Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlarrr akşam annemde yemeğe davetliyiz o yüzden ben şimdi çıkıyorum hazırlanayım ve kocişimin yanına gideyim... Yarın sabah doktora gitmeden girmeye çalışırım..Daha tanışacağımız yeni arkadaşlarımız var :))
Tamam nur hanım yönetsin bence no problem
yeterki sizlerle olayım ben yeter
öpücüğüm nerde :çok üzgünüm:
ayselim ben üzüntümü dile getirdim sadece bu kadar büyütmeye gerek yok
benim hiçbişeyde gözüm yok ki ne yöneticisi
prayfour u
ay canım benim Allahım bağışlasın sana bebeğini Sağlığıyla sıhatiyle inşallah
harika bir fikrim var. aysellim yönetici olsun. sudenaz da onursal başkan olsun daimi olarak... :hulya:
sudenazmıydı yanlışmı dedim ?
Tamam kızlar zaten topiklerde kurucu vardı herkes bi şekilde yönetiyodu değil mi?konuyu burada noktalıyorum.şimdi sizden rica etsem kısaca topikleri özetlermisiniz.mesela aysellim sen bizde kaç hamile vardı onu söyle nurcum sende ezbere biliyorsan sizinkini söyle.hatta sizinki baya eski olduğuna göre belki doğum yapmış olanlar bile vardır.
bizim topiği 2007 de sudenaz kurmuş ama şu anda sudenaz yok topikte listemizi bumuyani arkadaşımız tutuyo o gelince liste işini halledersiniz arkadaşlar.
bizim topiği 2007 de sudenaz kurmuş ama şu anda sudenaz yok topikte listemizi bumuyani arkadaşımız tutuyo o gelince liste işini halledersiniz arkadaşlar.