24 ARALIK 2009 UĞURLU PERŞEMBE LİSTEMİZ
*bafo
*mugmug1
*captaninkarisi
?pelly1(katılmak istersen haber ver)
?ceydan(katılmak istersen haber ver)
?bade_34(katılmak istersen haber ver)
?bayconoz(katılmak istersen haber ver)
Listemizdeki tüm kızlara mutlu sonla biten bir perşembe dileriz.
yumurtlama döneminde az bile olsa akıntı oluyor.ama akıntı olması ve yumurtlaman yumurtanın çatladığını göstermiyor.yumurtlasan bile çatlamazsa hamile kalamazsın.benim dr.um eğer öyle her yumurtlama da hamile kalınsaydı dünyanın nüfusu dayanılmaz olurdu demişti.çok garip biir olay bu.hem senin yumurtan yeterince olgunlaşacak hem çatlayacak hem de eşinde yeterince hareketli sperm olacak ki bu iş olsun.
yumurtlama döneminde az bile olsa akıntı oluyor.ama akıntı olması ve yumurtlaman yumurtanın çatladığını göstermiyor.yumurtlasan bile çatlamazsa hamile kalamazsın.benim dr.um eğer öyle her yumurtlama da hamile kalınsaydı dünyanın nüfusu dayanılmaz olurdu demişti.çok garip biir olay bu.hem senin yumurtan yeterince olgunlaşacak hem çatlayacak hem de eşinde yeterince hareketli sperm olacak ki bu iş olsun.
oluyo bende
Yaa hakikaten sebin nasıl ilk geceden hamiş oluyorlar gerçekten bende anlamıyorum
hayır bu kadar uzun süreceğini bilseydim korunmazdım:)
canım nedir bu perşembe olayı benim haberim yok benimde adetime 10 gün var ama günüm gelmezse test yapıcam
Yaa hakikaten sebin nasıl ilk geceden hamiş oluyorlar gerçekten bende anlamıyorum
hayır bu kadar uzun süreceğini bilseydim korunmazdım:)
kızlar bugün çatlatma iğnesinden sonraki 17. 24 saatim bitti.18 . 24 saatin başlangıcında yapışkan pembe akıntı gelmeye başladı.adetim mi geliyor sizce ?normalde kahve akıntı gelir adetten önce hiç ağrım da yok ama belirti de yok
adete 1 hafta kala idrar testinde çıkar mı ki acaba.ay kızlar moralim bozuldu ya galiba ben bu ay yumoş yapmadım
işte şanslarına tüm şartlar uygun oluyor.ağustosta kuzenim evlendi karısı hamileymiş.
Parla84; canım tarihini versene
ekleyeyim listeye
ya belki dikkatini çekmemiştir.mesela biz bebek düşünmeden önce ben hiç bilmiyordum akıntıların anlamını.kadınlarda olan normal bir şey sanıyordum meğer bir anlamı varmış.bebeğe karar verdiğimiz ay dikkat ettim.gayet de güzel akıntım oldu ama sonuç negatif.takma kafanı.stres yaparsan zaten olmaz.okiş?:1hug:
genelde planlı gebeliklerde karşılaşılan bir durum bu.Burda bulunanların %90'ı bebek yapmaya karar verdiğinde bu gerçekle karşı karşıya geliyor malesefne şans hakikaten ya blilseydim hiç korunmazdım pat diye olcak sandım