Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

Rica ederiz canım...
evet tek başlık altında devam edilecek...
liste olayını diğer topicte olan arkadaşlarınızdan yardım alarak
güncelleyebilirsiniz...bizim yapacağımız herhangi birşey olursa lütfen ulaşın bize...

songül hanım biz diğer topicin kurucusu arkadaşla bağlantı kurar ondan liste alırız birleştiririz ama ilk sayfaya nasıl koyacağız ?? öteki türlü listeyi takip zor olur.
İlk sayfanın başına Aysellim adına bir yazı yapamiyor muyuz? o edit yaparak güncellesin listeyi

canlarım ben cıkim şimdi güzeller haberler verin nolur =)) öpüyorum sizi hoşçakalın

sebin haklısın canım ama sudenazın topiği 2007 den bu yana vardı baya eskiydi onun için üzüldüm sadece bi topik varken diğeri açılıncada üzülmüştük biz şimdide birleşti neyse yapıcak bişi yok

ayselim diğer topikte buraya geçmedi zaten bu ismin sahibi diğer topik ti sen aynısını açınca yöneticiler birleştirmek zorunda kaldı o kadar

arkadaşım buyrun listeyi siz düzenleyin
ben ozaman topiği açarken ki duygularımı arkadaşlarıma söyledim
hatta sebinle konuştuk aynı konuyu
benim için sorun değil
sen düzenleyebilirsin
biz hiç birbirimize kırıcı olmadık
senin de kırıcı konuşmana gerek yok
bizim amacımız paylaşmak

ayselim diğer topikte buraya geçmedi zaten bu ismin sahibi diğer topik ti sen aynısını açınca yöneticiler birleştirmek zorunda kaldı o kadar

Tatlım az önce yazdıklarımı okudun mu bilmiyorum ama tekrar ediyorum.Bir şey fark eder mi?aynı amaçla, aynı duygularla burada değilmiyiz?şimdi daha kalabalık olduk o kadar.daha çok kişi için sevinip daha çok kişiye moral vericez.evet isim benzerliği vardı tıpatıp aynı değildi.ben sudenazın tpiğini de biliyorum.onunkinin adı eylül ekim iken aysellim kasım diye topik açtı.Bu olaya neden bu kadar kızdın ve takıldın anlamadım.Diyorum ya farzedelim yeni arkadaşlar katıldı.Olmaz mı?a.s.

Songül hanım;
burada bir sorun var diğer arkadaşlar bizleri istemiyor anladığım kadarıyla
ya da sadece beni istemiyorlar
2 ayrı topik yapamaz mıyız eskisi gibi?

arkadaşlar konular birleştirilmedi,
yeni bie başlıkla devam edilecek..
eski konular kilitli olarak kalacak...
şimdi sizler sakince aranızda liste tutması için bir kişi belirleyin,
ayselimin tuttuğu liste şuan 1.sayfada,ama ondan önce birkaç mesaj var,
eğer listeyi ayselim tutacaksa,önceki mesajları kaldıracağım ki,
konunun ilk mesajı listenizin olduğu mesaj olsun...
olur değil mi hatunlar...??

sebin haklısın canım ama sudenazın topiği 2007 den bu yana vardı baya eskiydi onun için üzüldüm sadece bi topik varken diğeri açılıncada üzülmüştük biz şimdide birleşti neyse yapıcak bişi yok

Ben ilk girdiğimde oraya da yazmıştım... yani sudenaz'ın topicine ama pek sıcak gelmedi..herkes kendi çapında muhabbet ediyordu insan kendini dışarıda kalmış gibi hissediyordu bende Aysel'in başlığında devam etmiştim...
Neyse..şimdi daha büyük bir aile olduk... yeni arkadaşlar tanıyıp daha koyu sohbetler edeceğiz... Umarım burada birlikte çaba harcadığımız tüm arkadaşlarımızın güzel haberleri ile seviniriz hergün.

Bence uyar... Aysel bu işi iyi götürüyor... Sudenaz'dan da listesini alır birleştiririz süper olur

Songül hanım;
burada bir sorun var diğer arkadaşlar bizleri istemiyor anladığım kadarıyla
ya da sadece beni istemiyorlar
2 ayrı topik yapamaz mıyız eskisi gibi?

Lütfen arkadaşlar isteyip istememe meselesi değil.aysellimcim yanlış anladınız birbirinizi.nur da diyo ki sudenazınki çok eskiydi.sen de bunun böyle olacağını bilseydin topiğine başka bir isim verirdin.her ikinizinde niyetinin kötü olmadığını biliyorum.şimdi size şunu öneriyorum.gelin sanki bugün hep beraber yeni bir topik açılmış gibi birleşelim.ok mi canlarım.hadi öpücük verin bana bakıyım opuyorumnanaktan

arkadaşlar niyetim kimseyi kırmak diil öyle olduysada özür dilerim
ben dediğim gibi sadece üzüldüm o kadar

Eski konular kilitli olarak kalacak...
Olur değil mi hatunlar...??

bence mantıklı listelerdeki hamileler yeni listeya olduğu gibi geçer gününü bekleyenlerde tekrar belirtir liste yenilenir

hımmm o mesajlar bana ait sil gitsin kaydirigubbakcemile3

sebincim işte olay budur çok güzel özetledin teşekkür ederim canım opuyorumnanaktan

istememek ne demek arkadaşlar..
hepiniz aynı yolda mücadele eden anne adaylarısınız??
bence örnek olacak bir topik olacak sizinki...

Kızlarrr akşam annemde yemeğe davetliyiz o yüzden ben şimdi çıkıyorum hazırlanayım ve kocişimin yanına gideyim... Yarın sabah doktora gitmeden girmeye çalışırım..Daha tanışacağımız yeni arkadaşlarımız var :))

sebincim işte olay budur çok güzel özetledin teşekkür ederim canım opuyorumnanaktan

rica ederim canım benim.çocuk isterken biz çocuklaşmaya başladık neredeyse oyuncağı elinden alınmış çocuklara dönüşüyorduk ki birlikte paylaşarak oynamaya karar verdik di mi AYSELLİM balım benim ses ver kııısss

X