kısss gunun gectımı yoksa?
Allah yardımcınız olsun ...sen cıkma bı yere zaten ne olur ne olmaz ...
hem bugun gelmesı beklenmeyen ılk gunun sanırım bı ıkı gun daha gecmıs olur daha net bı sonuc alırsın testten ...
hayırlısı ınsallah :Saruboceq:
o zaman hımmmmmm:uhm::uhm: köfte makarna salata
kıs sebzesı olarak dusunuyorum karnıbahr yapabılırsın esın sevıyorsa fırında besamel soslu cok lezzetlı oluyor hemde pratık
gel anam gel :jeyyar:
Kızlar Derya Baykalda Balçiçek Pamir var... ikizleri varmış... Fakat öncesinde dış gebelik yaşamış,düşükleri olmuş... Ama hiç yılmadım diyor... bazen umutsuzluğa düştüğüm oldu ama hiç yılmadım ve ikizlerim geldi diyor... hatta 5 aylık hamileyken önce babasını sonra babaannesini kaybetmiş.düşük tehlikesi yaşamış ve doktor demişki bak kendine gel düşer yoksa bu ikizler. O an diyor bir güç geldi bana ve toparlandım...
Kızlar halimize çok çok şükür... Düşündüm de yolun başındayız...
şimdi annem acaba bana ne zaman hamile kaldı diye hesaplıyordum.. Tahminimce evlendikten sonra 6. ayda hamile kalmış. Yani benim 2 ayım daha var denemek için. Çünkü Temmuzu hiç saymıyorum zaten yeni evlenmiştik ve ilk seferler biraz acemiceydi.
gayeecim takma hesaplama düşünme.....
hepiniz folik asite vbaşladınız değilmi.
kıs 4-5 sayfa geriye kadar baktın ne selamın var ne yazın.sen başka topike slm vermiş olmayasın :uhm:
mrb canlarımm yarın 10.30da gidicemm doktora çok heycanlıyımmm sanki ilk defa doktor görücemkaydirigubbakcemile3 inşallah kötü bişi sölemezz
canım bugün günüm gelen giden yok sen nasıl oldun
biraz moralin bozuktu
cnm ınsallah gusel habrler verırsın bıze ama stres yapma su ıkı gun etkılıyo bılıyosun
Kızlar Derya Baykalda Balçiçek Pamir var... ikizleri varmış... Fakat öncesinde dış gebelik yaşamış,düşükleri olmuş... Ama hiç yılmadım diyor... bazen umutsuzluğa düştüğüm oldu ama hiç yılmadım ve ikizlerim geldi diyor... hatta 5 aylık hamileyken önce babasını sonra babaannesini kaybetmiş.düşük tehlikesi yaşamış ve doktor demişki bak kendine gel düşer yoksa bu ikizler. O an diyor bir güç geldi bana ve toparlandım...
Kızlar halimize çok çok şükür... Düşündüm de yolun başındayız...
şimdi annem acaba bana ne zaman hamile kaldı diye hesaplıyordum.. Tahminimce evlendikten sonra 6. ayda hamile kalmış. Yani benim 2 ayım daha var denemek için. Çünkü Temmuzu hiç saymıyorum zaten yeni evlenmiştik ve ilk seferler biraz acemiceydi.
kızlar ben geldim test yaptırdım negatif çıktı ama değerler yarın belli olur dedi değeri sonucu yarın alıcam
gayeecim takma hesaplama düşünme.....
hepiniz folik asite vbaşladınız değilmi.
bende karnıbahar yapim diorum akşama şöyle kıymalı domatesli mısırlı fırında amaaaaaaaan bide yarın yerli malları haftasıymış eşim ıspanaklı pasta istedi öğrencilerine eda ablanız size pasta yapacak diye söz vermiş gerçi yardım eder sağolsun yaparken :asigim:
mrb canlarımm yarın 10.30da gidicemm doktora çok heycanlıyımmm sanki ilk defa doktor görücemkaydirigubbakcemile3 inşallah kötü bişi sölemezz
kıslar demek buraya tasındık haa benım kı 21 aralık kıslar ıns bu tobıc ugurlu gelır:sm_cool:
inşallah haftaya bir güzel haber daha eklenir...
ben geldimmm süt molası.. 1 bardak sıcak , çook az nescafeli..