Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

Alıntı:
gyshnky kullanıcısından alıntı
güzel uğraş valla...bende hep niyet ediyorum ama bi türlü başlayamadım

varya süpermiş tavsiye ederim inanırmısın şu kasıklarımdaki sancı bugün hiç olmadı meger hep kendimi dinliyomuşum tek problem buymuş süper vakit geçti annemleri düşünüp bile üzülmedim nasıl geçti anlamadım acayip rahatlamış hissediyorum kendimi

varya süpermiş tavsiye ederim inanırmısın şu kasıklarımdaki sancı bugün hiç olmadı meger hep kendimi dinliyomuşum tek problem buymuş süper vakit geçti annemleri düşünüp bile üzülmedim nasıl geçti anlamadım acayip rahatlamış hissediyorum kendimi

ben şiş değilde tığ işini daha çok seviyorum.ama bakalım belki bende başlarım bişeylere

günaydın kızlar ya bişi sorcam ben size bu gögüslerde damarlar belli olmaya başlıyomuş ya bu dogrumu ve adet tarihinden itibaren ne kadar sonra oluyo bu

günaydın kızlar ya bişi sorcam ben size bu gögüslerde damarlar belli olmaya başlıyomuş ya bu dogrumu ve adet tarihinden itibaren ne kadar sonra oluyo bu

[ı]cnm valla bılmıyorum ama bende de var damarlarım cok belı oluo ama gecen adetten oncede vardı hıc gecmedı hala aynı cnm[/ı]

[ı]cnm valla bılmıyorum ama bende de var damarlarım cok belı oluo ama gecen adetten oncede vardı hıc gecmedı hala aynı cnm[/ı]

ya ben sürekli takip ediyorum bunu aslında duydugumdan beri bende hiç belli degildi hatta yoktu ama bugün biraz damarlanma olmuş mor gibi şaşırdım da acaba normal mi degil mi diye sorayım demiştim

günaydın kızlarrrrrrr
rabbim gönlümüzdeki murada tez zaamnda versin inşlhhhhhhhhhhhhhhhh opuyorumnanaktan

ya ben sürekli takip ediyorum bunu aslında duydugumdan beri bende hiç belli degildi hatta yoktu ama bugün biraz damarlanma olmuş mor gibi şaşırdım da acaba normal mi degil mi diye sorayım demiştim

ANLADIM CNM BENIMOZAMAN BEN SUSUYORUM CUNKI BILGIM YOK kaydirigubbakcemile2 SENIN KACINCI GUNUN HAYATIM

mrb bende olmustu. o gunlerde anlam verememiştim zaten byaz tenliyim cok belli oluyor damarlarım o zaman iyice belli oldu boynuma kadar . sonradan öğrendim bebiş olduğunu ama bence kendinizi cok dinlemeyin. iki ay bekledim her seyi ona yordum olmadı. 3. ay yok değilim adet olucam diye beklerken hamile kalmıstım o kadr ki 9 gün gectikten sonra yaptığım testte sok oldum.dediğim gibi o ay hiç beklemiyodum. öncekilerde hemen test yapmama ragmen o ay hiç umursamadım.

kıslar eger benbugunde adet olmassam yarın adet gunumde yapabılırım persembeye kadar bekleyemem heral yaaaaa cunkuuum benım duduk sorunum var progestan falan ıcerımmmm

ANLADIM CNM BENIMOZAMAN BEN SUSUYORUM CUNKI BILGIM YOK kaydirigubbakcemile2 SENIN KACINCI GUNUN HAYATIM
canım adet günüm 3 aralıktı ve sadece 2 gün oldu ovulasyon günümde 13 aralık öyle tahmin ediyorum beklenen adet tarihimde 27 aralık

mrb bende olmustu. o gunlerde anlam verememiştim zaten byaz tenliyim cok belli oluyor damarlarım o zaman iyice belli oldu boynuma kadar . sonradan öğrendim bebiş olduğunu ama bence kendinizi cok dinlemeyin. iki ay bekledim her seyi ona yordum olmadı. 3. ay yok değilim adet olucam diye beklerken hamile kalmıstım o kadr ki 9 gün gectikten sonra yaptığım testte sok oldum.dediğim gibi o ay hiç beklemiyodum. öncekilerde hemen test yapmama ragmen o ay hiç umursamadım.

anladım canım sagol bende beyaz tenliyim ama hiç damar farketmemiştim benimki öyle boyna dogru degil gögsümün üzerinde ve altında kahverengi yere yakın yerlerde var

bafo nezaman geldin gittin ....
kimse yok :KK43:

mugmug un yazdıgı angelsounds a bakıyodum. çok güzel bişiymiş. eşimi ikna edersem almayı düşünüyorum.

kvrck ; ervam ve senden iyi haberler mi alıcaz _? bekliyoruz heyecanla..

kızlar bir yazı gördüm tüylerim diken diken
paylaşmak istedim

OKUYUN VE GÖRÜN ALLAH NELERE KADİR... ALINTIDIR.

Tanıyanlar bilir, uzun süredir yumurtalıklarımda her ay oluşan kistlerimle uğraşıyordum. Adet söktürücü almadan adet göremiyordum. Kistlerin geçmesi için doktorlar bir de doğum kontrol hapı veriyorlardı. İlacı kullandığım süre içinde kist geçiyor, kullanmayı bırakınca kistler her defasında daha da büyüyerek geri geliyordu.

Bu arada son bikaç aydır gerçekten gebeliği çok istediğimi farkettim.

En sonunda bu ay yine çoook uzun bi süre adet göremeyince 23 Haziran’da hamileyim galiba diye umutlanarak sağlık ocağında kan tahlili yaptırdım…Sonuç negatif çıktı, o zaman anladım ki yine kistler geldi..

İki gün sonra 25 Haziran’da hastanede beni muayene eden doktor bu sefer kistlerimin 3cm olduğunu, daha da büyürse ameliyat olmam gerekeceğini söyledi. Yine bir adet söktürücü yazdı. İlacın 10 gün süreceğini, bittikten sonra da adet göreceğimi söyleyerek beni eve yolladı.

Bu olay benim için dönüm noktası oldu.Bu sefer canıma tak etti. Kendimi o kadar aciz hissettim ki o çaresizlikle Allah’a sığındım. Dua kitabını karıştırırken Salat-ı Tefriciye duasını gördüm. 4444 tane okuyanın Allah gönlünün muadını verir yazıyordu. Kandil gecesi başladım. Bir hafta boyunca bütün işlerimi bi kenara bıraktım ve bütün kalbimle gece gündüz saatlerce bu duayı okudum.

4 Temmuz’da adet söktürücü ilacım bitti ama ne gelen var ne giden…İyiden iyiye gerildim. Bi gece ağlaya ağlaya saatlerce dua ettim “Allahım sen duaları karşılıksız bırakmazsın. Nolur dualarımı kabul et.”diye….

6 Temmuz’da 4444 tane Salat-ı Tefriciyem bitti. Üzerine de Hacet namazı kılarak dua ettim. Gece de uyanıp yine dua ettim…Bu arada bu süre zarfında tanıdığım, gördüğüm herkese nasılsın deseler bana dua edin dedim.Arkamda bi dua ordusu topladım.

Ve 7 Temmuz..
“Adet söktürücü bitti, ben daha niye adet göremedim? Yoksa kist büyüdü de ameliyat mı olmam gerekecek? gibi kafamdaki sorularla bu kez annem yanımda, yine doktora gittim. Doktor muayene etti… Bi daha etti… Bi daha etti… Şaşırdı kaldı..”Gebelik testi yaptırmış mıydın?” dedi…”Evet, negatifti.”dedim. “Ama hamilesin!!!!”dedi… Annemle ikimiz şaşkın birbirimize bakakaldık. “Nasıl yani???Ya kistler?” dedim. “Kistler yok olmuş!!!”dedi doktor. 10 gün içinde nasıl kistler gitti, bebek geldi anlamaya çalışırken annem “Allah herşeye kadir.Dualarını duydu.” dedi.

Eve gelene kadar yolda gördüğüm fakirlere sadaka dağıttım. Gelince de iki rekat şükür namazı kıldım. O kistlerin nasıl gidip , yerine bebeğimin nasıl geldiğini doktor da izah edemedi ama anladım ki Allah dilerse olmaz diye bir şey yok…

Çocuğum olmuyor diye üzülen arkadaşlar; duaların gücüne inanın, umudunuzu yitirmeyin. Allah’a sığının.Allah’a dua edin. Onun kudreti bütün mucizeleri gerçeklerştirmeye yeter…

bafo nezaman geldin gittin ....
kimse yok :KK43:

mugmug un yazdıgı angelsounds a bakıyodum. çok güzel bişiymiş. eşimi ikna edersem almayı düşünüyorum.

kvrck ; ervam ve senden iyi haberler mi alıcaz _? bekliyoruz heyecanla..

geldim cnmmm cm:teytey:

topik ismi mi değişti kaydirigubbakcemile2

X