Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

prayfour u
ay canım benim Allahım bağışlasın sana bebeğini Sağlığıyla sıhatiyle inşallah

Kızlarrr akşam annemde yemeğe davetliyiz o yüzden ben şimdi çıkıyorum hazırlanayım ve kocişimin yanına gideyim... Yarın sabah doktora gitmeden girmeye çalışırım..Daha tanışacağımız yeni arkadaşlarımız var :))

yarın için dualarımız seninle canım :Saruboceq:

Bu arada sebincim bir sürü öpücük yolluyorum sana tatlımmm.... Bakarsın bu vesile ile Ankaralı arkadaşlarımız artar ve belki bir gün buluşuruz...

ayselim ben üzüntümü dile getirdim sadece bu kadar büyütmeye gerek yok
benim hiçbişeyde gözüm yok ki ne yöneticisi

bayanlar yeni listeniz yine ilk sayfada,
ayselim editleyerek listeyi düzenler,
bizler için önemli olan sizlerin sorunsuz paylaşımda bulunmanız ve
sizlerin güzel haberleriniz...
Allah hepinizin gönlüne göre versin...
sevgiyle kalın...

harika bir fikrim var. aysellim yönetici olsun. sudenaz da onursal başkan olsun daimi olarak... :hulya:

sudenazmıydı yanlışmı dedim ?

Gayeciğim kolay gelsin canım
ben dün akşam hazırlamıştım birşeyler
bu akşam ekleme yaparım o kadar
etli taze fasulye ve pilav yaptım
yanına da türlü kızartma
bu akşamda makarna yapayım di mi

ayselim ben üzüntümü dile getirdim sadece bu kadar büyütmeye gerek yok
benim hiçbişeyde gözüm yok ki ne yöneticisi

Tamam kızlar zaten topiklerde kurucu vardı herkes bi şekilde yönetiyodu değil mi?konuyu burada noktalıyorum.şimdi sizden rica etsem kısaca topikleri özetlermisiniz.mesela aysellim sen bizde kaç hamile vardı onu söyle nurcum sende ezbere biliyorsan sizinkini söyle.hatta sizinki baya eski olduğuna göre belki doğum yapmış olanlar bile vardır.

Ayselcım lıteyı gÜncellesekmı bıde ne dersın adet tarıhlerı Çok gerıde kalmıŞ hıÇ gırmeyenler var

prayfour u
ay canım benim Allahım bağışlasın sana bebeğini Sağlığıyla sıhatiyle inşallah

sağol canım teşekkür ederim darısı isteyenlerin başına..

kızlar herkes ticker eklese olurmu? evlilik , beklenen ( beklenmeyen) tarih veya (en kısa süredeolur inşallah ) bebiş bekleme takvimi.. sayı birden çogaldı. birbirimizi tanırken daha kolay olabilir

bizim topiği 2007 de sudenaz kurmuş ama şu anda sudenaz yok topikte listemizi bumuyani arkadaşımız tutuyo o gelince liste işini halledersiniz arkadaşlar.

harika bir fikrim var. aysellim yönetici olsun. sudenaz da onursal başkan olsun daimi olarak... :hulya:

sudenazmıydı yanlışmı dedim ?

bence şöyle yapalım.aysellim benim için önemli değil dediğine göre sudenaza soralım belki onun için önemlidir ve listeyi o yapmak ister o zaman o yapar.yok öenmli değil derse aysellim listemizi yapar.ohoooo ben de bir aralar uğurlu perşembe listesi yapıyordum ama unutuldu gitti.

Tamam kızlar zaten topiklerde kurucu vardı herkes bi şekilde yönetiyodu değil mi?konuyu burada noktalıyorum.şimdi sizden rica etsem kısaca topikleri özetlermisiniz.mesela aysellim sen bizde kaç hamile vardı onu söyle nurcum sende ezbere biliyorsan sizinkini söyle.hatta sizinki baya eski olduğuna göre belki doğum yapmış olanlar bile vardır.

canım bizim liste ilk sayfada nur1111 de eklemeleri yaptımı al sana yepyeni listemiz olur şekerimmm
belki bu toplu topik uğurlu gelir

bizim topiği 2007 de sudenaz kurmuş ama şu anda sudenaz yok topikte listemizi bumuyani arkadaşımız tutuyo o gelince liste işini halledersiniz arkadaşlar.

hımmmm olur.nurcum sizde esra vardı hamile.nasıl gidiyor hamileliği haberin var mı?bir kaç kere yazışmıştım sizlerle eylülde

X