Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

kısss gunun gectımı yoksa?

canım bugün günüm gelen giden yok sen nasıl oldun
biraz moralin bozuktu

canım yok zaten burnumu bile çıkaramıyom
zaten ptesi yapıcam tabi gelmezse

o zaman hımmmmmm:uhm::uhm: köfte makarna salata

kıs sebzesı olarak dusunuyorum karnıbahr yapabılırsın esın sevıyorsa fırında besamel soslu cok lezzetlı oluyor hemde pratık

Kızlar karnıbahar yen bitti hatta son kalan kısmı eşim bugün işe götürdü öğlen yemek için.
Ben etli taze fasulye yapmaya karar verdim kızlar... sadece çorba konusunda kararsızım şuan... bakalım onu da bişiler uydurup yapcam :)) belki çorba yapmam bile

Kızlar Derya Baykalda Balçiçek Pamir var... ikizleri varmış... Fakat öncesinde dış gebelik yaşamış,düşükleri olmuş... Ama hiç yılmadım diyor... bazen umutsuzluğa düştüğüm oldu ama hiç yılmadım ve ikizlerim geldi diyor... hatta 5 aylık hamileyken önce babasını sonra babaannesini kaybetmiş.düşük tehlikesi yaşamış ve doktor demişki bak kendine gel düşer yoksa bu ikizler. O an diyor bir güç geldi bana ve toparlandım...
Kızlar halimize çok çok şükür... Düşündüm de yolun başındayız...
şimdi annem acaba bana ne zaman hamile kaldı diye hesaplıyordum.. Tahminimce evlendikten sonra 6. ayda hamile kalmış. Yani benim 2 ayım daha var denemek için. Çünkü Temmuzu hiç saymıyorum zaten yeni evlenmiştik ve ilk seferler biraz acemiceydi.

kesınlıkle sabretmek lazım ..
hem kolay bısey degıl aslında o fılmlerde oluyo kıza tecavuz edıyolar hemen hamıle vs :1shok:
hep bızı bunlarla kandırdılar o yuzden nıye olmuyo dıye dusunuyoruz ama arastırdıkca gordukkı kolay degıl bu ısler
ama olmayacak da degıl Allah nasıbımıze ınsallah anne olmayı koymustur :Saruboceq: opuyorumnanaktan

bende karnıbahar yapim diorum akşama şöyle kıymalı domatesli mısırlı fırında amaaaaaaaan bide yarın yerli malları haftasıymış eşim ıspanaklı pasta istedi öğrencilerine eda ablanız size pasta yapacak diye söz vermiş gerçi yardım eder sağolsun yaparken :asigim:

mrb canlarımm yarın 10.30da gidicemm doktora çok heycanlıyımmm sanki ilk defa doktor görücemkaydirigubbakcemile3 inşallah kötü bişi sölemezz

cnm daha dur bakıım dokrotorlar bıle 1 sene gecmeden tedavı yapmıyolar

kıslar demek buraya tasındık haa benım kı 21 aralık kıslar ıns bu tobıc ugurlu gelır:sm_cool:

gayeecim takma hesaplama düşünme.....

hepiniz folik asite vbaşladınız değilmi.

doktorum gereksiz doğal yolla besinlerle al dedi ama eskisi gibi balık falan yemiyorum ben eşim pek sevmediği için o yüzden bende dün diğer ilaçlarımı alırken folic plus'ta aldım eczaneden ve günde 2 tane içmeye başladım.

Karnıbahar süper seçim... bizimkinin son kalanını da eşim işe götürdü bugün... Bol sebze yemek lazım... Bu arada şu pastanın resmini çekip bizde de göster Edacım.bide tarifini alalım resimle birlikte :))

mrb canlarımm yarın 10.30da gidicemm doktora çok heycanlıyımmm sanki ilk defa doktor görücemkaydirigubbakcemile3 inşallah kötü bişi sölemezz

Şekerim rahat ol... Hiç birşey çıkmayacak... Ama sende herşeyi doktora anlat... yediklerini içtiklerini yaptıklarını... onun da onayını ve tavsiyelerini al... İnşallah güzel haberlerle ve rahatlamış olarak geleceksin yarın.

sağolun kızlaar hepinizi öpüyorumma.s.
yarın doktordan gelince girerim artık inşallah hayırlı haberlerle dönerim:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…