Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

ya gunun 3 te 2 sınde agrıyo cekılmez bı agrı degıl ama sureklı olması canımı sıktı neyse yarın bı dr a gıdeyım barı...
ya boyle hersey ıcın dr a gıtmek ıstemıom da kendımı curuk gıbı hıssedıyorum sureklı bıyerlerım agrıyo sankı bende buyuk bısey olmasın ufakken gıdeyım dıye dusnuyorum sonrada

diyorum ki şu songül e bak bizim başlıkla aynı konu başlıgı açmış hiç şansı yok
meger bizim sayfa taşınmış buraya kaydirigubbakcemile3

kızlar taşınmışınız bak hiç haber veriyolar mı bak :eek: Ama ben buldum işte sizi hihoyyyt Benim adetim yeni bitti bu ay kafaya takmıcam diyom ama duramıyom işte :KK43:( ınşallah hepimiz artık hamilelik maceralarımızı yazarız..Amin....Hamile arkadaşlar dua edin bizim için olur mu :eek:

iyi akşamlar kızlar ben de diğer topicten taşındım size listeye beni de eklerseniz sevinirim 3 OCAK beklemediğim tarihim, inşallah herkes bebiş müjdesini alır bu yeni yılla birlikte....

iyi akşamlar kızlar ben de diğer topicten taşındım size listeye beni de eklerseniz sevinirim 3 OCAK beklemediğim tarihim, inşallah herkes bebiş müjdesini alır bu yeni yılla birlikte....

iyi akşamlar canım hoşgeldin güzel haberleri birlikte alırız inş.sositososito:Saruboceq:

iyiyim aysellim cim sen nasılsın..Birarada olalım da olsun taşınalım.Burası da güzel..opuyorumnanaktan ınşallah uğur getirir.Adetim yeni bitti bi hafta beklemedeyim sonra çalışmalara ara vermeden devam :kedi:

arkadaşlar ben listeye eklemeler yapıyorum diğer topic arkadaşlarımız ve liste düzenleyici arkadaş gelince listeyi yeniden oluşturalım zemuszemuskaydirigubbakcemile5

iyiyim aysellim cim sen nasılsın..Birarada olalım da olsun taşınalım.Burası da güzel..opuyorumnanaktan İnşallah uğur getirir.Adetim yeni bitti bi hafta beklemedeyim sonra çalışmalara ara vermeden devam :kedi:

walla katılıyorum yeter ki birlikte olalım.
bizde de çalışmalara devam malum pıtlama günlerimizde:asigim::roflol:

aaaa 17 aralık perşembe.canım bizim uğurlu perşembelerimiz var.Perşembe günleri tarihi gelenler geçenler topluca test yapıp sonuçlarını bildiriyor. İnş.17 aralık perşembe de sana uğur getirir.opuyorumnanaktan

aaa bilmiyordum, tamam haber ederim:KK66: zaten burda pek kimseye soylemiyorum bu olaylari, ondan bu forum bana terapi gibi geliyor.. Iyi ki varsiiz

Tanıdığım tanımadığım herkese GÜNAYDIIIIINNNNNNN.... Kızlar eşimi yeni uğurladım sayılır... Hemen kendime ekmek arası bir kahvaltı hazırlayıp geliyorum...

gunaydin kizlar noldu ya topic degismis

Günaydın şekerim... aynı başlıkla 2 topic vardıya artık o başlıklar birleşti tek başlık altında muhabbete devam edeceğiz... Bu olayda dün akşamüzeri oldu zaten... çok bişey kaçırmış sayılmazsın :))

X