Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

benim tarih 30 u ya belki son ugurlu perşembe 31 aralıkta veririm müjdeyi ama bu perş.de yapıcam kaydirigubbakcemile5

ya bide ilk geceden zart diye hamile kalmıyolarmı

of canım ya ne zor iş bu bu ay hiç akıntım olmadı adetime 10 gün var yılbaşında belli olur herşey ama pek umudum kalmadı.

canım bu perşembe gününü bekleyen herkes idrar testi yapıcak evinde bugün yapıcaktım ama uğurlu olsun diye perşembe yapıcam

Yaa hakikaten sebin nasıl ilk geceden hamiş oluyorlar gerçekten bende anlamıyorum
hayır bu kadar uzun süreceğini bilseydim korunmazdım:)

canım nedir bu perşembe olayı benim haberim yok benimde adetime 10 gün var ama günüm gelmezse test yapıcam

biz perşembe gününü uğurlu gün seçtik.ve her hafta perşembe günü, günü çok yakın olanlar yada günü geçmiş olanlar test yapıyor ve sonuçlarını söylüyor.toplu test günü ialn ettik perşembeyi.uğur getiren arkadaşlarımız var yani

kızlar bugün çatlatma iğnesinden sonraki 17. 24 saatim bitti.18 . 24 saatin başlangıcında yapışkan pembe akıntı gelmeye başladı.adetim mi geliyor sizce ?normalde kahve akıntı gelir adetten önce hiç ağrım da yok ama belirti de yok

adete 1 hafta kala idrar testinde çıkar mı ki acaba.ay kızlar moralim bozuldu ya galiba ben bu ay yumoş yapmadım

canım çatlatma iğnesi konusunda bilgim yok ama inş. yerleşme lekesidir.:Saruboceq:

adete 1 hafta kala idrar testinde çıkar mı ki acaba.ay kızlar moralim bozuldu ya galiba ben bu ay yumoş yapmadım

ya belki dikkatini çekmemiştir.mesela biz bebek düşünmeden önce ben hiç bilmiyordum akıntıların anlamını.kadınlarda olan normal bir şey sanıyordum meğer bir anlamı varmış.bebeğe karar verdiğimiz ay dikkat ettim.gayet de güzel akıntım oldu ama sonuç negatif.takma kafanı.stres yaparsan zaten olmaz.okiş?:1hug:

haklısın canım stres hakikaten etkiliyo.geçen ay çörekotu bal yemiştim yumoşlarım gayet iyiydi ama olmadı.kısmet tatlım ya listeye adımı yazdırdım uğurlu gelir inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…