm 24 gün ama son ay ilk defa 4 gün gecikti çok da ümitlenmiştim ama 28. gün regl oldum. dolayısıyla batım ya 7 ocak ya da 11 ocak. her ikisine göre de hesaplayıp denedik gün aşırı
keşke liste de yapabilsek. takip etmesi daha zevkli oluyor..

benide yaz baaari her ay adımızı yazdırıyok ama 2.5 yıldır istiyoruz canım3 yıllık evliyim.8 ay istemedik.inşallah bu ay olur hayırlıysa eğer ....

Ben de 1 yil 4 aylik evliyim...4aydir ciddi ciddi istiyoruz hele bu ay ovulasyon hesaplama falan yaptim.. kendimizi anne babaliga hazır hissediyoruz. .Hadi hayirlisi:))))Rabbim aratmasin

aman canm yaaawww allah istemedimi olmuo burda birini okudum adetten sonraki ilşkisnde kakmş şaka gbi yaaa 3 ay daha erken inşallah bizim kadar beklemessin tatlım zamn gttikçe üzülüoruz ama bakalım vardr bi hyrı diyoruz bol şans tatlım sanada :)

benide yaz baaari her ay adımızı yazdırıyok ama 2.5 yıldır istiyoruz canım3 yıllık evliyim.8 ay istemedik.inşallah bu ay olur hayırlıysa eğer ....
bu sefer yazma yok herğün burdan konuşucaz adım adım :):):) format değişti şekerim :)

listeyi beceremedimki :):):) cycas ın kulağı çınlasın oyapardı hep :):):) sende daha yenisin canım :) çalşmaya devam :):)

saol tatlım :) kız hamilemisinacepki :) erkenbatmalar falan amaaannn bilmiorum vallahi çoğu benm psikolojikti.. şimdi heeççç takmıorum bişide hissetmorum :) ne güzel :)adet olcağımıda bili,yorum öle hissediorum artık :):):) kasık ağrısı falan moral psikoloji kasıo oldu o artık :):):)

EDSOFİ canm öbür topik öldü mü Bu yeni sayfa bufer de geride kalanlara uğur getirsin inşallaahh

selam canım.. benim de senin gibi 3.5 yaşında bir kızım varr bizde aylardırrr deniyoruz bi türlü gelmedi bebiş son 2 aydır ovulasyon testi kullandığıma rağmen tutmadıı nedensee stresmi etkliyor ne oluyor içimde bilmiyorumm bende 5 ocak gibi adetimi bekliyorumm bekliorum çünküü bugun test yaptım sonuç negatif kısmet istee ilk hamilelğimde evliliğimin 4. ayında olmuştu sık ilişkiyle şimdi de daha planlı gitmeye çalışıorum amaa olmuyorr maleseff o zamnlar tuttu oldu olmadıı stres yapmıyodukk yaşş ilerledikçe daha tecrubelenip sanki ilk cocugun olacakmışş gibii heyecan yapıosunn böyle yapınca da gecıkıyorr hamişlikk sen de durumlar nasıll sende benim gibi hemen hemen aynı dönemde evlenmişsiz ve cocuk sahibi olmuşuz.. sen nelere dikkat ettin? özel yaptıgın bişey var mı yoksa akışına mı bıraktınn ? birbirimize ışık olalımm ne dersinn

inşallah gerek kalmaz canım vallah o süreçler hem maddi hem manevi insanı yıkıyor :18:
bende nöbet bitmez hatta bu gece nöbetçiyim senide beklerim benimde çok az kaldı geçen gün kandan baktım yoktu bu akşam kafama eserse gene bakarım bilmiyorum yaa belirsizlik çok fena belli olsada ona göre plan yapsam izin alsam aşılama zamanı için bilemedim ki hiç :18:

selaammmmm. tabii karşılıklı paslaşalım :)) benim ilk hamileliğimde olaylar tamamen spontane gelişti:)) yani ne gün takibi, ne pozisyon, ne bişi. hatta hamileliğin sadece ayın belli günlerde olduğunu bile bilmiyordum düşün.(şimdi kadın doğumcu oldum çıktım :)) korunmadığımız ilk ay hamile kaldım. ve hamile kalmanın çok kolay olduğunu düşünüyordum. şimdi 3 aydır olmuyor. aslında 3 ay kısa bir süre belki ama ilki hemen olunca bu da öyle olur sandım. ovulasyon testi kullanmadım hiç. belki bi kaç ay sonra (inş gerek kalmaz :)) benim adetlerim 8 gün sürer. 8. günden 18. güne kadar gün aşırı deniyoruz 3 aydır. bu ay ilk defa belimin altına yastık koyarak denedik. belki de akışına bırakmak lazım ama elimde değil. yumurtlama günlerini de göz göre göre kaçırmam ki napim yani:) ama biliyo musun çok duyuyorum etraftan ilki hemen olup da ikinci için aylarca uğraşanları. herşey de bir hayır vardır diyorum. senin 2 günün kalmış bata ne güzel. benim günler geçmek bilimyo. umarım ikimizde hamileyizdir. dua edelim birbirimize :)

tabi canm bnde nöbetteim uyku yok gözümde :):) kaç senedr bkliodunki aşılama

amann ne ağlıonki tatlm benmde aynıı:) olucak inşallahhh çikolata kisi olan ve tekrarlamaması için soğan kürü kullanmalıymş kesinonu kullan mtlaka tatlm
yok canım ben onu daha önce kullandım zaten öyle ha deyinca yapılacak kadar güzel birşey değil tekrarlamasın diye 3 ay ilaç kullandım olacaksa artık durduramayız

slm canlarim belki aranizda beni bilen vardir ama ben gene anlatayim 3 yildir evliyim ve korunmadim bu surede ama nasip olmadiii iste belki kafama cok takiyorum bilemiyorum ama olmadi iste ne bende ne de esimde sorun yok diyorlar doktorlar ama bana gore bende tutanmiordur bbebisim cunku yumurta felan olusuyo hatta her ay hissederim agrimasindan ama iste gelmiyor nasipp olmuyor rabbmm ne olur yalvariyorum hediyemi ver emanetini ver ben gorevini alayim olene kadar ne olurrr
benim bat 28 ocak yani bugun adetin 6 gunu 2 aydir klomen kullaniyorum bu ay ilk defa cuhacicegi kapsulunude kullaniyorummm ins olur bakalim dua edinn ne olurrr yalvaiyorum dua die

yok canım ben onu daha önce kullandım zaten öyle ha deyinca yapılacak kadar güzel birşey değil tekrarlamasın diye 3 ay ilaç kullandım olacaksa artık durduramayız
hmm ialç kullandn yani ğüzelllll artık hazırsın yani aşılık bişin yok ammaaa nesee tatlm sen bilin :):):):44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…