bafo nezaman geldin gittin ....
kimse yok
mugmug un yazdıgı angelsounds a bakıyodum. çok güzel bişiymiş. eşimi ikna edersem almayı düşünüyorum.
kvrck ; ervam ve senden iyi haberler mi alıcaz _? bekliyoruz heyecanla..
kızlar ben geldim bu ne damarı çok merak ettim beni aydınlatırmısınız bendede ilk defa bu ay göbeğimin altında mor damarlar oluşmuş şok geçirdim hemen bağdem yağ nemlendirici felan sürdüm nedir o damarlar anlamadım
bende hiç olmadı ama hamilelik belirtileri arasında meme ve göbek altında damar belirginleşmesi de var duydugum
prayforu cok guzel bırsey degılmı?
bende hamıle kalınca kendıme hedıye alıcam
gıttı gıdıyor da var
belkı ıkıncı el bıle dusunebılırsın.
hamılelık oncesı cıkıyormus dıye duymustum
bende arada damar arayısına gırıyorum vucudumda
ama henuz yok bırsey
prayforu cok guzel bırsey degılmı?
bende hamıle kalınca kendıme hedıye alıcam
gıttı gıdıyor da var
belkı ıkıncı el bıle dusunebılırsın.
ay işl çünkü buay göğüslerimdeki damarlarda yeşil göbüşümde mor işl hamiş kalmışımdır belirtileri var ama adetmi gebelikmi anlamadım günümü bekliyorum
herkeste farklı belirtiler oluyor canım. bende hala hiç damar yok... :)
ultrson bile düşünmüyo değilim :)
hatta bugun eşime dedimki :
hep ultrsonda dr a gidince görüyorum ya bebişi sanki oraya bırakmısımda gidip ziyaret edip görecekmişim gibi geliyor.. sesini duymak çok güzel bi fikir.. sonradan da faydası . varmış. dogunca dinlediği zaman iyi geliyormus.. sağol paylastıgın için...
kızlar bu dediğiniz şeyin zararı yokmu acaba hani kimileri fazla ultrasonun zararlı olduğunu söylüyolarya bu da böyle bişiy değilmi ben kızıma hamileliğimde şu eski tansiyon aletleri varya kulağ takılıp adı steteskopmuydu ne onunla dinliyodum kalbi hareketleri rahat duyuluyodu
olmasın canım tahminime göre bunlar kalıcı oluyomuş
bide şey sorcam bu çatlaklar için nasıl bi önlem alıyonuz kızımda bağdem yağ kullandım ama şimdi büssürü kremler çıkmış siz ne tercih etçeniz
yaa oylemı
olmasın o zaman dogru
clarıta senın beklenmeyen gunun ne zaman?
bir araştırayım bakayım.. ama bunun farkı kayıt yapıyor... genede zararı varsa eksik kalsın demi amalmaz:
yaw bende de var o damardan sımdı farkettımCADIARZU