Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

ayselim inşallah herkese uğur getirir ama dediğim gibi bizim listeci başımız bumuyani idi o mutlaka uğrar buraya o zaman görüşüp karar verirsiniz liste düzenlemeye

bence şöyle yapalım.aysellim benim için önemli değil dediğine göre sudenaza soralım belki onun için önemlidir ve listeyi o yapmak ister o zaman o yapar.yok öenmli değil derse aysellim listemizi yapar.ohoooo ben de bir aralar uğurlu perşembe listesi yapıyordum ama unutuldu gitti.

evet bencede . kim ben ilgilenmek istiyorum diyorsa o olsun.. bizim için 1. öncelik biradara olmak opuyorumnanaktan

sebincim
esramız hamile evet
şükür sorunsuz bi hamilelik yaşıyo fazla bulantısı falanda yok
bizim hamişimiz baya bi çoktu kıslar
biz o topiğe muhabbet için giriyoduk ve sizde tanıyınca çok seviceksiniz o kadar iyi ve muhteşem inşanlar ki anlatamam

Ayselcİm lİteyİ gÜncellesekmİ bİde ne dersİn adet tarİhlerİ Çok gerİde kalmıŞ hİÇ gİrmeyenler var

canım bazı arkadaşlar isim yazıdırıp tekrar girmiyorlar bende silmek istemiyorum.
Uzun aradan sonra gelip listeden yokuz diye üzülüyorlar
bazı arkadaşlarda topik ilk açıldığında sürekli girip daha sonra gireemmeye başladılar sanırım
kısacası silmek zor geliyor:KK43:((

sebin senin liste de kaynadı gitti
sen yoğunluktan giremeyince kimse devir almadı
bu hafta tekrar başla istersen enr dersin:KK66:

sebinim senin perşembenin ratingi düştü valla.. belki yeni arkadaslarla sayı artınca yeni bi gün belirleriz :)
ben uguruna inanmıştım halbuki.. perşembenin ilk hamişi olarak...

sebinim senin perşembenin ratingi düştü valla.. belki yeni arkadaslarla sayı artınca yeni bi gün belirleriz :)
ben uguruna inanmıştım halbuki.. perşembenin ilk hamişi olarak...

bende inanıyorum.inş. bakarsın bende bir gün perşembe hamilesi olurum kaydirigubbakcemile5

aysellim+, EKAKAL, eso11, prayforU, sebin
Kalabalık bır aıle olduk desenıze...boylece daha cok hamıs cıkıp daha cok mutluluk yasarız degılmı?
superrr
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

kızlaaar bugün çok takıldı buraya işler yavaşladı acısı çıkar valla :çok üzgünüm: sizsiz duramıyom ki napıyım

aysellim+, ekakal, eso11, prayforu, sebin
kalabalık bır aıle olduk desenıze...boylece daha cok hamıs cıkıp daha cok mutluluk yasarız degılmı?
Superrr

evet canım benim
inş. Bol bol hamişli günler bizi bekliyordur inş.

Kalabalık bır aıle olduk desenıze...boylece daha cok hamıs cıkıp daha cok mutluluk yasarız degılmı?
superrr

eveeet yuppi.daha çok dua,daha çok heyecan daha çok mululuk daha çok daha çok..............

superrr

inşallah teker teker topiğimizdeki herkes için halaylar çekeriz hergün hergün :teytey: :teytey:

X