Ocak ayında çift çizgi görmek isteyen (insallah) pkolu anne adayları ni görelim :)

Ben de en son 19 aralıkta oldum. Bence bahsettiğin yumurtlama dönemi umarım değerlendirmissindir. Gec yumurtlama olabiliyo pcosta. Göğüs ucu da yumurtlamadan kaynaklı olabilir ya belki de döllenme belirtisidir :)
Doktora gittim tamam mı yok borçlu görünüyorsun falan dediler bakinamadim bir de devlet yani. Dedim bunda da var bir hayır. Inşallah tutmuştur bebiş. Ya da adet olayım :) Sen gittin mi doktora ?

Kızlar benimde 26sindan beri akıntım var bazen kahve bazen kirmizi bu nedir ya 15 günü geçti Dr iğneden sonra kist olmuş bu adetin bitince bidaha ki adetin 3.gun gel dedi ama bitmedi gitti ya

Kızlar ya ben 5. Ayımı doldurdum hamıle kalmak ıstıyorum ama bende de sanırım mantara baglı olmuyo 2 hafta önce mantardan ateslenmıstım jel fıtıl hap verdı onları kullanıyorum rahmımde bakterı oluşmuş yarın kontrole gıdıcem dogurganlık donemınde ılıskı oldu ama mantar olunca olanda gıtmıstır sımdı adetımın sonlarına dogru maydonoz süt buharına oturup hemen ilişkı yasamak gerekıyomus bu ay onu denıcem inş bende hamıle kalırım valla kaynanamlar tarafından baskı altındayım baska önerısı olan var mı doktorlar daha erken dıyo adam akıllı bakmıyolar

7 yıldır olmuyor benim tatlım üzme kendini enfeksiyonun duzelince olur inşallah üşütme kendini

Rabbim en kısa zamanda isteyen herkese evlat nasip etsin. Bizimde bir oğlumuz var ve 6 sene sonra oldu. Birçok tedavi gördük en sonunda Rabbim nasip etti. Bir yaşına girmesine az kaldı ve Rabbim nasip ederse kardeşi olsun istiyoruz. Bu ay başladım bitki çayı içmeye. Herşeyin hayırlısı

Doktorum bana kimyasal gebelik yaşadığım da test yapmasaydin adet gecikmesi yaşadığını ve adet olduğunu sanacaktin demişti her kadın haberi olmadan bir çok kez düşük yapıyor ama adet gecikmesi yaşadığını sanat ve adet olur demişti

Kızlar az ever mantarım ıcın kadın doguma gıttım ya medıpoldekı doktor cok ıyı ılaclar verdı bunlrı kullanırsan gecer dedı devlettekı kadın gecmemıs yogun halde var dedı benden akcıger ıcın test yaptırdı bıde rahmıme baktı en son ader tarıhın ne zaman dedı 12 subat yanı bugun dedım sana ılac yazmıyorum beta testıne gore yazıcam dedı acaba orda bıseyler mı gordu kesınlestırmek ıcın kan testı ıstedı 5 aydır kadın doguma hıdıyorum gıttıgım cogu zaman adetlerım gecse bıle bana kımse gebelık testı yapalım oyle ılac verelım demedı ıns hamıleyımdır 5 lıralık test aldım onda nefatıftıdua edın de ıns hamıleyımdır ıns herkes hamıle kalır ya

Bazı doktorlar emin olmadan ilaç vs vermek istemiyorlar. Benim başıma da çok geldi. Olabilir de olmayabilir de. Testte çıkmadıysa orada görmesi imkansız. Orada görebilmesi için kesenin 5-6 haftalık olması gerekiyor. Testte zaten bundan erkenken çıkıyor..

Bugün 4te randevum var, adetliyken ultrasonla bakacakmış nasıl olacaksa artık..? Anlatacağım bu yaşadığım şeyi, dediğin gibidir o zaman.

Neden olmuyor canim doktor ne diyor
Ben ilk çocuğumda tedaviyle hamile kaldım canım 10 ay boyunca klomen kullandım çok zor bişey her ay bı ümitle çıktığın yolda kırmızılar la karşılaşmak oyuzden erteledim hep ve arkama baktığımda 7 yıl geçmiş olduğunu gördüm bu süre boyunca hiç korunmadik ve olmamıştı bu yüzden tekrar tedaviye başladım yumurta gelişmediği için dedi Dr pko var bende kiloluyumda.hepsi bı etken iste. 2 aydır klomen ve çatlatma iğnesi kullanıyorum olmadı.insallah olur herkesin bebişi

Evet haklısın ya sonucumu gosterdım sımdı bu devlettekıler benı sınır edıyor mantarım ıcın 3 haftadır ılac antıbıyotık kullanıyorum medıpoldekı doktorum mantar gectı bakterı basladı dedı ve bız esımle 2 haftadır bısı yasamıyoruz hap fıtıl verdı guvenemıyorum tekrardan medıpole randevu aldım ben kendımı ıyı hıssedıyorum nasıl gecmedı anlamıyorum ya sut maydonoz buharımı yapsam hamılede degılmısım ugrasıyorum ama bence her sey streaden

Stresten değil, hayır. Eşinizde ya da sizde geçmemiş mikrobik bir şey var. İkiniz de tam tedavi olmazsanız bu yaşadığınız şey kısırdöngüye döner. Sürekli tekrarlar. İyileştiğin zaman anlayacaksın sıkıntı olduğunu. Akıntın vs duracak tamamen.
Ayrıca gebe kalmak istiyorsan mutlaka tedaviyi tamamlaman lazım. Enfeksiyonlar sperme zarar verip, gebeliği engelliyor.

Canım esımde sorun yok bende de yoktu ben agır bı grıp gecırdım antıbıyotık ıgne ıle hap kullandıktan 1 hafta gecmeden mantar basladı duzenlı kontrole gıttım ılıskı yasamadım suan kesınlıkle cok mantarım oldugunu duusnmuyorım cunku ıyıyım kendımı ıyı hıssedıyorum smearım kulturum tıt sonuclarım temız ıns fıtılle gecer ya

Kızlarrr belki beni hatirlarsiniz geçen aydan. Sonunda mucizem geldi. Dün kan verdim ve sonuç 36.43 çıktı sanırım 3-4 haftalık. Picos yüzünden aylardır adet olamıyordum. Çok şükür mucizem gerçekleşti. Darısı sizlere olsun inşallah

Ayyyyyy inannnmıyorummmmmm allah analı babalı buyutsun inş banada nasıp olur naptın pekı nasıl oldu banada atlat lutfennn

Ayyyyyy inannnmıyorummmmmm allah analı babalı buyutsun inş banada nasıp olur naptın pekı nasıl oldu banada atlat lutfennn
Hep soğan suyuyla adet oluyordum. Ocağın sonlarına doğru 5-6 bardak içtim sonra bıraktım amann olmuyor zaten dedim. Bu ay çalışmaya başladım. Oh be dedim çalışıp özelde tedavi olacam hoop gelecek bebeğim dedim ve stres yapmadım. Yarim yamalak arada folik asit de içiyordum. Kaç ay önce aldım hala duruyor sonra yumurtlama akıntısı oldu. 3 gün sürdü. Ardından göğüs ucum acidi 2 gün ve geçti. Ama eşimi hiç zorlamadım yumurtladım hadi diye. Çünkü tamamen vazgeçmiştim. Her şey doğaçlama oldu. Aradan 1 hafta kadar geçti yoğun sümüksü akıntı geldi. Tekrar başladı göğüs ucu acıması. Sarı akıntı oldu. O gün bugündür de hassaslaştı göğüs uçlarım. Çok acı yok ama :) arada kasıklarda sızılar oluyordu pat geçiyordu. Dedim ay sonuna yaklaştık 2 tane test alayım nasılsa çıkmaz da en azından tedaviye içim rahat başlarım şüphe olmaz dedim. Testi aldım ertesi sabah yaptım pat kırmızı çizgi. Ağladım tuvalette ama güvenmedim. Geçen ay bozuk testlere denk geldim çünkü. Ertesi sabah tekrar yaptım pat tekrar çıktı hemen. Hemen gittim kan verdim ve çok şükür ki öğrendim hamile olduğumu. Son adet tarihim 19 Aralık. Ocak ayı boş geçti yumurtlama olmadı. Bu ay değerim 36.43 çıktı. Geçen ay adet olmadigim için değerin normal olup olmadığını bilmiyorum. Umarım sağlıkla artar değerim. Allahım sizlere de nasip etsin inşallah. Kesinle tek engel bu stres. O olmayınca geldi benim mucizem. Aylarca adet olamadığım halde. Size de tez zamanda gelsin inşallah bebişleriniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…