- 2 Ağustos 2009
- 1.527
- 46
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gyshnky kullanıcısından alıntı
güzel uğraş valla...bende hep niyet ediyorum ama bi türlü başlayamadım
varya süpermiş tavsiye ederim inanırmısın şu kasıklarımdaki sancı bugün hiç olmadı meger hep kendimi dinliyomuşum tek problem buymuş süper vakit geçti annemleri düşünüp bile üzülmedim nasıl geçti anlamadım acayip rahatlamış hissediyorum kendimi
benide ekleyin 1 ocak adet günüm
ben şiş değilde tığ işini daha çok seviyorum.ama bakalım belki bende başlarım bişeylere
günaydın kızlar ya bişi sorcam ben size bu gögüslerde damarlar belli olmaya başlıyomuş ya bu dogrumu ve adet tarihinden itibaren ne kadar sonra oluyo bu
[ı]cnm valla bılmıyorum ama bende de var damarlarım cok belı oluo ama gecen adetten oncede vardı hıc gecmedı hala aynı cnm[/ı]
ya ben sürekli takip ediyorum bunu aslında duydugumdan beri bende hiç belli degildi hatta yoktu ama bugün biraz damarlanma olmuş mor gibi şaşırdım da acaba normal mi degil mi diye sorayım demiştim
ya ben sürekli takip ediyorum bunu aslında duydugumdan beri bende hiç belli degildi hatta yoktu ama bugün biraz damarlanma olmuş mor gibi şaşırdım da acaba normal mi degil mi diye sorayım demiştim
canım adet günüm 3 aralıktı ve sadece 2 gün oldu ovulasyon günümde 13 aralık öyle tahmin ediyorum beklenen adet tarihimde 27 aralıkANLADIM CNM BENIMOZAMAN BEN SUSUYORUM CUNKI BILGIM YOK kaydirigubbakcemile2 SENIN KACINCI GUNUN HAYATIM
mrb bende olmustu. o gunlerde anlam verememiştim zaten byaz tenliyim cok belli oluyor damarlarım o zaman iyice belli oldu boynuma kadar . sonradan öğrendim bebiş olduğunu ama bence kendinizi cok dinlemeyin. iki ay bekledim her seyi ona yordum olmadı. 3. ay yok değilim adet olucam diye beklerken hamile kalmıstım o kadr ki 9 gün gectikten sonra yaptığım testte sok oldum.dediğim gibi o ay hiç beklemiyodum. öncekilerde hemen test yapmama ragmen o ay hiç umursamadım.
canım adet günüm 3 aralıktı ve sadece 2 gün oldu ovulasyon günümde 13 aralık öyle tahmin ediyorum beklenen adet tarihimde 27 aralık
hadı yayırlısı az kaldı cnm benım gusel haber alıcaz senden inşallah
bafo nezaman geldin gittin ....
kimse yok
mugmug un yazdıgı angelsounds a bakıyodum. çok güzel bişiymiş. eşimi ikna edersem almayı düşünüyorum.
kvrck ; ervam ve senden iyi haberler mi alıcaz _? bekliyoruz heyecanla..