sorma tatlm para kısmını doktorumun yernde yaptrdk 80 tl boğazımızdan kustıkta verdk . Korkuorum kanallarımda ya ameliyttan snra yapşma olduysa oooffff yaza kadar olmazs zaten kesn kanallarda prblm oooff
5 aydir deniyorum.olmadi.bende Üzgünüm cok bugun.yarin bat tarihim ama regl olcam sanırım. Dun test yaptım negatifti umudum yok.
doru sölüosun canm(((((
ahhhh aaahhhhhhhhh arkadaşım
sorma tatlm para kısmını doktorumun yernde yaptrdk 80 tl boğazımızdan kustıkta verdk . Korkuorum kanallarımda ya ameliyttan snra yapşma olduysa oooffff yaza kadar olmazs zaten kesn kanallarda prblm oooff
inşllh bişiler vardr cnm ben olamadım bari siz hmile olun da bişilere sevinebilelim
inşllh bişiler vardr cnm ben olamadım bari siz hmile olun da bişilere sevinebilelim
ama ben o saatte çoktan uyuyordum hatta şimdi bile çoook uykum varhani nirdesiiinnnnnnnn
kızlar bşy sorucam.adet tarihinden önce gebeliği saptamak için beta hcg testini kaç gün önce yaptırmak lazım en erken.nezaman belli oluyor.
eğer geç döllenme yoksa adetten bi kaç gün önce belli olur.
canm benmde gecikmem var hiç bişi hissetmioruz sadece karnım ağrıyo büyük tuvalete çıkıorum sürekli bu kadar. salı günü testyaptım idrar çizginin varlığını gördüm fakat rengi yoktu .kızlaarrr;(( kimse yokmu batım yaklasiyor ama hicbir belirti yok ama hamile gibide hissetmiyorum;((( sizlerle konusmak istedim.. siz nasilsiniz?
heyecandan nasıl uyuyon tatlm ya benm buralarda da yalnız bırakıon . ama buğün biraz mutluyum hastane bulamıodum devlet e bağlı bi,biliosun.....dibimde hastane varmışta semt polikinliği devlete bağlı haberm yok .. 2 testimide yaptrcam hemde öğlen 3 teçıkıo ayyyyy bir mutlu oldum .. hemde kadın doumcuda varmş yumurta takibimide ona yaptırırım dibimde hemen çok mutlu oldumama ben o saatte çoktan uyuyordum hatta şimdi bile çoook uykum var
canm bekleyin azcık benm doktorum hemşiresi dediki adetten 4 ğün sonra kanda yanılmaksızın net çıko dedi . bi arkadaşta burdan okudum dedi adetten 2 ğün öncesinden baktrdım neğatifti ama belirtiler var. adetten 2 gün sonra baktrdm pozitifti dedikızlar bşy sorucam.adet tarihinden önce gebeliği saptamak için beta hcg testini kaç gün önce yaptırmak lazım en erken.nezaman belli oluyor.
doğrusun canm buğün birazdaha iyiyim çok şükür :)ahhh ah.. Birbirimize dua edelim. Elimizdn başka bişey gelmiyoki
öyle düşünme tatlım. ne ameliyatlar geçiriyor insanlar hiiic birşey olmuyor. sen olumlu düşün. olmamasi bizim stresimizden vr Rabbimin bizim sabrimizi sinamasindansen bu kadar ayrıntı düşünme. olucaksa hiç birşey engel olamaz zaten kuzum
canm bekleyin azcık benm doktorum hemşiresi dediki adetten 4 ğün sonra kanda yanılmaksızın net çıko dedi . bi arkadaşta burdan okudum dedi adetten 2 ğün öncesinden baktrdım neğatifti ama belirtiler var. adetten 2 gün sonra baktrdm pozitifti dedi
anladım canm ama geç döllenmeye karşı bence adetin göçsin öle yaptır. benmde 4 ğün geçti ameliyattan sonra hiç şaşmazdı. doktora gttim baktrdm korktum gene kismi var die yok dedi bitane yumurta gözüktü. hamile olsanda ben göremem dedi ilk defa bana 1 senelik doktorum . kan testi istedi .bakalım inşallah bişiler vardr hepimizde allah büyük . allahuekbercanım ben ilk düşüğümde adetten iki gün önce kanda öğrenmiştim.bunu hastaneye farklı bişey için gittiğimde yaptırim dedim yoksa bekliyorum hep ama umudumu yitirdim öyle olunca sizlere bi sorim dedim.çünkü karnım ağrıyor bu aralar adet olcakmışım gibi ve daha beş gün var.İnşallah yanılırım.
yaa bu aralar o kadar çok yoruldum ki canım zaten bünyem zayıf düştü hasta bile oldum yaa ondan sürekli uykum var inşallah yarından sonra bol bol dinleneceğimheyecandan nasıl uyuyon tatlm ya benm buralarda da yalnız bırakıon . ama buğün biraz mutluyum hastane bulamıodum devlet e bağlı bi,biliosun.....dibimde hastane varmışta semt polikinliği devlete bağlı haberm yok .. 2 testimide yaptrcam hemde öğlen 3 teçıkıo ayyyyy bir mutlu oldum .. hemde kadın doumcuda varmş yumurta takibimide ona yaptırırım dibimde hemen çok mutlu oldum
... bu biraz bana iii geldi .. çünkü 2 gündür şu olumsuzluklar çok üzdü benm 1.5 senedirde uğraşıorum çok yoruldum arkadaşım
canm benmde gecikmem var hiç bişi hissetmioruz sadece karnım ağrıyo büyük tuvalete çıkıorum sürekli bu kadar. salı günü testyaptım idrar çizginin varlığını gördüm fakat rengi yoktu .
anladım canm ama geç döllenmeye karşı bence adetin göçsin öle yaptır. benmde 4 ğün geçti ameliyattan sonra hiç şaşmazdı. doktora gttim baktrdm korktum gene kismi var die yok dedi bitane yumurta gözüktü. hamile olsanda ben göremem dedi ilk defa bana 1 senelik doktorum . kan testi istedi .bakalım inşallah bişiler vardr hepimizde allah büyük . allahuekber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?