aman canm yaaawww allah istemedimi olmuo burda birini okudum adetten sonraki ilşkisnde kakmş şaka gbi yaaa1 buçuk senelik evliyim. 3 aydır korunmuyoruz. bat 11 ocak. ovulasyon günümü tespit ettim ve sadece o gün çalıştım. geçen 2 ay 2 günde bir çalışmıştım ama sonuç alamadım. bu ay böyle denedim. çünkü okuduğum bir yazıda yazdığına göre; sık birliktelik olduğunda spermler yumurtalık kanalında birikip yeni gelen spermlerin geçişini engelleyebiliyormuş. yani ovulasyon gününden önce sık sık birliktelik olursa, tam yumurtanın çatladığı günde birliktelik olsa da yeni canlı spermler diğer ölmüş spermlerden dolayı hızlı hareket edemeyip yumurtaya ulaşamayabilirmiş. ben de kendimi bir nevi hasata bırakıp tam o gün denedik. bakalım sonuç ne olacak. ağrım sızım yok sadece acaip iştahım açık 3-4 gündür doymuyorum....
bu sefer yazma yok herğün burdan konuşucaz adım adım :):):) format değişti şekerim :)benide yaz baaari her ay adımızı yazdırıyok ama2.5 yıldır istiyoruz canım3 yıllık evliyim.8 ay istemedik.inşallah bu ay olur hayırlıysa eğer ....
listeyi beceremedimki :):):) cycas ın kulağı çınlasın oyapardı hep :):):) sende daha yenisin canım :) çalşmaya devam :):)merhaba arkadaşlar. aralık topiğine de yazıyordum. ocağın açılmasına da sevindim. ben 5 yıllık evliyim 4 yaşında bi kızım var. kızıma ilk denemede hamile kaldım.2. için 3 aydır deniyoruz. bir kimyasal gebeliğim oldu 2 ay önce. şimdi bir daha çocuğum olmıcak psikolojisine soktum kendimi niyeyse
normalde döngüm 24 gün ama son ay ilk defa 4 gün gecikti çok da ümitlenmiştim ama 28. gün regl oldum. dolayısıyla batım ya 7 ocak ya da 11 ocak. her ikisine göre de hesaplayıp denedik gün aşırı
keşke liste de yapabilsek. takip etmesi daha zevkli oluyor..
saol tatlım :) kız hamilemisinacepki :) erkenbatmalar falan amaaannn bilmiorum vallahi çoğu benm psikolojikti.. şimdi heeççç takmıorum bişide hissetmorum :) ne güzel :)adet olcağımıda bili,yorum öle hissediorum artık :):):) kasık ağrısı falan moral psikoloji kasıo oldu o artık :):):)merhaba edsofıcım yenı topığın hayırlı olsun :)
benımde bat 10-12 arasında beklıyorum yada beklemıyorum dıyeyım. bu ay cıddı cıddı calıstık hemde hergunyumurtlamadan sonra devam eden kasık agrılarım var halada agrıyor bazen cıddı agrı bazende sızım sızım sızlıyor belımde agrıyor bırde sankı göğüslerımde şişlik var .... tabıkı bunlar gebelık belırtısı olabılır gelırsede artık hıc sasırmam alıstım artık...
bılıyorsun ben 4 yıllık evlıyım hıc korunmadık bugune kadar hep ıstedık rabbımden ama nasıp degılmıs kı henuz olmadı inşaALLAH bana bu ay mucızemı gonderır. ha bırde bırde baska topıklerde okuyorum yok kasık agrısı bel agrısı cıddı gebelık belırtısı dıye ama ıste ınsan her ay husrana ugrayınca umıtlenmek de ıstemıyor hayırlısı bakalım bu arada ne bende ne esımde sorun yok bu ay ılk defa klomen kullandım bakalım beklıyorum....
inşallah tatlım hayrlısı napalmbeklicez :)Ben de 1 yil 4 aylik evliyim...4aydir ciddi ciddi istiyoruz hele bu ay ovulasyon hesaplama falan yaptim.. kendimizi anne babaliga hazır hissediyoruz. .Hadi hayirlisi:))))Rabbim aratmasin
merhaba arkadaşlar. aralık topiğine de yazıyordum. ocağın açılmasına da sevindim. ben 5 yıllık evliyim 4 yaşında bi kızım var. kızıma ilk denemede hamile kaldım.2. için 3 aydır deniyoruz. bir kimyasal gebeliğim oldu 2 ay önce. şimdi bir daha çocuğum olmıcak psikolojisine soktum kendimi niyeyse
normalde döngüm 24 gün ama son ay ilk defa 4 gün gecikti çok da ümitlenmiştim ama 28. gün regl oldum. dolayısıyla batım ya 7 ocak ya da 11 ocak. her ikisine göre de hesaplayıp denedik gün aşırı
keşke liste de yapabilsek. takip etmesi daha zevkli oluyor..
inşallah gerek kalmaz canım vallah o süreçler hem maddi hem manevi insanı yıkıyor :18:ayyy inşallah tatlm yaaaa doktora gtcez eşimle adet olucam salı gibi inşallah bunlara gerek kalmaz yaaa para sıkıntımız var zaten ooofff . Eşimde dio belki gerek kalmaz die bakalım rbbm büyük senin nöbetler bittimi
selam canım.. benim de senin gibi 3.5 yaşında bir kızım varr bizde aylardırrr deniyoruz bi türlü gelmedi bebişson 2 aydır ovulasyon testi kullandığıma rağmen tutmadıı nedensee stresmi etkliyor ne oluyor içimde bilmiyorumm bende 5 ocak gibi adetimi bekliyorumm bekliorum çünküü bugun test yaptım sonuç negatif kısmet istee ilk hamilelğimde evliliğimin 4. ayında olmuştu sık ilişkiyle şimdi de daha planlı gitmeye çalışıorum amaa olmuyorr maleseff o zamnlar tuttu oldu olmadıı stres yapmıyodukk yaşş ilerledikçe daha tecrubelenip sanki ilk cocugun olacakmışş gibii heyecan yapıosunn böyle yapınca da gecıkıyorr hamişlikk sen de durumlar nasıll sende benim gibi hemen hemen aynı dönemde evlenmişsiz ve cocuk sahibi olmuşuz.. sen nelere dikkat ettin? özel yaptıgın bişey var mı yoksa akışına mı bıraktınn ? birbirimize ışık olalımm ne dersinn
tabi canm bnde nöbetteim uyku yok gözümde :):) kaç senedr bkliodunki aşılamainşallah gerek kalmaz canım vallah o süreçler hem maddi hem manevi insanı yıkıyor :18:
bende nöbet bitmez hatta bu gece nöbetçiyim senide beklerimbenimde çok az kaldı geçen gün kandan baktım yoktu bu akşam kafama eserse gene bakarım bilmiyorum yaa belirsizlik çok fena belli olsada ona göre plan yapsam izin alsam aşılama zamanı için bilemedim ki hiç :18:
yumurta büyütücü canım:)sakın kendn kullanma heeeeArkadaşlar bu klomen ne işe yarıyor ??
oyyy kuzu daha önce iki kez söylemiştim 1,5 yıl oldu artıktabi canm bnde nöbetteim uyku yok gözümde :):) kaç senedr bkliodunki aşılama
amann ne ağlıonki tatlm benmde aynıı:) olucak inşallahhhoyyy kuzu daha önce iki kez söylemiştim 1,5 yıl oldu artık
yok canım ben onu daha önce kullandım zaten öyle ha deyinca yapılacak kadar güzel birşey değil tekrarlamasın diye 3 ay ilaç kullandım olacaksa artık durduramayızamann ne ağlıonki tatlm benmde aynıı:) olucak inşallahhhçikolata kisi olan ve tekrarlamaması için soğan kürü kullanmalıymş kesinonu kullan mtlaka tatlm
hmm ialç kullandn yani ğüzelllll artık hazırsın yani aşılık bişin yok ammaaa nesee tatlm sen bilin :):):):44:yok canım ben onu daha önce kullandım zaten öyle ha deyinca yapılacak kadar güzel birşey değil tekrarlamasın diye 3 ay ilaç kullandım olacaksa artık durduramayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?