Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

gayenin ilaçtan sonra performansı düştü
kızzzzzzz
uyumaaaaa

Yok şekerim eşimin tarlasına bakıyordum face'de..sonra da kendi tarlama baktım :))

kızlar sağolun ya sizlerde olmasanız ne yapardım
biliyosunuz buralar çok karışık bugün burda bekliyorlar
şimdilik bişey yok inş olmazda

Ayşecim evde testin var mı? ne zaman yapmayı düşünüyorsun test?

kıslr saolun yanı slmımda almıyonus ıkıdır gırıyomkımse cvp yazmıyo cıkıyom bende:umursamaz:

oy oy oyy şekercim benim... gel bi öpiim barışalım... Kıs senin selamını neden almayalım bilerek... araya kaynamıştır... bırak selamı falan direkt dal konuya...
bak öyle alınganlıklar yapmaya devam ederseeeennnn kalkar gelirim yanına gıdıklarım çok feci... :1hug:

kızlar ıcınız de rezene ıcen varmı ...
benım karnımda sureklı bı sıskınlık mevcut sogan kuru yapıyorum 3 gundur ondan olabılır mı CADIARZU
sıslıge rezene ıyı gelıomus gunde bı tane de ondan ıcıyorum da suan

Kızlar bugün derya baykalda gebe hanımlar için bilgiler veriliyor doktor eşliğinde.Hamişlerimiz izleyebilirlerse izlesinler.

kızlar forumda görünüyorum ama işim var aksama kadar bakamayacagım malesef. soru sordum cevap vermedin demeyin valla..

Canım rezene idrar söktürücü etkisiyle bilinir. Eğer daha önce içmediysen ishal yapma olasılığı çok yüksek.

Maharetli arkidişlerim akşama yemeğim yok benim ne yapsam acep? haydin atın fikirleri ortaya

bende kararsızım yemek konusunda
zaten yemek yapabilecek halimde yok aslına bakarsanız omzum ve boynum fena ağrıyor

Canım rezene idrar söktürücü etkisiyle bilinir. Eğer daha önce içmediysen ishal yapma olasılığı çok yüksek.

benım bagırsaklar saglam massallah dr lıse de musıl ıc demıstı parazıt ıcın bı olcu ben 2-3 olcu ıctım tık demedı ıshal falan ıslemıyo sanırım fisfisfis
rezeneyı de ıkı gundur ıcıyom canım oyle bı etkı gormedım bakalım sıskınlıgımı alıyo gıbı yada psıkolojık

bende dunden sehrıye corba ve ıspanak var...
ama aksama esımın arkadasları gelecek dıye patateslı kol boregı bıde elmalı ıncırlı kek yaptım
bıde makarna salatası ıstedı esım yanına ...bızım menu boyle

kıs sebzesı olarak dusunuyorum karnıbahr yapabılırsın esın sevıyorsa fırında besamel soslu cok lezzetlı oluyor hemde pratık

gayecim testim yok zaten eczaneye gidememde burda
üstelik kepek kapatma eylemrindeler bugün
ptesi yaparım diye düşünüyom

gel anam gel :jeyyar:

gayecim testim yok zaten eczaneye gidememde burda
üstelik kepek kapatma eylemrindeler bugün
ptesi yaparım diye düşünüyom

Allah yardımcınız olsun ...sen cıkma bı yere zaten ne olur ne olmaz ...
hem bugun gelmesı beklenmeyen ılk gunun sanırım bı ıkı gun daha gecmıs olur daha net bı sonuc alırsın testten ...
hayırlısı ınsallah :Saruboceq:

kızlar ben geldim test yaptırdım negatif çıktı ama değerler yarın belli olur dedi değeri sonucu yarın alıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…