Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

kızlar angelsounds dıye bır alet varmıs..Doğacak bebeğin 10. haftasından sonra hıçkırıklarını, tekmelemelerini her türlü darbesini, hatta kalp atışlarını kendın evde dınleyebılıyormussun...hamıslerın bılgısı olsun :ecrin_bebek:
kayıt bıle yapılıyormusss..

ya kızlar bulmakta zorlandım ayselim yine uğraşıyorsun süpersin seni görünce mutlu oluyorum.allah da seni mutlu etsin.kızlar buay hamiş olmak istiyorum işimi buna göre ayarladım izne çıktım 23 de belli olacak.bazen sanki adet olacakmış gibi bazende hamileymişim gibi hissediyorum...bizim apartmanda herkez hamile ya banada bulaşsın....

ne yani bir tek ben varım diye mi gidiyosun :çok üzgünüm: ben kesmedim mi kız seni?yetmedim mi heee.şaka yaptım size iyi eğlenceler

hahaa yok kız yanı bıtek sana gorusuruz dedıgım ıcın bı tek sen vr
arsın dedim sositososito

Fotokopi çekmeye gidiyorum gelicem.(Cumaya gidiyorum gelicem gibi oldu bu:roflol:)

delikafaduldendelikafadulden

bizdede tam tersi benim kociş hiç üşümüyo ben donuyorum yatarken patik giyorum ayağıma hiç çıkartmıyorum çalışma yaparken bile eşim gülüyo bana

valla bende patıkle yatıom ama calısırken cıkartmak kaydıyla :eek:

kıııızzzzz geçmişi mi okuyosun sesin çıkmıyo.her akşam burdasınız ben girmiyom ben geldim kimse cevap vermiyo iyi mi?az önce geldim eve.tabi eşim 3 kere aradı gelmiyomusun diye.8 buçuğa kadar gelmezsen ben de çıkarım dedi.ben de çııııık ama bilgisayarı evde bırak gelince işim var dedim.geldim tabi yememiş çıkmak oturmuş beklemiiş.nerdeydin dedi.gezdim dedim.çok erken geldin dedi.başladı konuşmaya ben arkadaşlarımla bulusunca saddece 1 saat izin veriyosun ama kendi arkadaşlarına gelince saatlerce görüşmek istiyosun falan filan.derdi oraya çıktı yani.ben bundan 1 ay önce arkadaşları ile kağıt oynamaya gitmek istedi.sadece 1 saatliğine izin verdim.onun rövanşını almak istedi bu akşam ama kendi zararlı çıkacak haberi yok

herkes bu akşam çalışıyor mu uleeeyyyyyn.ben bu akşam grevdeyim:roflol::enbuyukkk: vermicem:roflol:
bu arada geçtiğimiz yaz kuzenim evlenmişti eşi hamileymiş

canım ya azıcık vakit geçireyim diye bugün komşumla ip almaya gittik örgü örmeyi ögreneyim dedim oyalanırım önce bi düz bi ters atkı yapalım dedik ip o kadar şeker oldu ki yumuşacık dedi ki bunu bebişe şapkayla atkı yapalım ilerde olursa takarsın o kadar kötü oldum ki anlatamam mafoldumben

canım ya azıcık vakit geçireyim diye bugün komşumla ip almaya gittik örgü örmeyi ögreneyim dedim oyalanırım önce bi düz bi ters atkı yapalım dedik ip o kadar şeker oldu ki yumuşacık dedi ki bunu bebişe şapkayla atkı yapalım ilerde olursa takarsın o kadar kötü oldum ki anlatamam mafoldumben

güzel uğraş valla...bende hep niyet ediyorum ama bi türlü başlayamadım

güzel uğraş valla...bende hep niyet ediyorum ama bi türlü başlayamadım

varya süpermiş tavsiye ederim inanırmısın şu kasıklarımdaki sancı bugün hiç olmadı meger hep kendimi dinliyomuşum tek problem buymuş süper vakit geçti annemleri düşünüp bile üzülmedim nasıl geçti anlamadım acayip rahatlamış hissediyorum kendimi

X