Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

adilemircim bizim listemizi kadriye tutuyo bumuyani
bu liste diğer topiğ açan arkadaşların

hee. nurcum anladım.ben bır an korktum goemeyınce...
ya artık bu ay herkes hamıle olsun ama lutfeeeeennnnnnnnnnn allahım ama... :Saruboceq:

Evet arkadaşlar iki tane "Kasım ve Aralıkta çift çizgiyi görmek isteyenler" diye topic vardı... Birinin kurucusu Sudenaz diğeri Aysellim idi. Şimdi sanırım bu iki başlığı birleştirdiler.

yaa gaye yarın öğleyi heyecanla bekliyorum canımmm inş. güzel haberlerle gelirsin canım
biliyorsun no panik no stress no umutsuzluk yes heyecannn canım benim

Ayselcim istersen sudenaz ile iletişim kuralım madem başlıklar birleşti listeleri de birleştirelim... Artık daha kalabalık olacağız sanırım...

Arkadaşlar iki eski topik kilitlendi sadece...
bu başlıkla yeni paylaşımlara devam edeceksiniz...
sorunsuz paylaşımlar diliyorum...

songül hanım yardımınız için teşekkürler
sorumuz şu iki topik birleşti mi?

Rica ederiz canım...
evet tek başlık altında devam edilecek...
liste olayını diğer topicte olan arkadaşlarınızdan yardım alarak
güncelleyebilirsiniz...bizim yapacağımız herhangi birşey olursa lütfen ulaşın bize...

yaa gaye yarın öğleyi heyecanla bekliyorum canımmm inş. güzel haberlerle gelirsin canım
biliyorsun no panik no stress no umutsuzluk yes heyecannn canım benim

İnşallah Ayselcim... Kist olmasın da ben diğer durumlara hazırım... Kist olmadığı sürece zaten süreci az çok biliyorum... şimdi yine söktürücü alıcam ve adet olunca 3. gün klomen içicem... Ve bu dönem sanırım ocağın ilk günleri olacak...Pıtırcıklarım büyürlerse çatlatma iğnesi olup bol bol çalışma yapıcaz ve inşallah 15-20 gün sonrasında güzel haberler vereceğim sizlere. :Saruboceq:

adilemir iki topiği birleştirmişler bence hiç iyi olmamış

Niye öyle diyosun arkadaşım.hepimiz aynı amaç için burada değilmiyiz.daha kalabalık bir aile olduk bunun nesi kötü?tamam her grup kendi içinde birbirini iyi tanıyor ama farzedelim kendi grubumuza yeni arkadaşlar katıldı.yeni birisi gelince kabul etmiyormuydunuz topiğinize?onun gibi düşün.olmaz mı :1hug:

canım inş. Tatlım
ayrıca facede resmini gördüm
ömür boyu mutluluklar canımm benimmm

sebinim soruna burdan cevap vereyim.. bazen şöyle oluyor.. midem bulanıyor birden. acaba hamilemiyim diye düşünürken buluyorum kendimi.. .. birde bazen tuvalette oluyor. tubiş bahsetmişti galiba tuvalette ç.ş kontrolunu. hala bazen klozete bakıyorum hamilemiyim diye .. alıskanlık olmuş kaydirigubbakcemile3

ayselim diğer topikte buraya geçmedi zaten bu ismin sahibi diğer topik ti sen aynısını açınca yöneticiler birleştirmek zorunda kaldı o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…