OCAK '^' ayında gene gene hala bekleyen arkadaşlar buyrun :)))))

anladım canım..bende rahim filmi isteyeceğim bir sonraki gidişimde.. inşallah bu ay olur senınde canım.cok zor böyle beklemek cok

anladım canım..bende rahim filmi isteyeceğim bir sonraki gidişimde.. Inşallah bu ay olur senınde canım.cok zor böyle beklemek cok

inşallah canım rabbim gönlümüze göre versin kucaklarımız doldursun.gelişmeleri buraya yazarsın.benkaçar şimdilik kızlar hayırlı geceler.

anladm canm . Bende 2senelik ewliyim 1.5yıldr istiorum amma yumurtalar belli zamnda yumurtlamuomuşum dengeszmş bu zamanını tutturamazsam hamile kalamazmşm buğün öğrendm . işte bende yumurta takibi yaptrcam 2 ay daha bakalım doktorum cok uzak maddi durumum kısıtlı çok zordaım napıcam bilmiorum hayat çok zor çok ağır bi sınavdan geçioruz allah yüzümüzü güldrsün yardmcmz olsun inşallah

allah yardımcımız olsun gerçekten hem maddi, hem manevi çok zor oluyor.çok yıpranıyor insan. snin yaş kaç arkdşm?

Ay canımm inşallah beklemek durumunda kalmazsın bu ay :)

Benim kaldı 20 - 21 gün :)

canım tam 12 gündür gribim bir türlü geçmedi ikinci kez gittim dün doktora kontrole.gitmişken kanda vereyim dedim adetime 1 hafta var çünkü ama sonuç negatif çıktı ben bu ay baya erken öğrenmiş oldum.

inşallah tatlı bide oğluşun olur :)
saol gulum versınde kız erkek farketmez rabbım dıleyen isteyen herkese versın inş.

bu ara ayın 30 ndan bu yana hergun ovulasyon testı yapıyorum hergun sılık cıkıyor tam cızgıyı bırturlu yakalayamadım 20 ocakda adet olcam ne kaldı surda ya test bozuk ya ben:)

canlarım bizim burdaki sağlık ocağı hamilelik için kan testi yapıomuş ama prolaktin yapmıorumuş sorum şu yarın sabah kan testi verdkten sonra ne zamn sonuç çıkar sormayı unuttum doktora kafam gidik çünkü ... ne zamn çıkar sonuç ?

devlet hastanesinde aynı gün çıkıyor ama sanırım sağlık ocagında bir gün sonra çıkıyor pek emin değilim ama yinede canım :)))

Ya ama 1 hafta öncesinden baktırınca negatif çıkabiliyormuş falan tam dabilmiyorum başıma gelmedi ama yine de inşallah yanlıştır hamilesindir :):)

Ovulasyon testi yaptın mı onu da dene istersen

Ya ama 1 hafta öncesinden baktırınca negatif çıkabiliyormuş falan tam dabilmiyorum başıma gelmedi ama yine de inşallah yanlıştır hamilesindir :):)

Ovulasyon testi yaptın mı onu da dene istersen

evet canım yumurta takibi ardından ovulasyon testi hepsini denedim,eşimde de sorun yokmuş.zaten bir kez hamile kalmıştım ondan sonra ne olduysa olmuyo bi türlü kısmet işte :))))

test.negatif ama gecikme var , ortada adet yok uzerine karnm da agriyo ne sacma iş Allahm sen bize sabir ver nolur

Ben de bi kere hastaneye gidip kan testi yaptirayim.Nolur Allahm

test.negatif ama gecikme var , ortada adet yok uzerine karnm da agriyo ne sacma iş Allahm sen bize sabir ver nolur
aynı durumdaız canm bende yarın sağlık ocağına kan vericem hafta sonu giricek artık anca pazartesi öğrenicem karnım ağrıoama bu ay tuaf hallerdeim yeniyıl bana heç uğurlu gelmedi sabııırrr

aynı durumdaız canm bende yarın sağlık ocağına kan vericem hafta sonu giricek artık anca pazartesi öğrenicem karnım ağrıoama bu ay tuaf hallerdeim yeniyıl bana heç uğurlu gelmedi sabııırrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…