Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

:ecrin_bebek:
bugün çok hızlı geçti benim için.az önce gelebildim ben de.sende ne var ne yok?

canım benim vakit geçmiyo bir türlü dışarısı çok soğuk ben bu sene çalışmıyorum evdeyim bi de kilo aldım veremiyorum bi türlü bu arada hala bebiş yok

herkes gitti mi yaa.kızlar bişey sorucam ya her ay yumoş dönemlerinde akıntınız oluyomu yada olmaması yumoş olmadığınımı gösteriyo bilgisi olan varsaaa çok merak ediyorum

herkes gitti mi yaa.kızlar bişey sorucam ya her ay yumoş dönemlerinde akıntınız oluyomu yada olmaması yumoş olmadığınımı gösteriyo bilgisi olan varsaaa çok merak ediyorum

yumurtlama döneminde az bile olsa akıntı oluyor.ama akıntı olması ve yumurtlaman yumurtanın çatladığını göstermiyor.yumurtlasan bile çatlamazsa hamile kalamazsın.benim dr.um eğer öyle her yumurtlama da hamile kalınsaydı dünyanın nüfusu dayanılmaz olurdu demişti.çok garip biir olay bu.hem senin yumurtan yeterince olgunlaşacak hem çatlayacak hem de eşinde yeterince hareketli sperm olacak ki bu iş olsun.

24 ARALIK 2009 UĞURLU PERŞEMBE LıSTEMıZ
*bafo
*mugmug1
*captaninkarisi
?pelly1(katılmak istersen haber ver)
?ceydan(katılmak istersen haber ver)
?bade_34(katılmak istersen haber ver)
?bayconoz(katılmak istersen haber ver)

Listemizdeki tüm kızlara mutlu sonla biten bir perşembe dileriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…