Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

prayforu nasılsınız canımcımm
mercimeğimiz nasıllaarrr
gerçi artık mercimeklikten mandalina ya yükselmiştirr :emir_bebek::ecrin_bebek:

ayyy darıısıda bize inşlhh tez zamandaa :eek:

birsey sorucam kizlar aranizda kiz egriligi duyan oldumu... benim annem evlendikten sonra 1 sene cocugu olmamis..doktorlara gitmis hic bir sorunun yok demisler sonra annemi ebeye goturmusler ve ebe kiz egriligin var demis annemin karin bolgesini eliyle oksamis ufelemis annem o ay hamile kalmis...bu kiz egriligi anneannemdede varmis ve ebelere gidiyorlarmis...acaba bendede olurmu :KK43:

birsey sorucam kizlar aranizda kiz egriligi duyan oldumu... benim annem evlendikten sonra 1 sene cocugu olmamis..doktorlara gitmis hic bir sorunun yok demisler sonra annemi ebeye goturmusler ve ebe kiz egriligin var demis annemin karin bolgesini eliyle oksamis ufelemis annem o ay hamile kalmis...bu kiz egriligi anneannemdede varmis ve ebelere gidiyorlarmis...acaba bendede olurmu :KK43:

valla ben duymadım. ama ebe cozum olmus dıyorsun.oyleyse etrafta ebe arastırmak lazım.
annen tek canlı ornek olabılır.aıleye danısmak daha mantıklı

öncelikle hoşgeldim valla hayatım internettende araştırdım senin için ama yok öyle bişi
acaba şu olabilir mi bel çektirme olayı bizim orda nerdeyse 1 sene evli olan ve çocugu olmayan herkes yaptırır göbegini ovarlar sonra bel çekme gibi falan oluyomuş galiba benim kuzenimde 2 buçuk sene sonra öyle hamile kaldı
gerçi ben inanmıyorum buna aksine ilerde fıtık yapma ihtimali de varmış ama umut işte

Günaydın kızlarrrr.... Hepimiz için hayırlı bir hafta olmasını dileyerek başlıyorum güne...
Nasıl geçti haftasonunuz kızlar? dün gece girip geçmişi okudum biraz... Zeynepcim (kvrck) hamile olabilir misin acep??? damarlar mamarlar falan okudum geçmişte....
Benim dün progestan bitti... şimdi regl olmayı bekliyorum kızlar...
Ayrıca dün akşam rüyamda reglimin bi türlü gelmediğini görüyorum ve doktora gidiyorum doktor muayene ediyor falan sen hamilesin canım test yapmadın mı diyor.. sonra birden kendimi evde buluyorum ve test yaparken görüyorum... çift çizgi çıkıyor... acayip şaşırıyorum... sonra doktora diyorumki geçen baktığınızda nasıl görmediniz falan diye kızıyorum...

X