Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

himmm iyi olmus ya neyse ben dun giremedim varmi yeni haberler sen nasilsin gayecim durumlar nasil

günaydın ekakal...
iş basındasındır kolay gelsın...

Tanıdığım tanımadığım herkese GÜNAYDIIIIINNNNNNN.... Kızlar eşimi yeni uğurladım sayılır... Hemen kendime ekmek arası bir kahvaltı hazırlayıp geliyorum...

gunaydin kizlar noldu ya topic degismis

GÜNAYDIN KIZLAR VE GÜNAYDIN HERKESE İNŞALLAH GÜZEL HABERLERLE DOLU BİRGÜN OLUR opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

himmm iyi olmus ya neyse ben dun giremedim varmi yeni haberler sen nasilsin gayecim durumlar nasil

Valla canım ne zamandır yoksun bilmiyorum ama yeni hamişlerimiz vardı... En son eso11 in güzel haberini aldık... Benim günüm 12siydi 15 ine kadar bekleyecektim. Dün de gelmedi kırmızılar ama idrar testi negatif çıktı... Bugün doktor randevum var 1e 20 kala

hayirlisi tatlim ya. aslinda arada giriyorum ama bu ay kendimi bu gebelik topiclerinden uzak tutmaya calisiyorum bu ay kafa rahat olursa hatirlamazsam belki bi ihtimal olabilir diye dusundum aklımca, ama dayanamiyorum iste geliyorum

herkez gunaydin deyip gidiyo toplasin da az sohbet edelim ya canim sıkılıyor

bafo,sebin,bebiskom,bebiskom88,EKAKAL,kvrck hu huuuuu kızlarrrr tutuldunuz kaldınız bişiyler söyleyin....

günaydın kızlarrrr
nasılsınız?
ben süperim şimdi
iş halim ilerleyen saatlerde ne olur bilemem?
biraz erken yattım akşam spor yapmadım
sabahta eşim kahvaltı hazırlamış süperdi yani:))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…